- 2 Şubat 2014
- 424
- 347
- 303
- Konu Sahibi Blackblack3100
Geçmişi geçmişte bırakmayanı sen geçmişte bırak bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız bu kaçıncı kez farklı sorunlar çıkardı hep aynı kişi nedense..Madem onu hala seviyordu neden sizinle nişanlandı bana hiç güven vermedi evlenince de kızın profiline hesabına bakar . Uzak durun her fırsata sizi aldatmış daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki
Çok doğru alışkanlığımı bir kenara bırakıp en doğru olanı yapmak sonrasında kendi yoluma bakacağım..Geçmişi geçmişte bırakmayanı sen geçmişte bırak bence.
Agziyla aldatiyorum demiş hala evlilik yolu diyorsun deli gibi aşık mısın bilmiyorum ama deli oldugun kesin.Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Çok anlam yüklüyorsunuz şu mahluklara. Ayrılmışsın engelle gitsin haklı haksız mı tartışacaksın ayrıldığın kişiyle? Ben çocuklarımın babasıyla çocuklar için bile muhatap olmuyorum. Bastım engeli bitti gittiÜste çıkması 1 numaradır bu ara ayrıldıktan sonra ne yapmalıyım sizce
Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Ayrılın. Adam sizi defalarca aldatmış, aklı hep başkalarında olmuş. Siz neden yıllar önce ayrılmadınız bu adamdan ? Bu adamdan ayrılmak için hâlâ ne bekliyorsunuz ?Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası
Bu tarz insanların zamanınızı heba etmesine nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum.Bir günümü bile harcamam.3 yıl nişanlı kalmaya sağlam psikoloji lazım hele de aldatma olayı varken.Eşimle ilk tanıştığım zamanlar soğuk tavırlarını farkettim.Kimse kimsenin ne istediğini bilmeyen davranışlsrını çekmek zorunda değil herkes yoluna baksın deyip rest çektim.Cidden hiç sabrım yoktur.Bir şey varsa vardır yoksa yoktur.Adama aydınlanma geldi heralde 180 derece değişti.Bir de sizde aldatma da olmuş.Zamanını yeterince heba etmişsin.Bence daha fazla heba etme.Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Evlen sonra da çocuk yapKızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Eskiden aşıktım şimdi aşık değilimAgziyla aldatiyorum demiş hala evlilik yolu diyorsun deli gibi aşık mısın bilmiyorum ama deli oldugun kesin.
Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Bu kadar aldatılmanın üstüne ayrılmamaktaki motivasyonunuz ne acaba merak ettim daha ne olsun istiyorsunuz tam olarakKızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Evlenince ne olacak peki? Düzelecek mi herşey... İyi düşün canım seni bir rutin olarak elinde tutuyor gibi geldi bana yani bazı erkekler konfor alanndan çkmak istemez bu yüzden ayrılmaz . Evlinince muhtemelen daha ciddi fiziksel aldatmalara maruz kalabilirsin gibi geldi bana. Böyle bir risk almaya değer mi? Bırak defolsun gitsin eski sevgililerine bu kadar özlüyorsa. Senin kim bilir karşına kimler çkacak 6yılını yemiş daha fazla yedirme bence canımBeni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söylüyor. Bazen tartışıyoruz. Evde arkadaşız gibi hissediyorum. Çift gibi değilde..
Hata yaptığı zaman birdaha olmayacak yemin ederim diyordu. İşin kötü tarafı kedimiz var ona karşı olan bağlılığım çok fazla arada görmeye giderim ama kedim olmadan nasıl yapacağım bilmiyorum. Görmeye giderim en kötüsü böyle düşünüyorum. Kedim bana çok bağlı diğer küçük kedimiz bana bağlı değil o kadarEvlenince ne olacak peki? Düzelecek mi herşey... İyi düşün canım seni bir rutin olarak elinde tutuyor gibi geldi bana yani bazı erkekler konfor alanndan çkmak istemez bu yüzden ayrılmaz . Evlinince muhtemelen daha ciddi fiziksel aldatmalara maruz kalabilirsin gibi geldi bana. Böyle bir risk almaya değer mi? Bırak defolsun gitsin eski sevgililerine bu kadar özlüyorsa. Senin kim bilir karşına kimler çkacak 6yılını yemiş daha fazla yedirme bence canım
Çok haklısınız o zamanlarda ailemle görüşmüyordum onun etkisi de olacağını düşünüyorumBu kadar aldatılmanın üstüne ayrılmamaktaki motivasyonunuz ne acaba merak ettim daha ne olsun istiyorsunuz tam olarak
Ailemle Birkaç yıldır aramız iyi görüşüyoruz. Babama anlatacağım bu olaylarıÇok haklısınız o zamanlarda ailemle görüşmüyordum onun etkisi de olacağını düşünüyorum
Tabiki de bir daha yapmiycam diycek tabi ki de yeminler etcek...Yok yapacağım mı diyecek sence? Söylediğim gibi seni elinde tutmak için konfor alanndan çkmamak için böyle davranıyor canım. Kediye gelince çok iyi anlıyorum benim de var çocuğum misali. Sana vermesini iste kedinin çipi var mı? Kimin üstüne kayıtlı? Senin üstüneyse götürebilirsin onunsa da 6yılın emeğine karşılık bi zahmet....Hata yaptığı zaman birdaha olmayacak yemin ederim diyordu. İşin kötü tarafı kedimiz var ona karşı olan bağlılığım çok fazla arada görmeye giderim ama kedim olmadan nasıl yapacağım bilmiyorum. Görmeye giderim en kötüsü böyle düşünüyorum. Kedim bana çok bağlı diğer küçük kedimiz bana bağlı değil o kadar
Hatayla aldatılmaz kimse sevgiliyken bile aldatılıp affeden kadın evliyken her halta susar diye on katını yapar diyeceklerim bu kadarKızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....