- 4 Mayıs 2016
- 2.915
- 7.935
- 27
-
- Konu Sahibi RickandMorty
Ya sadece şunu çok merak ettim urfanın neresinden olduğu farkeder mi sizce yoksa geneli mi böyle?O mutlu olanlar urfaliyla evlenmemistir canım :)
Sadece ornekleme verdim farkli yerlere cekti ..cok enteresan vallahii..O mutlu olanlar urfaliyla evlenmemistir canım :)
Aslında geneli böyle tabi her ilçesi birazcik farklilik gosterebiliyor ama asiretse boyleler heleki benimkinin aşireti pacoz bı aşiret onlar bile horozlaniyo düşün yaniYa sadece şunu çok merak ettim urfanın neresinden olduğu farkeder mi sizce yoksa geneli mi böyle?
:))) Ayy akşam akşam guldurdunuz beni ama sizin yorumunuzu okudum bende fakat o japonlar cinler çok daha sevimli güneydoğu adeti töresine bağlıdır ve kadınların değeri yokturSadece ornekleme verdim farkli yerlere cekti ..cok enteresan vallahii..
Allah allah sanki örgüte isim karıştırdım.Burada polemik yratilmaya calisiliyor. Benim uzerimden ...ayri din ve irk tan evelenenler bile mutluyken siz neden mutlu olmayasiniz cok ilginc bir uye surekli beni etiketleyip biseyler yaziyooo
Bide bana özelden yazarmisin hangi aşiretler bide hangi ilçeye köye mensuplar ona göre kesin sana bilgi veririmYa sadece şunu çok merak ettim urfanın neresinden olduğu farkeder mi sizce yoksa geneli mi böyle?
Oyle de olabiliyor fakat suda bir gercek:))) Ayy akşam akşam guldurdunuz beni ama sizin yorumunuzu okudum bende fakat o japonlar cinler çok daha sevimli güneydoğu adeti töresine bağlıdır ve kadınların değeri yoktur
ben orneklemeler verdim tabiki onlarda insan o nere bu nere su nere hesabi yapmadim. Evli cift leri goruyorum kardesim alman la evli ve gayet mutlular.bir arkadasim rus la evli mutlu diger taraftan bir arkadasim cokkk kulturlu gozuken dogma buyume istanbul llu olan avukat biryle evlendi gormedigi siddet kalmadi...bende bunlara dayanarak orneklemeler verdim ama ne yazmak istedigini hala cozemedimm:))) Ayy akşam akşam guldurdunuz beni ama sizin yorumunuzu okudum bende fakat o japonlar cinler çok daha sevimli güneydoğu adeti töresine bağlıdır ve kadınların değeri yoktur
Kesinlikle küçümsemiyorum hatta bazen Allahıım uuzun yaşayacaklar diye özeniyorum bile. Her şeyleri kendilerinin her şeyleri bahçeden. Öyle doğal besleniyorlar.Çoğunlukla ailesinin kalabalıklığına da özeniyorum benim tek kardeşim var çok isterdim bi abi kardeş filan mesela. Çok samimi yazıyorum bunları.Aslında olmaz diye bir şey yok ama sen böyle düşünmeye başladıysan büyük ihtimalle olmaz. Karşındaki insana sevdiğim kişi olarak değil de ben şehirliyim o doğulu diye bakıyorsan burada bir sıkıntı var. Demek ki bunlar senin için bir sorun. Ve bu sorunlar zamanla gözünde daha da büyüyecektir. Yol yakınken vazgeçmek en iyisi olabilir. Sonuçta aklımızda soru işaretleri bırakmayacak biriyle de birlikte olma şansımız varken neden birbirimize hayatı zindan edelim ki?
basındasın ayrıl olmaz yıpranırsınkızlar iyi akşamlar..
Uzun zamandır aklıma takılan bi konu ile karşınızdayım. İçten içe düşündüğüm, ertelediğim bi konu. Bi anda karar verdim açmaya. Gelişine yazacağım şimdi.
Benim neredeyse 2 yıla yaklaşan bi ilişkim var. İkimiz de tıp okuyoruz aynı okul. Mutluyuz anlaşıyoruz aramız iyi. Yani mükemmel erkek diyemem ama iyi biri. Elbette tartışmalar oluyor olmuyor değil ama hallediliyor. Biraz benim biraz onun alttan almasıyla diyeyim. bu tartışmalarımızın da kesinlikle tek bi çıkış noktası oluyor KÜLTÜR ÇATIŞMASI. Kesinlike bi polemik çıkarmak istemiyorum ama durumu anlatmak adına yazacağım. kendisi urfalı ailesi de kürt aşireti, tarımla uğraşıyorlar. Benim ailem de tam zıttı doğma büyüme ankara istanbul gibi şehirlerdeyim ailem de öyle, babam memurdu. Kürtleri asla kötülemiyorum iyileri de var biliyorum elbette ki kendisi ve ailesi çok iyi insanlar gerçekten vatan sevgisi olan insanlar bunu da belirteyim malum örgütlerden partilerden nefret eden insanlar. Ama işte kültür, yetişme tarzı olarak fark çok büyük. Korkuyorum. Aile yapılarımız o kadar farklı ki ailem nasıl razı olacak bilmiyorum. En basitinden yemekler sofralar farklı konuşma farklı evdeki eşyalar bile farklı, annesi türkçe bile bilmiyor mesela nasıl annemle konuşacaklar?gerçi bi tek annesi bilmiyor.
