• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim.....

Hayatı türk filmi modunda yaşıyor konu sahibi..kendisi Türkan Saray sevgilisi Kadir İnanır. Adam tokat atarak söyletiyor sevdiğini. .yinede inanmıyor..acılı aşk. .romantik aşk. .tutkulu aşk. .(yersen)
Konu sahibi aklını almış bu çocuk senin..eğer birazı kaldıysa kullan ve defet şu karaktersiz ruh hastasını ok??

Abla demek istediğini çok iyi anladım ben olsam ben kendimi döveceğim ama işte...
Bu yaşadığını ne olarak adlandırıyorsun mesela?
Aşk mı?
Sen aşk yaşadığını mı zannediyorsun?

Bir insan kendine bunu neden yapar, dönüp bir bakar mısın, sen hariç insanlar nasıl yaşıyor.
Aşk mutluluk verir.. Vermeli...
Acı verdiği de olur. Ama o bile güzeldir bazen.
Seninkisi ne? Hastalık mı, af buyur aptallık mı, nedir?

Lütfen buraya konu açtın madem birşeyler yap ve çıkar o beyinsizi hayatından.
Lütfen.. Annene babana acı kendine acımıyorsan. Gençliğine de acı, eminim güzelsindir, güzelliğine,sağlığına acı..
Allahaşkına saçmalama.. Derhal ayrıl.

Delice sevdiğim adamı bıraktım yıllar evvel, "anlaşamıyoruz" diye.. Bana aşk edebiyatı yapmayasın diye söylüyorum bunu..

Üşenmedim okudum , bir ara gözlerim kanadı. X'ler y'ler birbirine karıştı ama hallettim çok şükür.
Sana gelince küçük, sevimli, cam fanusun içinde büyüyen ponçik premses kız anneni dinle.. o çocuktan da ayrıl sana zahmet

bu hikayede önemsediğim 2 şeyle ilgili yorumum;
1. öğretmenlerine saygısızlık etme . onlarla tartıştım ne demek? senin öyle bir şey yapma ihtimalin bile olmayacak. sana kötü bir muamele yapılırsa şikayet edeceksin. öğretmenlerin işi şu nesilde gerçekten zor. Allah onlara sabır versin.
2. o köpeğe güzel bir yuva bulup yuvalandır. o senin eşyan , oyuncağın, süsün değil. o bir CANLI. keyfe alıp yok kızıyor gidemiyorumu bırakacaksın. kendinde bu hakkı nasıl görüyorsun sen ya. tanısam anında şikayet ederim. biraz vicdanın varsa sahiplendir o köpeği. nasıl bir dünya oldu ya. bir de yaızyorsunuz bunu buraya. PES

Bu yaşadığını ne olarak adlandırıyorsun mesela?
Aşk mı?
Sen aşk yaşadığını mı zannediyorsun?

Bir insan kendine bunu neden yapar, dönüp bir bakar mısın, sen hariç insanlar nasıl yaşıyor.
Aşk mutluluk verir.. Vermeli...
Acı verdiği de olur. Ama o bile güzeldir bazen.
Seninkisi ne? Hastalık mı, af buyur aptallık mı, nedir?

Lütfen buraya konu açtın madem birşeyler yap ve çıkar o beyinsizi hayatından.
Lütfen.. Annene babana acı kendine acımıyorsan. Gençliğine de acı, eminim güzelsindir, güzelliğine,sağlığına acı..
Allahaşkına saçmalama.. Derhal ayrıl.

