İLİŞKİM KONUSUNDA KAFAM KARIŞIK / RİCA ETSEM OKUR MUSUNUZ FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koca bir sene mi
Adam sen ona bağlanana kadar söylememiş cebinde hissedince söylemiş. Hiç mi gururun yok senin?
Ya sjhdfjsdf küçümseyince elinize ne geçiyor 5 senedir beraber olan insanlardan daha fazla vakit geçirmişizdir. Bir sene benim için uzun bir süre ben böyle ilişki insanı değilim işte onu demeye çalışıyorum. Hayatımda ilk defa bir gerçek ilişki yaşadım. Benim için ilkler durumu vardı.

Evet zaten bunu söylüyor başında söyleseydimilişkiye başlamazdınşuan beni tanıdığın nasıl biri olduğumu bildiğin için bu duruma daha ılımlı bakarsın diye düşündüm falan dedi. Yani bana hem merhametinden hem kimseye kötü bir şey yapmamasından sadece olayın terör değilde kürt varlığından, asimile edilmek istemediğinden bahsetti. Bahsettiğimiz parti eski h yeni d ise evet. Benim içinde zaten şekilde oluyor, bazen keyfime göre buluşuyorum. Ama bu ilişkinin bir gün biteceğini o da bende farkındayım.

Burdan bakınca nasıl evlilik delisi olduğumu anladınız? Yalan söyleyen o ama çok ağır hakaret ve küfür eden benim. Ben bu yüzden yapıcı oldum aslında. Her iki taraftada yanlış var. Evet sevmiyor. Abim yok gel biz seneye yapalım demedi. Bana nasıl yapabiliriz dedi sağlık olunca önceliği abisinde olması gerektiğini söyledim. Fakat ben ondan tam tersi beklediğim hareket için kırıldım. Evlenmek isteyen her şartta evlenir o yüzden zaten kırıldım.
Siyasiden kaynaklı olarak zaten yapamam evlilik.

Allah size de akıl fikir versin. Bu gerçekleri gördüğüm için buraya yazmadım da sanki hayatıma devam ettim bir değişiksin.
Aynen bizim gibiler, dikkat et hayat bu bizim gibilerin yerine düştüğünde bu cümlelerini hatırlama.

Valla inan ben bunu aynı cümlelerle söyledim fakat bana bunların sağlanmadığını bir doğuya bir batıya bakmam gerektiğini söylüyor. Bende cevap olarak doğuya verilen paraları baska yerelere yatırdıklarını falan söylüyorum. Hararetli tartışıyoruz. Soğuyorum zaten. Kızların ilişkide soğuma taktiğini kullanıyorum şuan. Yeterince uzaklaştığımda ayrılacağım.

İnsanlığına karşı bir sorunum yok açıkcası o konuda gerçekten iyi bir insan. İdeoloji farklılığı yaşıyoruz, ilişkiyi zorlamıyorum aslında bende olmayacağının farkındayım ama fikir almak istiyorum. Başkalarından bunu duymak ve kendinin farkında olması farklı şeyler. Evlilik sürmez zaten. Beyim köylü olamam yapıma ters.

Boyle biriyle iliskide kalmak istemeniz dogrumu mantikli düşünün zqten aileside normal degil aileniz boyle kotu niyetli insanlarla birlikte oldugunuzu onlarla akraba olacaklarini bilseler mutlu olurlarmi saniyosunuz sabit fikirli berbat goruslu birisi kendinize sayginiz varsa zaten boyle biriyle birlikte olmazsiniz

Burada aynı sizin durumda olan bir kadın vardı ama onun sevgilisi kadını çok seviyordu. Buna rağmen evlendikten 1 ay sonra baba evine dönmek zorunda kaldı. Sizce neden?

Çok yanlış sularda yüzüyorsunuz. Gözünüze perde inmiş sanki. Belki de size vereceği sağlam bir hayat dersi var onu bilemeyiz. Yalnız net görünen bir şey var. Bu şahıs sizi sevmiyor. Ayağa kalkarsınız merak etmeyin. Evlatlarını toprağa verenler bile ayağa kalktı. Sizin derdiniz nedir bu kadar? İlk öğrendiğinizde ayrılmanız lazımdı. Biraz mantıklı düşünün bazı şeyleri lütfen.

İkinizin sevgisinde de bir azalma olmuş,ama onun sevgisi bitmiş gibi geldi bana öyle hissettim.Pkk harici istediği görüşe sahip olabilir bu önemli değil herkes aynı rengi beğenmiyor,aynı yemeği sevmiyor sonuçta benimde desteklemediğim bir parti var ama karşımdaki onu destekliyor diye sorun etmiyorum.Ama pkk sempatisi varsa arkanıza bakmadan kaçın ben böylelerine terörist diyorum onların yüzünden kaç asker şehit düştü kaç ailenin ocağına ateş düştü.. Sizin ilişkinizin enerjisi bitmiş ben pek olumlu şeyler göremedim sizde.Zaten aileside muhtemelen sizi istemedi onlarında neden istemediği az çok belli,siyasi konu ve TÜRK olmandır muhtemelen.Biraz akışına bırak toparlanamazsanız biter zaten.

Bana bu forumu atabilir misiniz rica etsem okumak istiyorum.

Ben benim sevgilimin beni sevdiğine inanıyorum, açıkcası hayata ben döndürdüm onu. Gözünün içindeki farklılıkları görebiliyorum fakat son zamanlarda eski haline dönüyor gibiydi.

Aslında gözüme perde inmediği için buradayım. Hayatımda böyle bir insanın gerçekten o insan olduğunu düşündüğümde aslında karmamı yaşıyorum diye düşünmeye başladığım noktadayım. O yüzden sağlam bir dersi aldım. İlişki başında siyaset konuşmak.. Ama çaktırmadan

Mesela sevmediğine nasıl vardınız onu merak ediyorum

Azalma olduğuna eminim çünkü ikimizde bunu söyleyebiliyoruz. Bende de onda da azaldı, hevesimiz kalmadı. pk desteklemiyor h destekliyor oy muhabbeti yani.
Bilemiyorum yengesi de türk hatta aile istemeye falan gittiğinde asla bilerek siyaset konuşmamış. Beni istemediklerini türk olmamdan kaynaklı olmadığını ama onların hakkındaki düşüncelerimi bildiklerinden kaynaklı istemediklerini düşünüyorum.

Siyasi içerikli konular yasaktır.
X parti sempatizanlığı ve iktidar partisi hakkında yazılan uygunsuz mesajlar yasal sorunlara neden olabilir.

Konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…