- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi RickandMorty
Ilk firsatta memleketine yerlesecek ilk ilk diyorum bak. Hele bir evlenin. Dogurdugun cocuk ise senin degil ailenin olacak. Sen sadece araci kurumsun. Bunlar tip bilimiyle ne kadar uyusuyor bilmiyorum : ) Ama gercekler bu.O urfaya ailesinin yanına dönmek istemişti başlarda ama beni kaybetmemek için urfayla benim ailemin bulunduğu şehir arasında ortalarda bi şehirde yaşarız Olarak kabul etti. Asla asla gelmeyeceğimi belirttim çünkü. Ki zaten bizim meslekte seçim şansımız da çok yok açıkçası
Kesinlikle eşinin karakteriyle ilgili o. Ailemin içinde böyle bir durum var eş karakteri urfalı sorumsuz çocuklarına maddi olarak bakmayı bile görev saymayan biri.Canim ben ve esimde urfaliyiz..benim esim cok romantiktir..cok dusuncelidir..ama bizim örf adetimiz biraz agır yani kaynananla ayni evde oturmani tavsiye etmem gelin oldugun icin surekli calismak zorunda olursun..is yapmazsan yemek yapmazsan laf olur..eşin anne ve babasinin yaninda sana mesafeli davraninr..hele bide onlarin sozunden cikmiyorsa..ha ama eger onlar urfada sen baska bi sehirde yasıcaksan..kesinlikle urfali olmasi bir sans bence..belkide benim esim cok dusunceli oldugu icin boyle dusunuyorumdur..
Hasim karakteri toreye,gelenege , ailesine zorla boyun egen bir karakter. Piraye de humanist bir karakter. Hasim unv. Okurken bile korumalarla gezen aga diye hitap edilen birisi...konu sahibi tam tanimiyor. Aileyi...aslinda bizlerde yorum yaparkenn.neye yaptigimizi tam bilemiyoruz.. Arastiracak zannedrsem...bende cok begenmistim kitabi..Canan tan'in piraye diye bir kitabi var mutlaka oku tam senin durumunu anlatiyor. Cok akici bir kitap meraktan 2 gunde okudum
Kultur farki nedemek gorsun diye ornek verdim. Sevgi bazen yetmiyor...Hasim karakteri toreye,gelenege , ailesine zorla boyun egen bir karakter. Piraye de humanist bir karakter. Hasim unv. Okurken bile korumalarla gezen aga diye hitap edilen birisi...konu sahibi tam tanimiyor. Aileyi...aslinda bizlerde yorum yaparkenn.neye yaptigimizi tam bilemiyoruz.. Arastiracak zannedrsem...bende cok begenmistim kitabi..
Olabilir canim herkes ayni olmaz tabiki her yerin iyiside var kotusude Allah herkesi iyiye denk getirsinKesinlikle eşinin karakteriyle ilgili o. Ailemin içinde böyle bir durum var eş karakteri urfalı sorumsuz çocuklarına maddi olarak bakmayı bile görev saymayan biri.
Allah belalarini versin yarın kaçıyorum karşı komsumdan parduse eşarp aldım oğlumada kız kıyafeti giydirip kacicam tanıdık taksici bulduk sabah cikicam ama çok korkuyorum bugün evin önünde pusuya yattilar şerefsizler yarın sabahı bı atlatsam Allahım yardım et diyorum ne olur dua edin bana arkadaslarTek cümle yazıcam bu iş olmaz sen de oldurmaya çalışma. Aşiret işleri sakat, 8643 kişi aynı evde yaşıyor, kadınlar dövülüyor aldatılıyor ama gidemiyor bu evden ölür çıkar şeklinde tehditlerle...uzak dur.
Lightofgod87 ye sor inanmıyorsan kadını canıyla tehdit edip sokağa çıkartmıyorlar! Aşirete falan bulaşma sakın kızım kendini yakma.