Delice sevdiğim adamı bıraktım yıllar evvel, "anlaşamıyoruz" diye.. Bana aşk edebiyatı yapmayasın diye söylüyorum bunu..
Estağfurullah abla aşk diyemiyprum zaten bende adlandıramıyorum ki bunu! Ben mantıklı bir insandım. Asla yalan söylemezdim. Uyumluydum. Ama onunla konuşunca sanki manipüle ediyor beni sanki her şey benim suçum benim yüzümden bir insanın hayatı mahvoluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi!

bu hikayede önemsediğim 2 şeyle ilgili yorumum;
1. öğretmenlerine saygısızlık etme . onlarla tartıştım ne demek? senin öyle bir şey yapma ihtimalin bile olmayacak. sana kötü bir muamele yapılırsa şikayet edeceksin. öğretmenlerin işi şu nesilde gerçekten zor. Allah onlara sabır versin.
2. o köpeğe güzel bir yuva bulup yuvalandır. o senin eşyan , oyuncağın, süsün değil. o bir CANLI. keyfe alıp yok kızıyor gidemiyorumu bırakacaksın. kendinde bu hakkı nasıl görüyorsun sen ya. tanısam anında şikayet ederim. biraz vicdanın varsa sahiplendir o köpeği. nasıl bir dünya oldu ya. bir de yaızyorsunuz bunu buraya. PES
Bu kadarını merak etmeyin lütfen. Ailem hayvansever. Ben köpeğin mamalarını, ek besinini, hapını, vitaminlerini ve aşılarını takip ediyorum. Tek yapamadığım onunla oynamak, sevmek beni üzen kısmı da bu.

Üşenmedim okudum , bir ara gözlerim kanadı. X'ler y'ler birbirine karıştı ama hallettim çok şükür.
Sana gelince küçük, sevimli, cam fanusun içinde büyüyen ponçik premses kız anneni dinle.. o çocuktan da ayrıl sana zahmet
Artık ponçik premsesliğim mi kaldı

Bende öyle avutuyordum kendimi ama o günler öyle uzakta görünüyor ki o kadar yürümeye güç bulamıyorum kendimde. İşin içinde ailem olmasa gözümü karartır yaparım. Ama gün geçtikçe ailemle aram bozuluyor sırf ilişkimden dolayı!
Canim aile işin içine karistiysa zaten olmaz bn anlamadiklari sürece hiç bir şeyı anlatmadim şimdi damatlarini çok seviyorlar ama senin de sabrın kalmamış bide 2 sene olmuş bnce daha fazla kendini yipratma önüne bak derim

Kısıtlamaları okudum, hepsini okumak için ne gözlerim ne de saat müsait.

Seçme ve seçilme hakkı verilerek iradesine güvenilen kadınlarımıza bakıyorum da...

Bazıları gerçekten söz sahibi olmayı hak etmiyor, kadını var etmek için onca mücadele boşuna verilmiş gibi.

Şimdi bu adamlar başımıza padişah kesilmesin de ne yapsın, sizin gibiler bunları göklere çıkarıyorlar, bunlar da ultra havalı egolarıyla sağlıklı psikolojideki kızlara da aynısını yapmaya kalkıyorlar, gariban kızlar da bu oğlanları sıfırdan eğitmeye uğraşırken heba oluyorlar, yazık değil mi...

Bunları da niye yazdım, laf...

Sorsalar konu sahibi çok olgun, sağlam karakterli, mantıklı biridir ama adeta efsunlanmıştır, hep aynı terane.

Estağfurullah abla aşk diyemiyprum zaten bende adlandıramıyorum ki bunu! Ben mantıklı bir insandım. Asla yalan söylemezdim. Uyumluydum. Ama onunla konuşunca sanki manipüle ediyor beni sanki her şey benim suçum benim yüzümden bir insanın hayatı mahvoluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi!
Senin yüzünden bir insanın hayatı mahvoluyor evet.. Senin hayatın sadece..

Ailen de biliyor madem.
Ayrıl ve tedavi ol. Terapi iyi gelir.
Dinlenirsin, rahatlarsın, yeniden kendini bulursun..
Hattını değiştirirsin, tamamen yeni bir sayfa açarsın.

Watsapa girmem bile yasak demişsin.. Komik.. Rezalet..
Sen akıllı telefon da kullanma o halde:oha:

Kuzeninin özel günlerine gitmemişsin,akla yatkın hiçbir yanı yok,çok saçma, çok yanlış:sinirli:

İnancın varsa dua et bol bol
Ve terapi al..
Ailenin de desteği ile atlatırsın, yeterki iste..

