Seneler önce yaşadığım bu olaydan dolayı hala sıkıntı içindeyim

Teşekkür ederim doktorların bu konuda aileye dürüst mü davranması gerekiyor yoksa hastanın mahremiyetine göre saklayabilir mi bundan emin değildim. Ya da doktor ben bilgi paylaşamıyorum dese bile ailem biraz şüphecidir bundan bile anlam çıkarabilir yani.
Doktor benim için olmayan bir durumu da olmuş gibi söyleyebilir mi ki 😑 yok bende ulaşmama kararı aldım çünkü izimi tamamen kaybettirmiştim tekrar görmesin sorun çıkmasın
O konu bence nasıl bi doktora denk geldiğinize bağlı. Yani direk kontrol etmeyi de reddedebilir aile baskısıyla geldiğiniz için rızanız yokken.

16-17 yaşında reşit bile değilken elbette ki sonuçlarını düşünemezdim ve arkasında duramazdım. Şuanda da evet ben yaptım benim hayatım desem evde cinayet çıkar biraz daha anlayışlı ve gerçekçi konuşabilirsiniz.
Ben gerçekçi konuşmuştum oysa ki:kahve:

2 yıl önce erkek kuzenimle evlenen kız kuzenim bana bu konuyu açmıştı neden oldu neden kavga etmişler gibi. Ama sanki cevabı da biliyordu, tam bilemedim bende bilgim yok dedim. Onlar 2 yıl önce evlendiler o süreçte dile getirilmiş olabilir mi? Çünkü 2 kuzenin de ailesi bizi tamamen görmezden geliyor. Ve babam sadece miras konusu değil başka bir diyecekleri de vardı deyince bugün benim yine endişelerim ortaya çıktı.
Siz niye kuzenlerinizle aşk meşk ilişkilerine giriyorsunuz?

ay boşver iftira de geç, kontrolde falan da çıkmaz o merak etme. kimseye de ses çıkarma, güçsüz görünürsen üstüne gelirler, ayrıldım diye intikam almış kendince eski sevgilim heralde öyle bir şey yok der geçersin.

16-17 yaşında reşit bile değilken elbette ki sonuçlarını düşünemezdim ve arkasında duramazdım. Şuanda da evet ben yaptım benim hayatım desem evde cinayet çıkar biraz daha anlayışlı ve gerçekçi konuşabilirsiniz.
Bu yaşta olduysa istismar oluyor ama. Sen o zamanlarda farkında mıydın isteyerek mı birlikte oldunuz sevgilin mi zorladı?

ben mi yanlış anladım kız kuzenin biliyorsa zaten kocası olan erkek kuzenin de o yolla biliyordur?
eski sevgilinin söyleyip söylememesi konu dışı kalmıyor mu?

Endişeden dolayı sağlıklı düşünemiyorsunuz galiba.

En en kötü olasılığı düşünelim. Velev ki erkek arkadaşınız kuzeninize söylemiş, o da ailesine söylemiş olsun. Bunun için sizin ailenize niye tavır alsınlar? Ailenizle ne ilgisi var yaptığınızın? En en fazla ailenize söylerlerdi ki bunun için de altı sene beklemezlerdi.

En en kötü olasılığı düşünelim. Velev ki erkek arkadaşınız kuzeninize söylemiş, o da ailesine söylemiş olsun. Bunun için sizin ailenize niye tavır alsınlar? Ailenizle ne ilgisi var yaptığınızın? En en fazla ailenize söylerlerdi ki bunun için de altı sene beklemezlerdi.
Aile yapısından anladığım kadarıyla koloni gibi takılıyorlar. Kızı namussuzluk yapmış pis aile bunlar diyip görüşmemiş bile olabilirler.
İlişki ağları bile kuzenden öteye geçemiyor.

İnkar edersin hastaneye de goturseler muayne esnasin da doktora boyle birsey karsisin da seni öldüreceklerini söylersin bakire degildir demez bence doktor.Eski sevgiline de sakın yazma elinde yazılı kanıt olur seni tehdit eder.

ben mi yanlış anladım kız kuzenin biliyorsa zaten kocası olan erkek kuzenin de o yolla biliyordur?
eski sevgilinin söyleyip söylememesi konu dışı kalmıyor mu?
Bilen kız kuzenim o kuzenimle evli değil. Biri anne biri baba tarafı o yüzden tanışmıyorlar. Erkek kuzenim başka kız kuzenimle evli.

