İlişkide başarılı olmak

Kadın alttan alacakmış. Yani bu kitabı daha önce okusaydınız spiral taktırır ya dA hap mı alırdınız?

Her zaman her şartta her erkekle kondom şart.
Değil mi hep alan taraf olmazdı böylece

Aklıma Şaban filmi geldi

%100 katılıyorum. Buluştuğumda kadın gibi hissetmeyeceksem, karşı taraf flört etmeyecekse, ilgi göstermeyecekse ne yapayım ben bu ilişkiyi Değer gçrmediğim ilişkinin bana ne getirisi olacak??

%100 katılıyorum. Buluştuğumda kadın gibi hissetmeyeceksem, karşı taraf flört etmeyecekse, ilgi göstermeyecekse ne yapayım ben bu ilişkiyi Değer gçrmediğim ilişkinin bana ne getirisi olacak??
+500
son flörtümle buluşacağım günün sabahı buraya konu açmıştım hatta Miss sen de yorum yazmıştın. demiştim ki ya kızlar ben uzun zamandır yalnızım ve yalnızlığın rahatına alıştım, yapabilecek miyim olacak mı, acaba hiç buluşmasam mı gibi gibi sorular vardı kafamda, yazmıştım. he sonra ne oldu o kişiyle olmadı ben yine yalnız ama gerçekten kaliteli bir yalnızlık, saçma ilişkilerden bin kat iyi. ben de değersiz hissettiğim için bıraktım mesela onu. zaman ayırmıyor, arayıp sormuyor, ilk zamandaki ilgisi yok, buluşmak için çok hevesli değil vs yazık yani özgüvenime. olan insanın kendisine oluyor. beni anam böyle bişey için doğurmadı, ben bundan önce daha mutluymuşum diye düşündüm ve bitti yani. mutsuz edecekse ne gerek var herkes yerinde kalsın. zaten hayat yeterince zor. cinsellik dahil tek başıma hallediyorum zaten her şeyi, o neci benim yanımda?

Son cümle + 1500

Yıldızın düşük diyorlar hep bana onunla alakalı olabilir mi dediğiniz şey? Yıldız nasıl yükseltilir ki ? Ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa danışmam mı gerekir bir yerlere ?

her boğa aynı değil. bundan 5 yıl kadar önce hayatıma bir adet boğa erkeği girdi.
cinsellik evet hayatının %99,9 unu kaplıyordu. yemek için de deli olurdu.
ama asla sadık değildi. benimle görüşürken aynı anda başka biriyle tatile gittiğini öğrendikten sonra boğa erkeklerini gördükçe kaçıyorum. çok kötü bir tecrübe oldu benim için.

Ay ilişki dediğin neden var? Hayatı paylaşayım, huzur bulayım, yanımda olsun. Uzaktan bir bak Allah aşkına 2 ay görmediği kadını 1 gün görüyorsa böyle adamla ilişkin olsa ne olmasa ne ? Kendine bir arkadaşın gibi uzaktan bakarsan hiç uğraşmazsın bu adam için.

Ben sana taktik vereyim kendine guven her zaman elini sallasan ellisi.
Simdi sevgilin seni seviyorsa ve ozlerse , yorgunluk vs farketmez kosar gelirdi yanina. O yüzden ayrildigin icin üzülme.
Her iliski taktik istemiyor bazen oluruna birakmak lazım.seni degersiz hissetirenlerden hemen uzaklaş.

Müthiş bi cevapti

Yıldızın düşük diyorlar hep bana onunla alakalı olabilir mi dediğiniz şey? Yıldız nasıl yükseltilir ki ? Ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa danışmam mı gerekir bir yerlere ?
Aynen onla alakalı anlatmak istedigim sey. Ben anlamıştım zaten düsük oldugunu o yüzden dedim auranı yükselt diye. Danışmanlıga hic gerek yok. Googleda Twitter da bununla ilgili cok yazı var göz atabilirsin.

Aynen onla alakalı anlatmak istedigim sey. Ben anlamıştım zaten düsük oldugunu o yüzden dedim auranı yükselt diye. Danışmanlıga hic gerek yok. Googleda Twitter da bununla ilgili cok yazı var göz atabilirsin.
Çok uğraştım ama beceremiyorum ben sanırım

Bence sen haklısın .Seven her zaman zaman yaratır

diğer yorumları pek okuyamadım fakat bir ilişkinin stratejiyle ayakta tutulmasını mantıklı bulamıyorum. "bir kadın şöyle yapmalı, bir erkek böyle yapmalı" tarzı şeyler bana cahilce geliyor. her insanın yapısı farklıdır. kimi her gün buluşmak mesajlaşmak ister, kimi iki haftada bir, kimi sürekli sarılmak öpmek ister, kimi daha soğuktur ciddidir istemez vs vs.. tek tek bütün özellikte olan insanları bir kitap ele alabilir mi? her kadın ve her erkek bir değil ki. ne erkekler var aşırı ilgili, ne kadınlar var daha ilgisiz. ilgi beklemek kadınların üzerine yapışmış.. çoğu kitapta kadının erkekten nasıl ilgi görebileceğini anlatıyor.

siz sadece hayatınızda gerçekten size değer veren birini bulamamışsınız, olay bu. ama öncelikle kendinize siz değer verin. karşı tarafın size yanlış gelen tavırları çoksa ve siz memnun değilseniz olmamıştır o ilişki. belki bir başkasına güzel geliyordur onunla olur. siz de kendi kafa denginizi bulursunuz. kendinizde hatalı gördüğünüz yerler varsa da, bunu siz törpülersiniz

Bu kitapta yazan saçmalıklardan daha yanlış ne yapmış olabilirsiniz ki? Daha yanlışını hayal edemedim.

Bir ilişki taktiklerle yürütülmez. Doğru ilişki kendiliğinden yürür gider.
Eski sevgilinizle anlaşamamışsınız, uyuşmuyormuşsunuz, ayrılmışsınız. Başarılı olmak, olmamak şeklinde hırs yapacak bir şey yok. Bu bir yarış değil.
Amaç biriyle mutlu olmak değil mi? Taktiklerle olmadığınız biri gibi davrandığınızda mutlu olmanız mümkün mü?
Ayrılmamayı "başarıp" mutsuz mutsuz yaşayana kimse madalya takmıyor.

Bazı şeyler varsa vardır yoksa yoktur böyle taktiklerle yol alamazsınız maalesef. Siz ne kadar kendinizi frenleseniz de en ufak falsoda adama bir şekilde hesap soracaksiniz. İstediğiniz gibi dabfanmadiginda rest çekip tavır koymak yerine sorular sormaya devam edeceksiniz.

Kitap okumak guzelde sırf ilişkim biter diye kendimi törpüleyemem kimse kusura bakmasın.isteyen istediği an defolup gidebilir.

Sizde akışına biraksaniz kitaptaki anlatılan dan çok kendiniz olsanız sorun ortadan kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…