Bak bu konuyu açtın madem, dinle tavsiyeleri..

Bu kadarını merak etmeyin lütfen. Ailem hayvansever. Ben köpeğin mamalarını, ek besinini, hapını, vitaminlerini ve aşılarını takip ediyorum. Tek yapamadığım onunla oynamak, sevmek beni üzen kısmı da bu.
hayvan beslemek yemeği ve aşısıylA olmuyor canım. bu yüzden diyorum oyuncak değil diye . ilgi gösterilmeyecekse hayvan alınmayacak. hayvanların da ilgiye sevgiye ihtiyacı var. inanmazsın depresyonları bile var. vitaminini veriyorumla olmuyor . siz biraz burasını da merak edin bence . okuyun.

O köpeğe düzgün bak sana ne olduğu umrumda bile değil .
İşkence mi cektiriyosun hayvana hangi şehirdesin sen

hayvan beslemek yemeği ve aşısıylA olmuyor canım. bu yüzden diyorum oyuncak değil diye . ilgi gösterilmeyecekse hayvan alınmayacak. hayvanların da ilgiye sevgiye ihtiyacı var. inanmazsın depresyonları bile var. vitaminini veriyorumla olmuyor . siz biraz burasını da merak edin bence . okuyun.
Haklısınız gerçekten

Tek yapamadigim derken ?
Bitki mi bu
Asıl yapman gereken o

O köpeğe düzgün bak sana ne olduğu umrumda bile değil .
İşkence mi cektiriyosun hayvana hangi şehirdesin sen
Hayır işkence çektirmiyorum. Köpeğime gayet iyi bakılıyor, hatta çoğu insandan daha iyi hayatı. Benden başka iki kardeşim var. Onlarla oynuyor ve mutlu. Cani değiliz bakmayacak olsaydık asla EVLAT edinmezdik. Sadece ben sevemiyorum...!

Hayır işkence çektirmiyorum. Köpeğime gayet iyi bakılıyor, hatta çoğu insandan daha iyi hayatı. Benden başka iki kardeşim var. Onlarla oynuyor ve mutlu. Cani değiliz bakmayacak olsaydık asla EVLAT edinmezdik. Sadece ben sevemiyorum...!
Bak bakayim öyle mi yazmissin?
Eger o hayvanı bi yere bagladiniz da sadece yem su verip mutsuz ediyorsaniz Allaha havale ediyorum .
O hayvanın mutsuz olduğu kadar ikiniz de mutsuz olun .

Senin annenin yerinde olsam seni evire çevire bir güzel döverim. Bunun adı aşk değil hastalık. Sen de bu saçma sapan emirlere boyun egiyorsan ki egiyorsun senin de psikolojin bozulmus. Normal olan bir insan bu tür muameleyi kabul etmez zaten. Aklını başına al küçük kız yarın öbürgün bu adam üniversite okumana da izin vermez kafanı taşlara vurursun. Evlenip bir de çocuğun olur boşanmak istersin ondan sonra al sana üçüncü sayfa cinayeti. Silkelen ve kendine gel bitir bu ilişkiyi. Dışarda pamuklara sarıp el üstünde tutacak seni kısıtlamayacak çok fazla adam var aç gözünü. Ay babanın numarası olsa ben arayıp konuşacağım o derece sinirlendim. İnsan ne yaparsa kendine yapıyor şu hayatta. Aklıni başına topla!

Siz bunu çekme nedeninizi satır aralarında aciklamissiniz aslında.
Annenin babanızı çekiyormus.
Yani sizin normaliniz bu olmuş.
Bunu görmüşsunuz.
Ama bu değil.
Bu hiç değil.

Köpeği sevdirmeme nedeni olarak ne söyledi çok merak ediyorum. Köpekten mi kıskanıyor, köpek erkek mi yoksa??

Yahu benim bırak köpeğimi sevdirmemek, hakkında olumsuz laf ettiği için hayatımdan çıkardığım insanlar var.

Neyse en azından sahibinin siz olmamasına sevindim.

Back