İlişkide başarılı olmak

Ama senin ki Aslan üstü başakmış. Başak düzen temizlik zaten, toprak grubu. Gerçekten ateş üstü hava grubu su grubu vs çalışmaz. Çalışsa dahi kendine aşırı iş seçer ve ona ters yapılınca çıkar gider egosu yüzünden. O yüzden bu anlamda işlerinde sıkıntı çekerler. Pek Sadık değillerdir dediğim gibi cinsel ateşleri var ve gözü kapalı dalarlar. Tabi ki haritası da önemli.

Aslında hepimiz her burcu taşıyoruz. Sadece baskın olanlar var. Doğum haritası önemli gercekten. Benim yükselen de kova ama oğlak stelyumum var. Stelyumum olduğuna göre net bir şekilde diyorum ki gizem falan yok kafasında bir şeyler düşünüyor, sonra zaten icine girersin balon çıkınca anlarsın siz bence hava grubu erkeklerine bakın birazda belki size uyar

Ben boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirim eski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor
Ben boğa eski sevgilimle kendimize ortak hesap açmıştık ve para biriktiriyorduk. şindi İkizler eşimin peşinde dolanıyorum ki acaba kime be verecek acaba bizi basıl mağdur edecek. Etmeden el koyayım diye

Her erkek kadin farkli yani tek tip iliski kilavuzu ne kadar mantikli? Cidden boyle bir kitabi isine yarayacagi umidiyle mi okudun yapma gozunu seveyim.. anlasmak sevilmek sevmek anlattiklarinla baglantili olmayabilir. Hep alttan alan bi kadin dusunemiyorum mesela ben.. aramayan sormayan adama nasil bulusalim demiyceksin? Hani kadin erkek esitti

o kitap hangisiyse bence ağır saçmalamış.
bence hiçbir aşk ilişkisi taktik içermemeli.
bana da kız arkadaşlarımın bir kısmı "evlenmeden sakın sinirli yanını belli etme, hep gül, evlendikten sonra dişini göster" der.
bana saçma geliyor.
ben de karşımdakinin her halini görmek isterim o da beni görsün.
sinirliyken o nasıl, ben nasılım ? ikimiz aynı anda sinirliysek nasıl çözüyoruz ?
ben en saçma hallerime katlanabiliyor mu ?
bunlar benim için çok önemli.
çünkü en kötüme tahammülü olmayan en iyimi hakedemez.
sallayın o kitabı gitsin.

İlişki için geecerli tek anahtar iki kişinin birbirini sevmesi. Başka hiç birşey devamlılık sağlayamaz. Çünkü bir ilişki var ve iki tarafta talepkar olmalı :) talep yoksa ilişki yok bence

genel gecer kabul gormus bazı dogrular vardır aslında evet ama kıtapta madde bır seklınde taktıklerın gecerlılıgı yoktur
en bastan hemen her anlamda teslım olmamak, acele etmemek ,anlayıs gostermek, dınlemek ,saygı duymak ,sınırları belırlemek ,ne ıstedıgını bılmek taktıkler bunlardır

sızın o bahsettıgınız cocukla zaten ıyı bırsey olmazmıs kıtaba gerek yok bunu anlamak ıcın o sacma kıtabın adı ne allah askına ?

Ben boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirim eski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor
burcların cok etkılı oldugunu dusunmuyorum ben ya oglak burcunda hızmetlı de var devlet baskanı da var neye gore kıme gore
kısılerın kulturu terbıyesı yetıstıgı ortam kendını yetıstırdıgı alanlar hayata bakıs acısı etkılı aslında
ona bakarsak ben yayım yukselenım kova
esım boga yukselenı yengec
kızım oglak yukselenı balık
ucumuzun kanlı bıcaklı olması gerek burca gore cok zıt ve alakasız durumdayız ama bız cok guclu bır takımız bu nasıl oluyor

yani senin yerinde bende olsam 2 ay farklı şehirde olup 10gündür aynı şehirde olsam ve buluşmasam olay çıkarırım yani demekki sana ayıracak vakti yok terbiyesiz

Benim eşim koç bende başak burcuyum. Normalde anlaşamayan burçlar kategorisindeyiz ama biz her konuda gayet uyumluyuz

Bu kitabın yazarı Türk mü? Ya da Doğu ülkelerinden mi?

soru 1: ilişkiniz ne kadar zamandır var?
soru 2: kaç zamanlık birliktelikten sonra 2 ay farklı yerlerde kaldınız?

Kitabın yazarı kim? Psikoloji ile alakası var mı yoksa popüler oldum kitap yazayım diyen biri mi?

İlişkiniz sağlıklı değildir ve bir taraf sevmiyordur. Bu yüzden yürümez.

Bence kitap falan hikaye, tavsiye vermek de cok dogru degil. Tabsiye verilir de , her tavsiyeyi uygulayinca biseylerin yoluna girecegini dusunmek dogru degil. Her ilişkinin dinamikleri birbirinden cok farkli Hata yapmak yapmamak meselesi de degil bence, onemli olan o çekim. Ben geriye bakip dusununce cocukluk zamani diyebilecegim vakitlerde sevgilime kendimi kucuk dusurecek hatta niyeti olsa degerimi ayaklar altina aldıracak ne hatalar yapmisim, sonradan farkediyorum. Ama su an hicbir seyin izi yok, o dusuncesizce yaptigimiz seyler yuzumuze vurulmuyor evliligimizde, ve olaganustu guzellikte bir saygi sevgimiz var masallah diyeyim. Yani olacak olan kisiyle , plansiz, politikasiz dosdogru icinden geldigi gibi sevince zaten oluyor

Biraz ilgisiz ve bencil oluyorlar ilişkide bence. Oğlak erkeğinden bahsediyorum tabii
kocam yükseleni kova olan bir oğlak ve söylediklerinizle hiç alakası yok. daha çok özel alanına girilmemesinden hoşlanan , sınırları olan biri o sınırlarda durunca da gayet ilgilili. Bence 30 dan sonra biraz yükselen burç özellikleri baskın oluyor

Siz o kitabi okumayi birakin, ne demek "kadin talep etmemeli." Herkes iliski uzmani bu ulkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…