insan gibi davranıyorsa seviyordur.
baklava almayı unuttu diye sevmiyor olmaz.
siz çocuk musunuz size emek versin? ilişkiye emek verilir.
bugün unutur yarın alır baklavayı ama siz adama fırsat vermemişsinizdir.
Bu arada bende ilgiliyi çok severim hatta abarttığımı düşünürüm çabuk üzülürüm alınırım kızarım trip atarım altını çiziyorum ABARTTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. Mesela eşimin dibinden ayrılmam o da bi dur bak tv izliyorum der haklı adam ama ilgi seviyorum. Birlikte vakit geçerim ilgilensin arasın sorsun isterim. Abartıdır benimkisi ama hiçbirinde bi kere bile kafama takıp bana almadı beni aramadı yazmadı diye kafamda kurmam. Sizinkisi ilgi deliliği değil aslında ruhsal problem kendiniz çözemezsiniz ben bendeki bu ilgi istediğini bile kontrol edemiyorum:)Bu yaşima kadar kalbini kırıp da helallik almadığım kimse olmadi. Ben kötü biri değilim. Sadece fevriyim . Kasıtlı kimseyi incitmem. Kimseye zarar vermem. Aklınızda art niyetli biri gibi hatırlanmak istemem. Ama yine de siz bilirsiniz.
Alması gerekiyordu ama çok mutlu olucaktım alsaydı. Hem ben onun resmini çekip kızlara atıcaktım. Neden almadıki ya baklavayı çok üzgünüm. ( Dalga amaçlı değil dışardan konuşmaları okursan karadutlu nasıl göründüğünü anlarsın anla diye :) )Olmazsa boşarız. Damağa yapışan sıcak baklava almamak ne demek.
Bu mutluluğu bulmak için hata yap yada yaptığın hataları sev bırak kendini senin kuralların değil hayatın kuralları olsun hayatin da sal gitsin kendini yumuşak ol sert kibirli olma üzül ağla gül kahkaha at kimseyi yönetme değiştirme herkesi olduğu gibi kabul et sevgiline kızma geç geldi diye sende geç git emir kipleriyle konuşma yorma kendiniTeşekkür ederimfarkına vardım bu gece. Bir yerden başlayacağım. Yoruldum kendimden. Cidden insanin sevilme ihtiyacının olması ilgi ihtiyacının olması da cehennem gibi bir şey. Varsa mutlusun. Yoksa yalnız ve mutsuz...
Bu arada bende ilgiliyi çok severim hatta abarttığımı düşünürüm çabuk üzülürüm alınırım kızarım trip atarım altını çiziyorum ABARTTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. Mesela eşimin dibinden ayrılmam o da bi dur bak tv izliyorum der haklı adam ama ilgi seviyorum. Birlikte vakit geçerim ilgilensin arasın sorsun isterim. Abartıdır benimkisi ama hiçbirinde bi kere bile kafama takıp bana almadı beni aramadı yazmadı diye kafamda kurmam. Sizinkisi ilgi deliliği değil aslında ruhsal problem kendiniz çözemezsiniz ben bendeki bu ilgi istediğini bile kontrol edemiyorum:)
Bu cümleyi psikoloğum da kurmuştu. Çocuklara emek verilir biz yetişkiniz. İlişkiye şans verilir ilişkiye güvenilir. Kişilere değil demişti.
Alması gerekiyordu ama çok mutlu olucaktım alsaydı. Hem ben onun resmini çekip kızlara atıcaktım. Neden almadıki ya baklavayı çok üzgünüm. ( Dalga amaçlı değil dışardan konuşmaları okursan karadutlu nasıl göründüğünü anlarsın anla diye :) )
yanlış meslek seçmişim desenize:))
baklavayı kendiliğinden almasına fırsat vermeden adamın beynini yediniz dimi? ona cevap vermemişsiniz merak ettim.
Zaten durumunuzu tetikleyende yalnız olmanızz. Bu arada bende yalnız olunca birilerini aramak isterim konuşmak isterim ama yanlıştır bu dur derim kendime herkesin işi gücü var canım kalk kitap oku :) ilişkiniz olduğundada milleti denemeyin lütfen deneme tahtası değil insanlar herkes hata yapıyor yapıcakta yani bizde yapıyor özellikle de erkekler. Az önce eşimle film açtık uykusu geldi yarıda uyudu ben şimdi napıyım adam beni sevmiyor izleseydi filmi neden izlemedi mi diyim kendimimi parçalıyım. Bende uyuyakalabilirim sende baklava almayı unutabilirsin canım benim bunlar çok normal.Evet dibinden ayrılmamak yapışık ikiz gibi dolaşmak, sürekli ten teması, iletişim halinde olma çabası vb...
