- 11 Kasım 2024
- 260
- 497
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackblack3100
Ayrılmak için kızı alıp eve getirmesini bekliyorsunuz diye yorumladım, ama ayrılır mısınız emin olamadım bi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındaymışsınız. 6 yıldır sevgiliyiz 3 yıldır da nişanlıyız diyorsunuz.Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
2 kedimizin çipi onun üstünde. Bugün onunla konuşacağım. Kaç kere açıldı bu konu aramızda ama bugün bitireceğim kesinTabiki de bir daha yapmiycam diycek tabi ki de yeminler etcek...Yok yapacağım mı diyecek sence? Söylediğim gibi seni elinde tutmak için konfor alanndan çkmamak için böyle davranıyor canım. Kediye gelince çok iyi anlıyorum benim de var çocuğum misali. Sana vermesini iste kedinin çipi var mı? Kimin üstüne kayıtlı? Senin üstüneyse götürebilirsin onunsa da 6yılın emeğine karşılık bi zahmet....
Evlenmeme engel olan aile büyüklerim yoktu ama babam her konuda arkamda olduğunu söyledi22 yaşındaymışsınız. 6 yıldır sevgiliyiz 3 yıldır da nişanlıyız diyorsunuz.
Yani 16 yaşında hoşlandığım kişiyi bir kenara bırak 16 yaşında arkadaşım olan insanlardan bile çok ayrı bir noktadayım.
Yani 16 yaşında ne yaşayıp birbirinize ne yemini ettiniz Allah aşkına hayatı bu kadar arabesk yaşamayın gencecik kızsınız. 19 yaşında nişanlılık oluyor bir de dehşet içinde okudum. Evlenmenize engel olan bir aile büyüğü falan varsa gidin elini ayağını öpün sonra da bitirin bu işi.
22. yaşındasınız ilişki 6 senelikKızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
adam bundan büyüktürZaten 22 yaşında 6 yıllık sevgililermiş. Eski sevgilisi oğlanın 14-15 yaşında çıktığı kız filan herhalde ciddi bişey okuyorum sanmıştım. Oğlan da aptal bir ergen
18 yaşımda birlikte yaşamaya başladık ailemle eskiden beri aramızda bağ yoktu fazla, babannemde kalıyordum git gel yapıyordum sonra birlikte ailesiyle yaşamaya karar verdik yani 19'uma girerken o benden 1-2 yaş büyük. Nişan olduktan sonra ayrı eve çıktık22. yaşındasınız ilişki 6 senelik
16 yaşında tanıştınız
ve 2. seneden
yani 17 yaşından beri birlikte yaşıyorsunuz?
17 yaşından beri bir adamla birlikte yaşıyorsunuz ve ailenizin haberi yok? 3 yıldır da nişanlısınız?
çocuk esirgeme kurumunda kalıyor olsanız 18 yaşından önce bırakmazlar nasıl bir aile mefhumunuz var sizin?
adam bundan büyüktür
kaç 17 yaşında oğlan sevgilisyle birlikte bir evde yaşayabilir?
tabi bu kız birlikte yaşyorduk derken kaynanasının evine gidip orada birlikte yaşamayı kast etmiyorsa?
Allahın sevgili kuluymuşsunuz o zaman yüzünüze bakmış diyeceğim ama siz 18 yaşında da adamın ailesinin evinde beraber yaşamaya başlamışsınız.Evlenmeme engel olan aile büyüklerim yoktu ama babam her konuda arkamda olduğunu söyledi
Şaka yapıyorsunuz bence.Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Hep iyi insanlarla karşılaştım arkadaş konusunda. Evlenin çocuk yapın diyenler bir süre sonra ayrılıyorlar olay çocuk değil bence. Burda çok fazla açıklayamıyorum onunla ilgili. Bu olaylardan sonra arada aklıma geliyor artık bitirme aşamasına geldimAllahın sevgili kuluymuşsunuz o zaman yüzünüze bakmış diyeceğim ama siz 18 yaşında da adamın ailesinin evinde beraber yaşamaya başlamışsınız.
Bence evlenin bir de çocuk yaparsınız belki düzelir
Ne konuda şaka yapıyor muşum. Her insanın başına gelebilir böyle olaylar. Sizin başınıza hiç mi gelmedi bu tür olaylar. Soruyorum sadeceŞaka yapıyorsunuz bence.
Yani kısacası şöyle hiç beklemediğim yapmaz dediğimi yaptı. Hala içime taş gibi oturur ve o kızla derin geçmişi var anlarsınız artık diye düşünüyorumAllahın sevgili kuluymuşsunuz o zaman yüzünüze bakmış diyeceğim ama siz 18 yaşında da adamın ailesinin evinde beraber yaşamaya başlamışsınız.
Bence evlenin bir de çocuk yaparsınız belki düzelir
Hımm konu gerçek yaniNe konuda şaka yapıyor muşum. Her insanın başına gelebilir böyle olaylar. Sizin başınıza hiç mi gelmedi bu tür olaylar. Soruyorum sadece
Gerçek olmasaydı buraya yazmazdım bu bir ikincisi ise aldatma durumu oldu aynı hataları tekrarladı. Sevgi olarak bitti sadece bağlılık var diye yazmıştım okumasaydınız eğer özet geçtim kısacasıHımm konu gerçek yanipeki bu durumda ne olsa ayrılırsınız?
Manipüle etmeye çalışıyor .yıllarınızı yemiş daha da yemesine müsade etmeyin
Ne konuda şaka yapıyor muşum. Her insanın başına gelebilir böyle olaylar. Sizin başınıza hiç mi gelmedi bu tür olaylar. Soruyorum sadece
6 yıllık ilişkiNe yıl yemesi. Konu sahibi daha 22 yaşında