İLİŞKİM KONUSUNDA KAFAM KARIŞIK / RİCA ETSEM OKUR MUSUNUZ FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR.

Yani buradan bakınca baya evlilik delisi görünüyirsunuz..adamla yalan söylemiş siyasi fikri beni ilgilendirmez kimsenin ama yalan söylemis sonra kavga olmuş sonra siz yapıcı konuşup barışmışsınız. Pardon da yalan söyleyen o. Siz evliliği çok istediğiniz için avucunda görmüş sizi çok da sevmiyor belli sallamamış. Abim yok deyip evlilik ertelemek ne yaa. Şunu anlayın artık kızlar yazmak isteyen erkek her şartta yazar aramak isteyen her şartta arar evlenmek isteyen de her şartta evlenir. Bir defa yüzük takalım diye tutturması.lazım o da yok. Adam istemiyor yani belli. Kasmayın bu kadar. Zorla evlilik olmaz. Ek olarak siyasi görüş çok zıtsa bizim ülkede olmaz o iş. Bu nedenle ayrılan çocuklu çift biliyorum.

O zaten kesin. O yüzden konuyu açmamak en iyisi, ben ailemin kesinlikle bu konuya ters bakacağını düşünüyorum. Bazen siyaseti umursamıyorlar ama bu durum farklı geliyor. Çünkü kabul ettirmede bile zorluk yaşadım başında. Amin İnşallah bulabilirim en çok bu durum korkutuyor beni. Anneyle yaşamak şuan rafa kalktı. Tabi ileride durum ne olur ne biter bilemiyorum. Yüzde yüz aileci bir tip.

Özet geçsem belki yanlış yorumlama olur diye anlatmak istedim. Aynı düşüncedeyim ama bunu sonradan öğrenmek. İnsana öyle bir ağır yük veriyor ki.

Ben de aslında farkındayım kurtaramayacağımın, içimde savaşıyorum. Acı çekiyorum resmen şuan. Terör propagandası yapan bir parti ile yapamam zaten o da bana dönüp diğerlerinin de aynısını yaptığını iktidarın baska bir örgüte yardım ettiğini falan söylüyor. Ama bir ara arkadaşlarıyla olan mesajlarını gizlice okumuştum bizim kavgamızdan sonra düşüncelerini öğreneyim diye şey falan demiş dağdakilerin a.. hani bu parti bize haklarımızı verdiği için işte ülkedeki varlığımızı belli etmek için veriyoruz keyiften değil tarzında falan.
Bende zaten en çok buna kırılıyorum siyasi bir şey için beni kırmasından. Eskiden böyle değildi. Eskiden savunmaz eskiden bana konuşamazdı. Kaybetmekten korkardı. Simdi sevdiğimden emin olduğu için böyle bir şey yapıyor ama ona hayatının şokunu yaşatacağım.

İlk söylediğinde şok oldum tartıştık vs tam olarak onu söylemek istemediğini hani bazı konularda hak verdiğini vs söyledi. Sonrasında ben vazgeçmesini istediğimde kavgada artık canavara dönüşmüştü. Sanki her şey ya bana inat ya da ırkçılık gördüğü için insanlara öfkeyle yapıyor gibiydi.

Ben değerlerime bağlı biriydim. Ben böyle biri değildim, ben biri ile olduğumda çantamı alıp gidebilen biriydim şimdi ise gidemiyorum. Çok zoruma gidiyor böyle olmam. En çok buna üzülüyorum.

O sana şok yaşatmasın da... Allah sana akıl versin. Hâlâ lak Luk yapıyorsun. Açık seçik belli ayrıl gitsin. Hâlâ kırılıyorum vs.
Off ya sizin gibilere gerçeği göstermek için gözünüzün içine sokmak lazım o da yetmiyor.