Bu yaşta olduysa istismar oluyor ama. Sen o zamanlarda farkında mıydın isteyerek mı birlikte oldunuz sevgilin mi zorladı?
Bana aramıza mesafe girince tutunabileceği benden kopamayacağı daha çok seveceği ayrılmayacağı bir şey olacağını söyledi. Bende çok seviyordum ayrılmayı göze alamıyordum sınav senemdi yine ve yaşadım. Tabi ki sonrasında her şey çok daha kötü oldu. Ben bir de hala çok saf iyi niyetli biriyim. Ailem de hep üzerime düştü asla insanları tanıyamadım. O zaman da neredeyse çocuk akıllıydım denebilir sonuçlarını düşünmedim aslında yaşayana kadar bir şeyi kaybettiğimi bile bilmiyordum. Sonrasında kendim araştırıp öğrendim yazılar okudum. Dünyam başıma yıkılmıştı. Annem cinsellik üzerine hiç uyarmamıştı ayıp diye konuşulmazdı önemini bilmiyordum yani.

Baba tarafım çok dindar ama kötü niyetli. Bir insanı sırf sürdüğü rujdan bile kınar ayıplar cinsten. Öyle bir durumda bana ve aileme tavır alacak kişilerdir bundan eminim. Aileme söylemeye cesaret mi edemediler ya da üzerini mi örtmek istediler bilmiyorum çünkü o erkek kuzenimin annesi bile tavırları bana karşı bir garip. Önceden beni çok severdi. Ama asla karşısında güçsüz görünmedim.

Aile yapısından anladığım kadarıyla koloni gibi takılıyorlar. Kızı namussuzluk yapmış pis aile bunlar diyip görüşmemiş bile olabilirler.
İlişki ağları bile kuzenden öteye geçemiyor.
Evet bende bunu düşündüm yani gördükleri yerde bu yüzden kaçıyor olabilirler. Miras sorunu ilk çıktığında bile yine bizle konuşurlardı soğuk soğuk da olsa. Artık düğüne bir şeye çağırmıyorlar görüşmüyoruz hiçbir şekilde. Ama bir gün elbette görüşürler varsa böyle bir şey dile gelirse diye korkuyorum sonum olur yani

İnkar edersin hastaneye de goturseler muayne esnasin da doktora boyle birsey karsisin da seni öldüreceklerini söylersin bakire degildir demez bence doktor.Eski sevgiline de sakın yazma elinde yazılı kanıt olur seni tehdit eder.
Evet haklısınız o kişiye yazmaktan vazgeçtim çünkü eskiden de tehdit ediyordu ailen bilirse ne olacağını hiç düşündün mü diyerek. Onun nasıl biri olduğunu 5-6 senede unutmuşum. Peki doktor nasıl bir tepki alır bilmiyorum yani evet kızınız bakire demez sanırsam. Yalan da söyleyemez değil mi? Ben yorum yapamam bu konuda bilgi paylaşamıyorum dese bile ailem anlar 🥲

1- Öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmeyin

2- Habsburg Hanedanından falan mısınız bütün kuzenler birbirine yürümüş
Ben bu anlayıştan nefret ediyorum 🫠 öyleler işte erkek kuzenler kızları seçiyor istiyor, olmazsa diğer kuzeni istiyor böyle bir aile, doğuda çok yaygın zaten. O kuzenim bana fake bir hesaptan yazmıştı o zamanlar itiraf etmişti. Sonrasında eski sevgilim ona ulaşınca ne olduysa beni engelledi senelerdir açmıyor. Ve diğer yakın olduğum kız kuzenimle evlendi. Miras olayından sonra hepsiyle aramız bozuldu zaten. Ama onlar evlendikten beridir aileler bizi gördüğü yerde kaçıyor böyle olunca o zamanlar erkek kuzenim dile mi getirdi de aileler bile hiçbir şekilde bizimle konuşmuyor diye düşündüm. Ve babam da onlar bize bir şey diyeceklerdi de sustular deyince. Ama bunca zaman demedilerse yani 2-3 senedir biliyor olduklarını varsayarak, bundan sonra da derler mi ki 🥲 Son 5-6 yılım hep aklımda bu düşüncelerle geçti. Bu kişi benimle yaşadıklarını her önüne gelene anlatacak kapasitede saygısız biriydi

Back
X