Benimkisi artık bana zarar veriyor. Çünkü yalnızım ve boşlukta hissediyorum.
Bu mutluluğu bulmak için hata yap yada yaptığın hataları sev bırak kendini senin kuralların değil hayatın kuralları olsun hayatin da sal gitsin kendini yumuşak ol sert kibirli olma üzül ağla gül kahkaha at kimseyi yönetme değiştirme herkesi olduğu gibi kabul et sevgiline kızma geç geldi diye sende geç git emir kipleriyle konuşma yorma kendini
Oladabilir insanoğlu hava atmayı sever ama bunun kontrolü sizde olsun :)Ay böyle şeyler paylaşmıyorum yaapaylaşımlarimda gösteriş hava atma vb. Duygular yok. Bundan çok eminim.
Oladabilir insanoğlu hava atmayı sever ama bunun kontrolü sizde olsun :)
Yedim Evet. Yaptım. Ayrılık konuşmasında bu konunun altını da çizdim.
Evet farkına varmadan terapi alamazsın annem farkında değil mesela anlamaz. Arkadaşım olsaydın 1 2 ayda toparlardık seni :)Sadece o günkü heyecanlarımı paylaşmak yeni bir şey hakkında konuşmak vb. Şeyler bendeki. Ama dediğim gibi olmadigi zaman eksiklik.
Çok şükür abartılıyım ama kötünün iyisiyim. En azindan farkına varıyorum. Bu bile önemli gelişme
Nasıl düzelteceğim kendimi bilmiyorum. Yani farkında bile değilim ne kadar yorucu olduğumun. Yakın çevrem söyleyince bile yüzleşemiyorum.
Havayi fişepe takıldım ben.Aile candır ya .Kapılarını açsınlar yeter.Benımde var bazı ozellıklerım .Sevecenım kotuyu bılmıorum.Çok kotuluk yasamama ragmen .Genıs caplı dusunemıyorum mesela .Keske dusunebılsem ama .O kadar çok ıstersımkı .Ama dusunemıyorum işte .Insanlara hep sevgı dolu bakıyorum .Ne yapmacık dıolarmış .Ne kadar aptalca .Yapmacık deılım boleyım .Sırf sızler guleryuzlu deılsınuz dıye neden yapmacık olayım .Ah bıde aşık olunca butun her seyı farklı yaşıorum .Gormuyorum tehlıkelerı .Kotu dusunmeyı bılmıorum .Mesela eskıden benı seven bırı bebım boşandıgımı ogrenınce tekrar yazdı baba .Ben evlendıkten sonra oda evlenmış .Benım 4 yıl boyunca haberım olmadı .Ne kadar aptalım .Mesela gece sers calısıorum tlfnu ucak moduna alıorum dıodu .Ben de buna ınandım aptal gıbı .Şaka gıbı gercekten .Ama gercek bunlar .Sosyal çevremde çok sevilen çok değer gören biriyim. Sevilmeseydim durumum nasıl olurdu kestiremiyorum ama normal olup olmadığımı anlamak için size kendimden bahsetmek istiyorum.
Yakın çevrem bazen benim çok bunaltıcı olduğumu söylüyor. Son 1 senede bu yönüm azaldı ama hala var bu durumlarım.
1. . Bu zamana kadar 7 farklı yerde çalıştım. . Norm fazlalığı, , tayin vb. Sebeplerden. Her başladığım ve ayrıldığım okulda inanılmaz mutluydum. Övgü aldığım zaman çok mutlu oluyorum ve bu bütün günümün güzel ve keyifli geçmesine sebep oluyor. Bu durum benim için ihtiyaç gibi bir şey. Ancak övgü almak için bir şeyler yapıyor muyum abartılı davranislarim oluyor mu bilmiyorum. Hep mutlu ve pozitif biri olarak hatirlandim. 8 sene önce çalıştığım kurumdan bile arkadaşlarımla hala görüşüyorum.
