Doğrudur benim hiç oğlak sevgilim olmadı :) bir tane geldi çokta peşimden koştu iş yerinde denk gelmişti Yani işe o kadar odaklanmışım ki ne oldu etti niye ona zaman ayıramadım o aralar onu bile bilmiyorum çokta yakısıklıydı aklıma geldi bak

oğlak-oğlak nasıl olurdu merak ettim.
Kendimden yola çıkarsam şöyle evet öncelik kendimizdir önce kendimizi garanti altına almaya bakarız aşk sevgi ikinci üçüncü planda olur genelde. Asla vicdansız olduğumuzu düşünmüyorum zira oğlağın kuyruk kısmı balık gibidir ve balığın özellikleri su grubu vicdanıda taşırız. Tabi ki önce kendimiz :)
Para sorumluluk düzen vs bunlara erişmek için yaptığımız şeyler şeytan gibi görmenize neden oluyor olabilir zira oğlak 10. Ev en tepede tepeye çıkmak ister daha iyisini ister her zaman
Gizemli yanından ziyade kafasında başka şeyler dönüyordur onun o yüzden öyle gözükebilir hesap kitap plan düşünceler
Bence ateş grubu Koç Aslan yay ve boğa Başak oğlak ile evlenilmez. Su grubu da aşırı duygusal ama merhametli biraz da kolay düşen hava grubu da fazla uçarı gelebilir evlilik konusunda
Benim eşim ikizler üstü yengeç mesela inanın evlendiğimizden beri onun aman nolcak tavırları yüzünden kaybettiğimz maddiyatın girdiğimz zararın hesabı yok. Kafasına bir şey de takmıyor eller havaya :)
Konu sahibi babam aslan Burcu erkeği, asla ateş grubu erkekleriyle evlenilmez. Zaten ben açtığınız konulardan anlamıştım bu adam sizi almış oynatıyor bencil dye