- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Değil mi hep alan taraf olmazdı böyleceKadın alttan alacakmış. Yani bu kitabı daha önce okusaydınız spiral taktırır ya dA hap mı alırdınız?
Her zaman her şartta her erkekle kondom şart.
Burçla ilgisi yok. Sizi sevmeyen erkek ilgisiz olur. Bencil karakterli biri bencil olur. Bu kadar basit.Biraz ilgisiz ve bencil oluyorlar ilişkide bence. Oğlak erkeğinden bahsediyorum tabii
Ya Allah'ınızı severseniz ilişkiler hakkında tavsiye verenlere bakın. %90 bekar olanlar. Onların tavsiyeleri obez diyetisyenler kadar gerçekçi.
Benle buluşmak için heveslenmeyen, çaba harcamayan erkeği ne yapayım. Sevgili dediğin kadını dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirecekse gereklidir. Yoksa hayat insanı zaten yeterince sıradan hissettiriyor.
+500%100 katılıyorum. Buluştuğumda kadın gibi hissetmeyeceksem, karşı taraf flört etmeyecekse, ilgi göstermeyecekse ne yapayım ben bu ilişkiyiDeğer gçrmediğim ilişkinin bana ne getirisi olacak??
Son cümle + 1500Klasik olacak ama kendinize saygınız ve sevginiz olsun
Adam bedeninize zarar vermek istemiş, siize damızlık inek gibi davranmış. Böyle iğrenç bir insandan insanın midesi bulanır her şeyden öncebu noktada zaten böyle biriyle olmamalısın.
İşin özü kaba saba, saygısız, iğrenç erkeklere tamam dememekte. Erkek olsun çamurdan olsun diyip berbat tiplerle olmamakta.
Bazı insanlarda nasıl yok, bazılarında neden var bilmiyorum ama kadın veya erkek bazılarında özsaygı 0. Gerçekten sıfır. Açıkça aldatan, saygısız, kaba, karşıdakini eşşek yerine koyan tiplerle hiç gocunmadan yıllarca ilişki sürdürüyorlar
O kitaplar da çöp bence manipülasyon, taktikle, ite kaka olan işlerden hiçbir hayır gelmez
Yıldızın düşük diyorlar hep bana onunla alakalı olabilir mi dediğiniz şey? Yıldız nasıl yükseltilir ki ? Ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa danışmam mı gerekir bir yerlere ?Senin auran ve enerjin cok düsmüs belli ki. Bunu hissediyorum. Su an kendini sorgulamaya almıssın nerde yanlıs yapıyorum acaba diye diye sırf bunun icin kitaplara vermissin. Karsı taraf sana gaslighting uygulamıs o yüzden bu durumdasın ve kendini yanlıslarının pesine atmıssın.
Bence bir an önce kitapları bırak auranla enerjini yükseltmeye özen göster aura her seydir. “Kendim kıymetliyim kendim degerliyim” sloganıyla beynini mesgul et. Karsı tarafın enerjisi uyguladıgı gaslightingler seni bu hale getirmis üzgünüm ki. Herseye degiserek baslayabilirsin, sen su an onun sana yaptıgı uyguladıgı gaslightinglerin etkisinde oldugun icin cok rahat bu enerjin onu sarıyor. Daha önüne bakamadın. Hicbir erkek kadının hayatını devam ettigini görmedigi sürece kahrolmaz bunu unutma. Degisimle başlayacaksın her seye. Kova etkilisin zaten havacılar cıvıl cıvıl olur gerekirse fırsatlarını tepme insanlarla tanıs, sacına basına kıyafetlerine yeniliklerle baslayabilirsin. Ajda pekkanın bambaska biri şarkısını günlerce dinle. Ve kesinlikle stalklama kontrol et kendini. Bi kere bile bakman onu sarabilir.
her boğa aynı değil. bundan 5 yıl kadar önce hayatıma bir adet boğa erkeği girdi.Boğalar ev erkeği
Boğa erkekleri ev yemeği yemeyi ve cinselliği severler. Bir de para, kariyer çok önemlidir.
Kötü yanları aşırı derecede inatçı ve gururlu olmaları. Hata yapsalar da , pişman olsalar da gelip özür dilemezler burunlarından kıl aldırmazlar. Bu yönleriyle ömür törpüsü olsalar da, bence zodyakın ennn sadık ve iyi erkekleri olabilirler :)
Müthiş bi cevaptiYa Allah'ınızı severseniz ilişkiler hakkında tavsiye verenlere bakın. %90 bekar olanlar. Onların tavsiyeleri obez diyetisyenler kadar gerçekçi.
Benle buluşmak için heveslenmeyen, çaba harcamayan erkeği ne yapayım. Sevgili dediğin kadını dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirecekse gereklidir. Yoksa hayat insanı zaten yeterince sıradan hissettiriyor.
Aynen onla alakalı anlatmak istedigim sey. Ben anlamıştım zaten düsük oldugunu o yüzden dedim auranı yükselt diye. Danışmanlıga hic gerek yok. Googleda Twitter da bununla ilgili cok yazı var göz atabilirsin.Yıldızın düşük diyorlar hep bana onunla alakalı olabilir mi dediğiniz şey? Yıldız nasıl yükseltilir ki ? Ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa danışmam mı gerekir bir yerlere ?
Çok uğraştım ama beceremiyorum ben sanırımAynen onla alakalı anlatmak istedigim sey. Ben anlamıştım zaten düsük oldugunu o yüzden dedim auranı yükselt diye. Danışmanlıga hic gerek yok. Googleda Twitter da bununla ilgili cok yazı var göz atabilirsin.
Yazılar denk gelirse seninle paylaşacağımmÇok uğraştım ama beceremiyorum ben sanırım
TeşekkürlerYazılar denk gelirse seninle paylaşacağımm
Bence sen haklısın .Seven her zaman zaman yaratırMerhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Yani her durum için geçerli değil mi aslında ?
Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?