- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Ama senin ki Aslan üstü başakmış. Başak düzen temizlik zaten, toprak grubu. Gerçekten ateş üstü hava grubu su grubu vs çalışmaz. Çalışsa dahi kendine aşırı iş seçer ve ona ters yapılınca çıkar gider egosu yüzünden. O yüzden bu anlamda işlerinde sıkıntı çekerler. Pek Sadık değillerdir dediğim gibi cinsel ateşleri var ve gözü kapalı dalarlar. Tabi ki haritası da önemli.Aslında koç ve aslanlar uzun ilişki insanı ve sadık oluyolar. Haklarında bilinenin aksine. Benimki çok da çalışkandı mesela aşırı düzenli çalışkan. Yayı çok bilmiyorum. Fakat bence bizim ilişki çok şahsına münhasır ve bir burca atfedilemeyecek kadar kayıp idi
Aslında hepimiz her burcu taşıyoruz. Sadece baskın olanlar var. Doğum haritası önemli gercekten. Benim yükselen de kova ama oğlak stelyumum var. Stelyumum olduğuna göre net bir şekilde diyorum ki gizem falan yok kafasında bir şeyler düşünüyor, sonra zaten icine girersin balon çıkınca anlarsınKendimi bildim bileli oğlakları çekiyorum. Ama ne cekim ne cekim.. bak ilgimi çekti oğlak değilse bisey bilmiyorum diyorum oğlak çıkıyor. Gizemli ve mistik seyleri severim. Ben aslan etkili başağım. Günes, basak yükselen ikizler ama gezegenler aslan, basak ikizlerde. Topraklar olarak sakinizdir. Oğlak-oğlak topraklar olarak çok iyi muhtesem birliktelik ortaya çıkabilir. Oğlakların sorumluluk sahibi olması, planları, ağırlıkları özellikle meteor taşını bile kolaylıkla kaldırabiliriz oğlağın yanında öyle diyim. Ateş çok dalgalı bir deniz toprak ise bir sakin göl. Ve dediklerinde çok haklısın ilişkilerde ateş erkekleriyle yapamıyorum bir yerden sonra asla olmuyor. İyi eğlenir sohbet edebilirim ama asla ilişki sürmüyor. Marsım ikizler 12 evde zaten cene olarak sıkıntılı olunca ateş erkekleriyle sohbet esnasında otomatik pompalı tüfege baglıyoruz.
Su grubuna duygusal, romantik diyip gecmemek lazım. Sezgileri güçlü, hayal dünyaları gelismis olabilir ama 12 evin yöneticisi balık mesela dillere destan en en manipülasyoncu balıklardan cıkıyor. Akrep desen toksik iliskilerin basını cekiyor.
Her burcun antiscası var. Benim başağınkide ateş olan koç. Son ilişkimde çekmediğim kalmadı böyle bir sey yok yansıma olan burclar sürmüyor gercekten.
Ben boğa eski sevgilimle kendimize ortak hesap açmıştık ve para biriktiriyorduk.Ben boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirimeski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor
İlişki için geecerli tek anahtar iki kişinin birbirini sevmesi. Başka hiç birşey devamlılık sağlayamaz. Çünkü bir ilişki var ve iki tarafta talepkar olmalı :) talep yoksa ilişki yok benceMerhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Yani her durum için geçerli değil mi aslında ?
burcların cok etkılı oldugunu dusunmuyorum ben ya oglak burcunda hızmetlı de var devlet baskanı da var neye gore kıme goreBen boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirimeski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor
yani senin yerinde bende olsam 2 ay farklı şehirde olup 10gündür aynı şehirde olsam ve buluşmasam olay çıkarırım yani demekki sana ayıracak vakti yok terbiyesizMerhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Benim eşim koç bende başak burcuyum. Normalde anlaşamayan burçlar kategorisindeyiz ama biz her konuda gayet uyumluyuzDoğrudur benim hiç oğlak sevgilim olmadı :) bir tane geldi çokta peşimden koştu iş yerinde denk gelmişti Yani işe o kadar odaklanmışım ki ne oldu etti niye ona zaman ayıramadım o aralar onu bile bilmiyorum çokta yakısıklıydı aklıma geldi bakoğlak-oğlak nasıl olurdu merak ettim.
Kendimden yola çıkarsam şöyle evet öncelik kendimizdir önce kendimizi garanti altına almaya bakarız aşk sevgi ikinci üçüncü planda olur genelde. Asla vicdansız olduğumuzu düşünmüyorum zira oğlağın kuyruk kısmı balık gibidir ve balığın özellikleri su grubu vicdanıda taşırız. Tabi ki önce kendimiz :)
Para sorumluluk düzen vs bunlara erişmek için yaptığımız şeyler şeytan gibi görmenize neden oluyor olabilir zira oğlak 10. Ev en tepede tepeye çıkmak ister daha iyisini ister her zaman
Gizemli yanından ziyade kafasında başka şeyler dönüyordur onun o yüzden öyle gözükebilir hesap kitap plan düşünceler
Bence ateş grubu Koç Aslan yay ve boğa Başak oğlak ile evlenilmez. Su grubu da aşırı duygusal ama merhametli biraz da kolay düşen hava grubu da fazla uçarı gelebilir evlilik konusunda
Benim eşim ikizler üstü yengeç mesela inanın evlendiğimizden beri onun aman nolcak tavırları yüzünden kaybettiğimz maddiyatın girdiğimz zararın hesabı yok. Kafasına bir şey de takmıyor eller havaya :)
Konu sahibi babam aslan Burcu erkeği, asla ateş grubu erkekleriyle evlenilmez. Zaten ben açtığınız konulardan anlamıştım bu adam sizi almış oynatıyor bencil dye
Bu kitabın yazarı Türk mü? Ya da Doğu ülkelerinden mi?Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
soru 1: ilişkiniz ne kadar zamandır var?Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
İlişkiniz sağlıklı değildir ve bir taraf sevmiyordur. Bu yüzden yürümez.Ya aslında düşüdüm ilişkilerimde o kitaptakilerin çoğunu da yapıyorum. Aynı son ilişkimde de yapıyordum yazılanları ben zaten. Ama ortada yalnış giden bir şeyler vardı Burada herkesin de hemfikir olduğu gibi e haliyle bende sormak sitem etmek zorunda kalıyordum . Her normal insanın yapabileceği gibi aslında . Fakat ben bu kitaptakilere göre davranıyor olsam da olmasamda ilişkilerim yürümüyor asıl sorun bu galiba
kocam yükseleni kova olan bir oğlak ve söylediklerinizle hiç alakası yok. daha çok özel alanına girilmemesinden hoşlanan , sınırları olan biri o sınırlarda durunca da gayet ilgilili. Bence 30 dan sonra biraz yükselen burç özellikleri baskın oluyorBiraz ilgisiz ve bencil oluyorlar ilişkide bence. Oğlak erkeğinden bahsediyorum tabii
Taktik maktik yok bam bam bam. ilişkilerde taktik olmaz. birbirini seven insanlar taktik yapayım kafasına girmez.
Siz o kitabi okumayi birakin, ne demek "kadin talep etmemeli." Herkes iliski uzmani bu ulkede.Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?