2. Ilişkilerimin bitme sebebi hep hayal kırıklığına uğramam. Çok değer vererek başlıyorum ilişkiye ama karşımdaki kişi istismar edince resmen yıkık biri gibi dolanıp günlerce gözyaşı döküyorum. Ornek vermem gerekirse, benim arabamla okula birlikte gittiğimiz bir arkadaşım her sabah evinin önünde beni 6 dakika beklettiği için gergin bir şekilde tepkimi gösterdim ve mesafe koydum. Ama anlamadı bile beni. Sonra bir daha onu almaya gitmedim evinin önüne. Sorunları çözmek için üslubum çok heyecanlı ve hadsiz oluyor. Mantıklı ve olgun davranamıyorum. Hakli bile olsam rahatsizim demek yerine trip atarak anlamasını istiyorum. Bu yönümü çözemedim.
3. Sevgililerimle ilişkilerimin bitme sebepleri hakettigim değeri alamamak. Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama sıcak ve damağıma yapışan taze baklava getir gelirken dediğim erkek arkadaşım bunu unuttuğu için bana değer vermediğini düşünüp, sürekli bunu test etmek için şansımı zorlamaya başladım. Zaten 3 ilişkim oldu birinde terkedildim birinde aldatildim sonuncuyu da ben terk ettim bencil olduğunu düşündüğüm için. Hayatıma alacağım kisinin bana çok emek vermesi gibi beklentilerim var. Bazen cidden b.kunu çıkarıyorum. Uyuyamazsam o da uyuyamasın falan istemek gibi.
4. Ailemle de sorunlar çok yaşadım. Ama bu konularda da her zaman ki gibi çok haklıydım. Son 10 senedir onlardan uzak şehirlerde yaşıyorum. Ve ben her memlekete gittiğimde bir araya gelelim birlikte vakit geçirelim istiyorum ama onlar hep yorgun oluyorlar. Çok trip attim zamanında ama artık tek tek görüşüyorum onlarla. Istiyorum ki ben geldim diye havai fişek patlasalar da mutlu olsam falan. Abartıyorum tabii ki. Abartmayi da çok seviyorum Her konuda.
5. Arkadaşlarımla sorun yaşarsam, en ufak sorunda kendimi çok değersiz hissedip iletişimi kesmek istiyorum. Bazen kırıcı konuşuyorum, sonra geriye dönüp haklı olduğum konularda bile kalp kırdığım için özür dilemek zorunda kalıyorum.
6. Yalniz yasayan bir kadınım. Ve evde çok canım sıkılıyor. Yaptığım değişik yemekleri, ekmek yaparsam mesela kabarmasını, kendime güzel bir sofra kurarsam onun fotosunu, ya da yeni bir kıyafet alırsam eşya alırsam onu mutlaka birileriyle paylaşmak istiyorum. Bazen kitap okurken resmimi çekip tek tek arkadaşlarıma kuzenlerime gönderiyorum. Napiyorsunuz yazıyorum.
7. Insanlara hemen ısınıp hemen bağ kuruyorum. Tehlike algılayacak antenlerim bozuk galiba. Sorulan her soruya cevap verme gibi bir özrüm var. Konuşmak istemedigim zaman geçiştiremiyorum kimseyi. Parkta mesela otururken yaşlı bir teyze bana evli misin dese, bir kaç zorlasa aldatildim diye anlatırım yani. Böyle olmak istemiyorum gerçekten.
8. Ben sosyallikten çok beslenen biriyim. Genelde hayran olduğum özellikler soğuk mesafeli herkesle bağ kurmayan ketum insanlar. O tiplere hayranlık duyuyorum onlar gibi olmak istiyorum.
Sizce ben çok mu anormalim? Eve kedi almayı düşünüyorum. Yalnizliģimla mutlu olmaya çalışıyorum. Biraz kendimi yalnız hissetsem hemen telefona sarılıp benimle uzun uzun konuşacak zamanı olan arkadaşlarımı arıyorum.
9. Aşırı samimiyetten de hoşlanmıyorum ayrıca. Samimî davranıyorum sonra sınırlarımı çizmekte zorlaniyorum.
Benim gibi olan var mi ? Histriyonik kişilik olduğumu söyledi psikoloğum.
Dipnot= zayıf noktalarımı paylaştım diye linç etmek isteyenler olabilir ama önemli olan işte kendi karanlık yanlarımızla yüzleşebilmek ve itiraf edebilmektir diye düşünüyorum. O yüzden önce aynada kendinize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?