İLİŞKİM KONUSUNDA KAFAM KARIŞIK / RİCA ETSEM OKUR MUSUNUZ FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR.

Ben defalarca anlattım ama anlamıyor maalesef. Olayın hala kendi ırkıyla alakalı olduğunu düşünüyor. Bende sürdürmeyi düşünmüyorum.

Bence kaçarak uzaklaşın. Kafa yapınızın uyacağı çok daha iyi bir ilişkide olma ihtimaliniz çok çok yüksek. İnanın ki farklı mentalide de olan insanlarla bir ilişki çekilmiyor. O an iyiymişiz, sorun yokmuş gibi hissediyoruz ama sonrasında üstümüzden yük kalkmış gibi oluyor. Sonrasında aslında bizim bir şeylere tahammül ettiğimizi fark ediyoruz. Yarın bir gün çocuğunuz da olabilir. Hiçbir şeyi değilse bile onu düşünün.

O kadar haklısınız ki. Bunu bende hissettim. Şöyle ağzından dökülse birkaç şey.

Siyasi bir şeyin mantıklı olup olmaması değil aslında ilişkime yansımasını konuşuyoruz.
Muhakkak yansıyacak ki zaten onun ideolojisi kabul görecek bir şey değil, Kürtçe konuşma özgürlüğü falan değil mesele, bunu siz de en az benim kadar biliyorsunuzdur. Türkiye Cumhuriyeti topraklarında özerk bir yapı asla kurulamaz, biraz ağzını arasanız sapır sapır dökülecektir zaten, şimdi kalkıp size ben dağdaki özgürlük savaşçılarını destekliyorum demez.

Sizin iş bu kadar şeyden sonra bile olsa evlendikten sonra patlarsın yani ayrılırsın şöyle açıklayayım eğer ki bu parti ırk meselesini halletseniz bile kayınvalide ile aynı evde yaşayacağınız için evlendikten sonra çok kötü patlarsınız gençliğinizi yakmadan yollarınızı ayırın.

Arkadaşlara anlatmak gereksiz zaten. Ben kime ne anlattıysam pişman oldum ve bana karşı kullandıkları için de değil. İnsan duygusal anında zayıflasiyo bazen mantığını kaybediyo sonra işler düzelince keşke hiç anlatmasaydim diyorum ben. Dertler paylaşıldıkça azalır vs ben katılmıyorum önemli konularda içinde tutmak daha iyidir ailen haric.

Üşenmedim hepsini okudum. Allah sizi Bi dertten kurtarmış yatın kalkın şükredin bence. Ha bu sevip de ayrılmanın verdiği depresif tabloya gelince, ben de zamanında dibine kadar yaşadım. Artık nefes alamıyorum gibi de geldi kimseyi sevemem evlenemem gibi de. Ama geçti. İnanın hersey geçiyor. İnsanlar en sevdiklerini toprağa gömüp bi süre sonra hayatına devam edebiliyorsa bu mu gecmeyecek? Bu süreci yaşayın uyuyun ağlayın ne yapıyorsanız yapın. Sonunda olayı sindirip ayağa kalkacaksınız ve eskisinden daha güçlü olacaksınız. Geriye bakmayın kendinize bu iyiliği yapın yeter ki

Adam gerçek siyasi görüşünü beyan ettikten sonra destan yazmaya devam etmenize gerek yoktu; bu kültür farkı falan değil çünkü.

Ben şu partiliyimden sonrasını okumadım bile. Siz özellikle söylemişsiniz öyle bir durum varsa yokum diye. Öyle bir durum var ve siz devam ediyorsunuz. En başta siz kendinizle çelişiyorsunuz.
Aile yemeğinde yapılanlar başlı başına terbiyesizlik. Abisine mi kalmış acele edip etmeyeceği?
Nerden tutsanız elinizde kalıyor. Sevgi de her şeye yetmiyor. Yarın bir gün evlenip çocuk sahibi olduğunuz zaman görüş farkınız daha çok ortaya çıkacak. Sizin çocuklarınıza öğretmek istediğiniz şey ile onun ki çok farklı olacak. Bunlar bile başlı başına problem. Size tavsiyem iyi düşünün, kendinizden fedakarlık yaptıkça karşı taraf sizden daha fazlasını isteyecek. Zamanla boş boş duvarlara bakmaya içinizden gelmediği için hiç bişey yapmadan yaprak gibi savrulmaya başlayacaksınız. Kendinizden ödün vermeyin. Öncesinde aldatılmışsınız, travmalarınızı aşıp yeni bir ilişkiye başlamışsınız. Yine yaparsınız. Yine seversiniz ve sevilirsiniz. Hiç birşey sizden önemli degil. Seviyorum diye size uygun olmadığını bildiğiniz biri için hayatınızı mahvetmeyin. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Evliliklerde hep birşeyi gözden kaçırıyoruz çok sevmek yeter sanıyoruz.Halbuki cinsellik olsun aile olmak olsun yemek yemek olsun iki kafanın uyuşması keyif almasıyla olur .İnsan eşinin en iyi arkadaşı beraber eğlendiği onu en iyi anlayan insan olmalı kadın yada erkek.Botle olmayınca çok zıt kültürler çok farklı yetişmiş insanlar farklı zevkler görüşler nereye kadar birşeyi anlat anlat ama anlaşılama nereye kadar. İşte bu olmadimi böyle evliliklere sahip kadınların gözlerinin içi çökmüş oluyor.Ya sürekli sinir oluyorlar ya birşeyi anlatmaktan vazgeçip çocuk ev yalnız şekilde evli ama yalnız yaşıyorlar.Ya mutsuz oluyorlar.Yani sizi anlamayan beraber uyumu yakalamanız zor oldugu bir ilişkiyi evliliğe çok seviyorum diye götürmek büyük hata.Sonucu toplum için evli kalmaya dönen ruhsuz keyifsiz ilişkiye dönüyor. Tabi nefret ve boşanma olmazsa.Zaten ortada bir yuva yokki.Ksacasi öleceğiz bence bu kadar şansımızı zor ile denemek gereksiz