Zaten ben evdeki kaosu önceden gördüm. Bir ara yengesi türk böyle bir muhabbete dahil olmadığını vs söyledi bende aynı kişi değiliz bende şöyle bir cevap verirdim dedim vs vs.
28 yaş erkenmiş... Söylemek istedikleri aslında bizim için erkendi ama bunu söyleyemediler tabi. Yaşının erkenliğini söylediler.
Evlilik çok zor zaten böyle bir muhabbetten sonra. Şuan aslında beraberiz ama yazmıyorum. Akraba evliliğine sıcak bakmaz ama arkadaşlarının vardır kankaları, kuzenleri.

İnsan insan olsun ben gerisini bilemem benim bahsettiğim farklılık başka bir şeydi insanın zevkleri ideolojisi bambaşka olunca aynı köylü olsan farketmez ben özellikle bana yazdığınız yorumdan sonra niye bu ilişkiyi hala zorluyorsunuz anlamış değilim zaten ikinizide yazık olacak fikrim bu.Ben sürdürebileceginizi düşünmüyorum evliliği tabi siz beyim köylü olursanız sürebilir Şöyle bir değişim geçirin savundugunuz herşeyin tam tersini savunun falan hani hanimida kendine benzetmiş helal enişteye tarafındaki benzetilen siz olursaniz olur .

Evet kesinlikle buna göre yaşıyorlar. Haksızlık karşısında böyle olmaları gerekiyormuşmuş. Asimile edilmeye çalışıyorlarmış. O zaman asimile edilmeye çalışıyorsun ne diye türk biri seninle evleniyor ya saçmalık tamamen. Ayrı bir kafa.
Devam edemeyeceğim zaten buradan herkesin fikrini alıyorum.
Yok ben türküm diye sanmıyorum çünkü yengesi de türk herhangi bir sorunları yok. Pek öyle karışan tam doğudaki ailelerden değil.

Kültür farkı var şuan bile bunun var olduğunu biliyorum. Beni sevebilen sever de işte. Sevgiyi büyütemiyorum zaten o olaydan sonra tutamıyorum ona karşı içimde büyük bir öfke ve soğuma var.

Evet benim kafamı da bu çoğunlukla düşündürüyor. Her hafta yeni bir konu yeni bir hamle. Adamın devam etmeyeceği ne malum, öğrenilirse yine aynı şeyler olacak. Başıma kalır diye çekiniyorum.
Beni istememek konusunda şüpheliyim henüz benimle tanışmadılar, herhangi bir şey bilmiyorlar. Sadece Bu son siyasi kavga muhabbetini biliyorlar. Bir açıdan da evlenemden önce görüşümü bilmelerinde bir sakınca bulmadım tabi ama hakaretlerimi falan da söylemiş.
Bence onlar daha çok kendilerine ses çıkartmayan sessiz sakin düşüncesi olmayan birini bekliyorlar.
Zaten evlenemem ki.

Toz pembe gözlükler taksam buraya mı yazarım gerçekten? Yani rica ediyorum biraz mantıklı konuşun ya.
Umarım aynı şeyleri yaşayacağınız bir durumda kalmazsınız.

Ne güzel, allah insallah bana da nasip eder. Bende bir öncekinden sonra kendime bu kişinin benim için doğru insan olduğunu sanmıştım. Yanılmışım. Karmam diyorum artık.
Amin insallah teşekkür ederim güzel duanız için
Bende artık aynı fikirdeyim hep üzüleceğime 1 hafta fazladan üzüleyim artık.
Kapatmama konusunu bilemiyorum.

bu parti bize haklarımızı verdiği için işte ülkedeki varlığımızı belli etmek için veriyoruz keyiften değil
Niye eşit değilmişiz? Bunlarında bu ajitasyonlari bayıyor artık. Okulları mi yok, elektrikleri suları mi yok, memur oluyorlar her TC vatandaşı gibi hayat sürüyorlar. Onların istediğini herkes biliyorda avuçlarını yalarlar. Sizde aklınızı başınıza alın ne düşünüp duruyorsunuz içinizin soğuması için daha büyük sebep ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…