- 19 Mayıs 2020
- 47.114
- 211.323
- 548
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Saçma bi kitapmiş. Aksine istek ve beklentilerimizi, hislerimizi açık açık konuşmalıyız. Sağlıklı ilişkide iletişim temel taş. Görüşmek isterseniz söylersiniz. Kızdıysanız söylersiniz. Bi de talep etmezsen kim ne bilecek, sen ne istiyosun. Bu arada erkek arkadaşınızdan bi cacık olmaz. 10 gündür aynı şehirdesiniz ve görüşmek istemedi. Geldiğinin ertesi günü ilk iş sabah erkenden görşmek olmalıydı işiniz. Sağlam, bağlı, tutkulu bi ilşkide işler böyle ilerler. Hatta uçak otobüs vs. İneceği yerden sizin karşılamanız gerekiyo. Yani 10 gün görüşmüyosa bi erkk size karşı bi ilgisi yoktur ama cepte tutmak istiyor. Hatta görüştüğü başka kişiler olduğunu düşünüyorum. O yüzden size sıra gelemedi 10 gündür. Açın gözünüzü biraz.Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Yani her durum için geçerli değil mi aslında ?
Evet bu çok doğru bence deKendinizi sevin illa bir taktik istiyorsaniz olay bundan ibaret sadece
Siz yetkili bi hanıma benziyorsunuzOğlak erkeklerini bilirim ister istemez çekiyorum gizemli olurlar biraz. Sorumluluk demek oglak demek zaten ve oglak ciddi iliski insanı bunda hemfikirim. Lakin her ne kadar vurdumduymaz umursamaz görünselerde iclerinde cok seyi düsünürler ve takarlar. Ama cidden seytandırlarda. Tarot kartlarında bile oglagın sembolu seytandır. Ama sadece günes burcuyla olacak bir etken değil. Bunun ay’ı var merkuru var, marsı var bunlar cok etkiliyor.
Kova etkili oğlaksınız belli ki. Hava ve toprak agırlıkta sizde. Karsı tarafın gezegenlerinide baz alarak en azından iliskiye yön verilebilir. Kovaları severim zekaları, eglenceli yanları hosuma gidiyor.
Boğa erkegi demek para demek. İş güç demek. Paraya çok düskündürler analarının karnından bile arabayla çıkıyorlar. Biz topraklar olarak çok gelenekçiyizdir kurallarımıza cok düskünüz bunun basını inat cekiyor. Ask ve kariyer erkekleridir. Seks cinsellik konusunda akrepleri çok yüceltiyorlar ama astrologlar bile diyor cinselliğe en düskün burc ilk olarak toprak ve ikinci olarak su gelir diye. Çünkü toprak dokunmayı, keşfetmeyi sever her şeye dokunmak tatmak isteriz meraklarımız ugruna her seyi deneriz sınırsız olarak.Siz yetkili bi hanıma benziyorsunuzrica etsem boğa erkeği ile ilgilide yorum yapar mısınız
Teşekkür ederim bende boğayım sevgilimdeBoğa erkegi demek para demek. İş güç demek. Paraya çok düskündürler analarının karnından bile arabayla çıkıyorlar. Biz topraklar olarak çok gelenekçiyizdir kurallarımıza cok düskünüz bunun basını inat cekiyor. Ask ve kariyer erkekleridir. Seks cinsellik konusunda akrepleri çok yüceltiyorlar ama astrologlar bile diyor cinselliğe en düskün burc ilk olarak toprak ve ikinci olarak su gelir diye. Çünkü toprak dokunmayı, keşfetmeyi sever her şeye dokunmak tatmak isteriz meraklarımız ugruna her seyi deneriz sınırsız olarak.
Özel hayatlarında eskilerinin etkisinde kalmaları çok yüksek. Yeni sevgilileriyle bile beraberken eskilerini düsünebiliyorlar cünkü.
Siz yetkili bi hanıma benziyorsunuzrica etsem boğa erkeği ile ilgilide yorum yapar mısınız
İki boğa iyi anlaşır güzeldir ikisi de toprak daha ne olsun.Teşekkür ederim bende boğayım sevgilimde
Ay kesinlikle aynı erkek arkadaşımı anlatmışsınız birebir aynısıBoğalar ev erkeği
Boğa erkekleri ev yemeği yemeyi ve cinselliği severler. Bir de para, kariyer çok önemlidir.
Kötü yanları aşırı derecede inatçı ve gururlu olmaları. Hata yapsalar da , pişman olsalar da gelip özür dilemezler burunlarından kıl aldırmazlar. Bu yönleriyle ömür törpüsü olsalar da, bence zodyakın ennn sadık ve iyi erkekleri olabilirler :)
Evet birbirimizin kopyası gibiyiz ama kötü özellikler de aynı olunca kavgalar olabiliyorİki boğa iyi anlaşır güzeldir ikisi de toprak daha ne olsun.
Ben de çok okurdum, çok izlerdim oyle vidyolar. Bence ilişkiler uzerinde birşeyler okuma. Insanin genel karakteri nasil olmali insanlara karşi nasil davranmali, hatalar zamani nasil başetmeli gibi şeyler izle ve kendi kendini gelişdir. Kendini bir birey gibi her tarafli yetişdirirsen ister aşk ilişkileri, ister arkadaşlik, ister aile ilişkilerinde hepsinde doğruyu bulacaksin. Mesela anlattiğin kitapda yazilanlar bana doğru gelmedi. Insan rahat olmali, kendi olmali. Rahatsizlik duydugu şeyi dile getirmeli. Karşisindaki insani gozlemleye bilmeli, insanlari kitap gibi okuya bilmeli, yaşanmişliklari analiz etmeyi becermeli. Ama rahatsiz olduğun şeyi demenin bir tarzi vardir. Neden niçinle başlayan içerigi kavga isyan kokan cumleler ister karşi tarafa ister de her hamgi bir insana yonlendirilmemeli. Mesela seninle ayni durumda olsaydim ' beni rahatsiz eden bir durum var. Nedenini oğrene bilir miyim?' Diye sorardim. Çunki bu bir soru cumlesi. Karşindaki insan buna cevap vermeli. Ama ' sen neden gorusmuyorsun benimle. Işine sporuna zaman var ama bana yok' cumlesi suçlama cumlesi. Hakli olsan bile karşindaki insan sana cevap vermek yerine kendini hakli çikarmak için suçlama psikolojisine girer. O yuzden oyle yapin boyle susunla ilişki yurumez. Yipratir. Kural basit. Karşindaki insana doğru cumleler yonlendireceksinMerhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Yani her durum için geçerli değil mi aslında ?
Yok o değilSağlıklı bir ilişkide, taktikler, oyunlar falan gerekmez.
Yok kadın alttan alacakmış da, kaçacak, kovalanacakmış da kendiniz olmadığınız bir ilişkide ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?
Önemli olan kendiniz olduğunuzda mutlu olabildiğiniz bir ilişki içinde bulunmak ki önceki ilişkinizi özetlemişsiniz, zaten sağlıklı olmayan, sonlandırılması gereken bir ilişkiymiş.
Bahsettiğiniz kitap, şu İlhan Uçkan denilen, psikoloji ile uzaktan yakından alakası olmayan ama kendisini ilişki gurusu ilan eden kadının kitabı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?