Ben arada ayrı kültür vs değil olay sadece uyum yoksa yoktur yani yağ gibi akmayan ilişkiyi zorlamak gereksiz

Kürt Türk ayrımı bilmem, hayatımda hiç bu ayrımı yapan insanlar olmadı, ama pkk sempatizanı biri ile evlenilir mi, arkadaş bile olunamaz. Üstelik belki kendisi sadece sempati duyuyorum diyor ailesi koyu destekçisi olabilir buna dayanabilir misiniz? Gerçi iş buraya gelene kadar sizin ilişkiniz de bitmiş.

Kariyer kadın modu deyimine de çok güldüm, 30 yaş üstü bir kadın düşündürüp altta yeni mezun oldum demişsiniz, 24 yaşında evlilik nedir ya zaten erken hiçbir zaman kariyer yapan kadın kafasında olmamışsınız bence.

Üstteki mesajımda söyledim 24 yaşındayım ama 4 senedir çalışıyorum. İş hayatında aktifim yani. Birde o zamana kadar kariyer kafasında olan biriydim evlilik düşünmüyordum demiştim.

Bende ayrımcılık yapmam ama siyasi durum bende sürekli soru işareti bırakıyor. Muhtemelen dayanamam.

Eğer doğru okuduysam abiniz babanız polismiş. Bu sizde soru işareti bırakacak bir konu değil direk bitirecek bir olay olmalıydı. Öyle bir aileye böyle bir aile sokmak hakarettir. Benim babam emekli i özel harekatçı yıllarını dağlarda geçirdi. Böyle insanları evime sokmayı bırak duyduğum an muhabbeti keserim. Bu ırk meselesi değil. terör örgütünş destekleyen hatta asıl yapısını oluşturan bir olguyu destekleyen herkes benim gözümde teröristtir. Sizin içinde öyle olmalı.

Bu iş olmaz. Abiniz ve babanız polis üstelik. Ortada bi siyaset konusunun açılması bile alev topuna döndürür herkesi. Kaldı ki sizin babanız, aileniz bu işe tamam der mi? Yani o partinin savunduğu şey ve kişiler belli sizinkiler belli. Hiç gerek yok uzatmaya. Daha genceciksin. Eminim ileride tam kafana uyan birini bulur, mutlu olursan. Ayrıca anneyle yaşamak falan nedir yahu? Yapmayın gözünüzü seveyim. Aileyle yenilen yemekte bile konuşmalar hoşuma gitmedi. Aynı evin içinde hiç düşünemiyorum. Sevgiliniz aileci de bi tip belli ki. Abisi yurt dışına gidiyorsa kardeşinin düğününe de biletini alıp gelsin bi zahmet. Neden siz abisinin durumuna göre plan değiştiriyorsunuz ki. Baştan sona yanlış kişiymiş. Kaçın kurtulun arkanıza bile bakmadan.

Çok uzun yazmışsınız keşke biraz özet geçseydiniz hepsini okuyamadım.
O partiden birisiyle değil evlenmek arkadaşım bile olamaz. O görüşten kimseye saygı duymuyorum.
Bunu öğrendiğiniz an bitmeliydi. Çünkü çocuğunuz olursa o zihniyetteki insanların torunu yeğeni olacak.

Bak şimdi canimm benim bu ilişki kurtarilamaz. Sonuçta ülkenin meclisinin bağrında terör propagandası yapan onlarla aynı karelerde poz veren bir partinin siyasi görüşünü benimsemiş bir herif ile asla olmaz. Senin bu herifle değil evlilik aynı karede olman bile yanlış. Yarın öbür gün evlendiğinde TSK için kalkıp katliamcı derse kanında akan damar durmaz. Kanından şüphelenen tamam mı canım. Bu ülkenin kurucusu da belli. Milleti de belli. Kansız köpekler yüzünden nice gençler şehit oldu.
Sizin ilişki olmaz. Olmamalı. Siyasi durum yüzünden hele ki seni kırıp döküyorsa hiç bulaşma. Kendi gibi terör zihniyetli ile birlikte olsun. Ben olsam basarım tekmeyi yollarim aşiretine. Aklına başına al. Aklını başına al. Başka bir şey demiyorum.

Doğru söylüyorsunuz ama devir o kadar değişik ki gerçekten seven birini bulmak çok zor. Bu kadar seven birini bulamaz gibi hissediyorum. Bazen çevremden de sana iyi dayanıyor bu çocuk tarzında tepkiler alıyorum bu yüzden çekiniyorum açıkcası. Evet dediğiniz gibi mesela buluştuğumuzda sorun yok tek basıma kaldığımda hep bunu düşünüyorum. Enerjim sömürülüyor resmen. Çocuk konusu...

Tam olarak bende öyleyim, her ne zaman konusu açılsa biz çok büyük kavga ediyoruz. İnanın yapmak istiyorum cesaretim yok şuan.

Öyle tabiki konu kesinlikle kürtçe konuşmak değil, o kendini ayrıştırıldığını ve asimile edilmeye çalışıldığını söylüyor. Bu yüzden bu partideyim yoksa hataları var falan diyor. Özeriklik diye bir düşüncesinden emin değilim. Çünkü bunu söylediğimde bunu istemediklerini falan söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…