İlişkide başarılı olmak

Başak aynı para, iş,para,kariyer ve kapalı kutu.. benim 41 ayına mal oldu.. bana yapilanlari unutucam diye canım çıktı.. Bu arada sevgilerini göstermezler ve ketumdurlar. Asla bir daha başak erkeği olamaz hayatım da

Bence ilişkinin akışına göre yaşanmalı sonuçta kitapta yazılan şeyler her ilişkide olmayabilir

Doğru insanı bulursanız bu taktikler geçerlidir. Evliyim ara ara uygularım. Ama yanlış insansa bu taktikler onu kaçırtır ve sizin için de iyi bir fırsat olmuş olur.

Kitabi biliyorum hepsine olmasada bazi noktalatina katiliyorum mesela 10 gunde adam sizle bulusma talep etmemis demekki sizi onemsemiyor tabiki kitaptaki gibi bulusma talep etmemelisiniz cunku istese zaten o talep eder ki sordugunuzda agzinizin payini almissiniz erkeklerin cok ustune dusunce kendilerini bisey saniyolar cok ilgili verici vs olmamak lazim bunlara katiliyorum

Benim tecrübeme göre ilişkiyi beklenti içinde yaşamamak gerekiyor, akışına bıraktığınız zaman herşey istediğiniz gibi olur. Ama sürekli elde telefon msj yazmasını aramasını bekleyince olmuyor maalesef. Karşı taraf görüşmek isterse zaten belli eder, çok kasmayın bence. Bu arada okuduğunuz kitabı bilmiyorum ama erkekleri etkileyen üç şey vardır ki bununla ilgili psikologların videoları da vardır, birincisi annesini ailesini seveceksiniz, ikincisi iyi yemek yapacaksınız, üçüncüsü de dış görünüş sohbetiniz vs...

Merhaba kitapla olacak işler değil bunlar. Bir de birlikteliğe kafa yorum strateji bulmanız gerekmiyor. Biriyle tanışırsınız elektrik alırsınız karşılıklı olur buluşma görüşme isteği. Bir de hayatım sadece ait imajı vermeyin kimseye. Hep boş zamanınız varmış, ona uyacak gibi olmayın. Ben eşimle tanıştığımda okulum filan vardı ve o Kocaeli ben İstanbul’da oturuyorduk. Bana göre ayarlanıyordu çoğu buluşma. Şehir dışına asker öğretmen olarak gittiğinde bile uçak biletlerini ayarlamıştı benim dersim olmadığı günlere. Ekstra bir şey olduğunda diyordum geleceksen ben böyle bir program da yaptım sürekli seni göremem diye ona da anlayış gösteriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…