Bide açıkçası beni şu çok düşündürüyor ben babamı kaybettim. Yani babam bile olamayacak arkamda koruyamayacak ileride bi şey olsa. Beni en çok düşündürenlerden biri de bu. Abim de yok
Ailemi de asla üzmek istemiyorum ben kendim de üzülmek istemiyorum. Sonu olmayan bi ilişki mi imkansız mı? Devam etmeli miyim yoksa yol yakın gibiyken dönsem mi? Aklımda sürekli bunlar var. Keşke başlamasaydım diyorum bazen. Sizce oluru var mı yoksa ben yavaş yavaş kendimi uzaklaştırarak kafamda bitirsem mi bu ilişkiyi?
Son olarak ekleyeyim ailesine bağlıdır sever sayar gerçekten. Hatta anne babasının sözünden çıkmak istemez. Bu da biraz beni korkutuyor ya ileride bu yüzden sıkıntı çekersem diye. Fikirleriniz benim için değerli, herkese çok teşekkürler şimdiden
Daha sevip sevmediğinizden bile pek emin olmadığınız seziliyor yazdıklarınızdan. Neden kendinizi zora sokaksınız öyleyse? İki yıl çok çok uzun bi süre değil içinize sinmiyorsa ayrılın 3-4 yıldan sonra hiç ayrılamazsınız gibi geliyorTeşekkürler. Bana da öyle geldiği için korkuyorum ama ayrılığa da cesaretim mi yok sevdiğimden midir bilmiyorum yapamıyorum.
Bilmiyorum haklısınız ilk annem aklıma gelmişti nedense. Benim için daha önemli tabiki
Bu fikre sadece kendinizi değil onu da alıştırmanız gerekiyor, bencil olmayın.Uzun süredir birlikteyiz ayrılık acısını filan da geçtim, okulda kendimi yalnız gibi hissedeceğim belki (yerini dolduracak arkadaşlarım yok) insanlar arkamdan konuşacak muhtemelen, göz önünde insanlarız Malesef. Ama ilerde boşanmayı hiç istemiyorum sanırım güçlü olmak zorundayım. Hemen değil ama bu fikre kendimi alıştırıp ayrılayım diye düşünüyorum
Daha sevip sevmediğinizden bile pek emin olmadığınız seziliyor yazdıklarınızdan. Neden kendinizi zora sokaksınız öyleyse? İki yıl çok çok uzun bi süre değil içinize sinmiyorsa ayrılın 3-4 yıldan sonra hiç ayrılamazsınız gibi geliyor
Nasıl alıştırabilirim ki? Zaten kendimi uzaklaştırmaya çalışacağım o da uzaklaşacaktır ister istemez. Ben şuan artık ileride ikimizin de üzülmemesi için ayrılmamız gerektiğine inanıyorum ama şuan mesaj atıp bitirebilecek gücü kendimde bulamıyorum. Alışma sürecine gireceğim kendim için. Ama ona da bak ayrılacağım alış diyemem elimden geldiğince uzak olabilirim sadeceBu fikre sadece kendinizi değil onu da alıştırmanız gerekiyor, bencil olmayın.
Aslında aşığım sadece yazamıyorum yazdıkça zorlanıyorum.Canım zaten çok çok aşık görmedim seni bence hiç bulaşma hem daha erken rahat rahat doktoröuğunu yap bakalım kimler çıkacak karşına
Ailesine ne derece bağımlı ? Bunu anlayamıyorum şu noktada yani sevgililikte. Sanki aşırı bağımlı demişim gibi yorumlar yapıldı ama onu kastetmemiştim sever sayar ailesini demiştim. Bizim ilişkimiz ciddi devam ederse evliliğe gidecek bir yoldayız ama yine de şu noktada ailesine bağlı mı değil mi nasıl bi erkek kestiremiyorum. Herkes gibi ailesine karşızamaninda kurt birine duygular beslemis ve onun icin kurtce bile ogrenmeye baslamis biri olarak soyluyorum bencede olmaz. kesinlikle kurt olmasiyla ilgili degil , bu kadar aileye bagimlilika iliski surmez.