• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık kızlar

Konu sahibi yaşını yazmışsın sen bu adamla 6 senedir birliktesin ve 3 senedir nişanlısın. Sen bu adamla 15 yaşında mı birlikte oldun? 18 yaşındayken nasıl nişanlandın? Adamın yaşı seninle aynı değilse adam net pedofili, senin de ailen ortada yok galiba. Kızlarının 17-18 yaşından beri birlikte olduğu adamla aynı evde yaşadığından habersiz uber geniş ve ilgisiz bir aile
Matematiğin berbat 16 yaşımda birlikte oldum 19 yaşımda nişanlandık onun yaşı da benden 1-2 yaş büyük sen önce benim yazdıklarımı oku sonra yaz okey. Ailemle yaşadığım sıkıntılar seni hiç ilgilendirmez kadın düşmanı olarak da damga yedin haberin olsun

Matematiğin berbat 16 yaşımda birlikte oldum 19 yaşımda nişanlandık onun yaşı da benden 1-2 yaş büyük sen önce benim yazdıklarımı oku sonra yaz okey. Ailemle yaşadığım sıkıntılar seni hiç ilgilendirmez kadın düşmanı olarak da damga yedin haberin olsun
Bu tip insanların yargılayıcı şekilde yazması çok korkunç ya ben dertleşmek için sizden öneri almak istiyorum gelen yorumda aşırı tilit oldum kadın kadını kollamalıdır net yani. Aşağılayıcı cümleler yazması onun seviyesi düşük olduğu için ve zeka geriliği olduğunu düşünüyorum

Iım şey bu olanlar çocukca mı o zaman beni aldatması normal yani öyle mi dostum ayrıl diyenlere de beyinleri daha gelişmemiş o zaman:D sen çok geniş insansın demek ki beyin daha gelişmemiş ki yazıyorsun kadın düşmanı mısın sen??

Seni defalarca aldatan PEDOFİLİ sevgilin için hâlâ "kafam karışık ne yapmayalıyım" yazmandan anlaşılıyor zeka küpüsün maşallah. 8 yaşındaki çocuk öngörüsüne bile sahip değilsin, git evlen bir de üstüne çocuk yap işte sana tavsiye, mutlu oldun mu?

Yavrucuğum 1 2 yaş diyorsan rahat 4 yaş vardır bence. Sevgilin kaç yaşında? 16 yaşında seninle birlikte olduysa suç işlemiştir istismar diyoruz biz buna. Adam(!) seni elde etmiş ailesinin evine atmış hiç emek sarfetmemiş. Üstelik defalarca kez aldatmış ve pişkin pişkin açıklama yapıyor.
Gerçekler acıdır ama söylemek zorundayım: Seni aldatmakla kalmayacak işine gelmediği zaman evden atacak. O hep arkamdalar dediğin kaynanangiller de seni hiç tanımamış gibi yapıp oğullarının arkasında duracaklar. Elinin kiri diyecekler. Sen bir an önce yoluna bak bence acil tarafından.

Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası 🫤. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Evlenme tabiki. Zaten kusura bakmayın ama altı senelik ilişki ile de bence evlenilmez. Bir defa ikiniz de değişmişsinizdir. Artık aynı kişiler bile değilsiniz..ek olarak adam sizi sevmiyor elinde bir tek siz kalmışsınız da evlenecek gibi. İlerde kucağonızda çocuk yine eski sevgilisine bakarken göreceksiniz bu net. Değmez

Yavrucuğum 1 2 yaş diyorsan rahat 4 yaş vardır bence. Sevgilin kaç yaşında? 16 yaşında seninle birlikte olduysa suç işlemiştir istismar diyoruz biz buna. Adam(!) seni elde etmiş ailesinin evine atmış hiç emek sarfetmemiş. Üstelik defalarca kez aldatmış ve pişkin pişkin açıklama yapıyor.
Gerçekler acıdır ama söylemek zorundayım: Seni aldatmakla kalmayacak işine gelmediği zaman evden atacak. O hep arkamdalar dediğin kaynanangiller de seni hiç tanımamış gibi yapıp oğullarının arkasında duracaklar. Elinin kiri diyecekler. Sen bir an önce yoluna bak bence acil tarafından.
4 yaş olsa 4 yaş fark var diye yazardım. Şuan ben 22 o da 24 yaşında. Birlikte olduk kastından neyi saptırdınız acaba. Yani sevgili olmak mı suç? . Kayınvalidemi 6 yıldır tanıyorum öyle insan asla değiller. Bu işin güzel ve saygı çerçevesinde bitireceğim.

Seni defalarca aldatan PEDOFİLİ sevgilin için hâlâ "kafam karışık ne yapmayalıyım" yazmandan anlaşılıyor zeka küpüsün maşallah. 8 yaşındaki çocuk öngörüsüne bile sahip değilsin, git evlen bir de üstüne çocuk yap işte sana tavsiye, mutlu oldun mu?
Pedofili damgası mı vurdun şimdi çocuk yapmak isteseydim çoktan evlenip yapardım ikimizde istemiyoruz mutlu oldun mu şimdi. O yazdığım yazıdan sonra kendine gelemezsin sanıyordum ama baya rahat kişiliğe sahipsin

Sizin aldatilmaya ve kandirilmaya gonlnuz var adamda yapiyor bravo akilli cocuk nasilsa her halti yiyip terk edilmiyor kim olsa birakmak iatemez

Evlenseniz ya eski sevgili, ya başka bir kadın olurdu emin ol. En doğrusunu yaptın. Karakteri bozuk insanı değiştiremezsin:

Back