• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN İLİŞKİ HAYATIMLA İLGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz kadınlara inanamıyorum bazen, elin eblek herifleri mutlu olsun diye tecavüze bile ses çıkarmaz hale noluyor da geliyoruz acaba?!

İstemediğim halde yapıyorum ne demek bacım, neden kendine bunu yapıyorsun? Senin hissettiklerine saygı duymuyor. Özsaygın sana bir ömür lazım olacak, harcama böyle kendini. Gidecekse defolsun gitsin.:

beraber büyüdüğün ilişkide bunu nasıl konuşamıyorsun? 🙄 yaşınız gençmiş buna veriyorum, sağlıklı bir ilişkide bunu konuşabilmek gerekir ayrıca sana değer veren bir adam kendi çükünden de çok değer verir ve sen dur dediğinde asla devam etmez. ama yaşınız çok küçük bebeğim, o sebeple kendini tamamen onun eline teslim etme ve sınırlarını koy. sınırlarına saygı duymazsa onun gözündeki değerini anlamış olursun. ilişkide önemli olan rızadır; hür iradedir. kendini başkasının zevki için sorumlu hissetme sakın. onunla ölene dek beraber olacağını da düşünme hemen. sen kendini düşün, sınırını koy, gerisini zaman gösterir.

Son düzenleme:
Hayır dediğiniz halde size saldırıyorsa o ilişki değildir zarar görüyorsunuz. Başlarım libidona her gün yapmak istemiyorum de geç.

Anne babanız odanızın kapısını çalmadan girse bir sürü laf sayarsınız, elin hayvanı istemediğiniz halde ilişkiye giriyor. Kolunuzu tutup bırakmıyor, zorla birliktelik yaşıyor ve siz sevgisinden ilgisinden eminsiniz. Hayır deyince durmayınca tecavüz sayılmıyor mu sizin düşücenize göre? Kusura bakmayın ama yatak dışında paylaşım olmayınca bana göre bu FB ilişkisi.

Gerçekten istenmediğini anlayan biri sizi söylediğiniz kadar seviyorsa istemıyorum diyince kırılır dokunamaz die bi düşündüm

Herhalde sevdiğim beni istemediğini söylese libidom falan kalmazdı benım , onda kalıyorsa söylediğiniz kadar sevgisinden emin olmayın

Ayrıca çok basit hergun hergun bu psikolojiye giremiyorum biraz ara verelim diyebilirsin çocukluktan beri tanıdığın biriyse

Arkadaşlar merhaba benim erkek arkadaşım ve ben 1.5 senedir sevgiliyiz 4 senedir tanışıyoruz. Fakat Cinsel ilişki deneyimimiz olmuştu. Ben de ayrı eve çıkmıştım ailemden şuan tek kalıyorum ve artık tek konumuz cinsellik. Bana olan ilgisi sevgisi azalmadığını hâlâ biliyorum emek harcıyor uğraşıyor farkındayım. Ama her gün neredeyse cinsel ilişkiye giriyoruz. Benim de libidom var evet, evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı da değilim. Ama bu kadar cinsel istekli olmasını anlamıyorum çok rahatsız edici oluyor. Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor. Ben sürekli evden işe olan biriyim bu aralar hiç dışarı çıkamıyorum, gel dışarı çıkalım dediğinde evde olmayı tercih ediyorum evde buluşuyoruz. Ama bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. erkek arkadaşıma da tam açık açık söylersem yanlış anlayacağını düşünüyorum ama artık son nokta söylecek gibiyim. Sevgisi ve ilgisi hiç değişmediğini biliyorum. benle zaman geçirmeyi de seviyor, ama sanki artık rutin haline geldi gibi bundan nasıl kurtulurum? (ve şunu da dile getireyim kendisinde fazlasıyla kaygılı bağlanma var biz beraber büyüdük de neredeyse ama keşke ilişkiye hiç girmeseydim düşüncesi oluyor ben de sizce çok mu kafada kuruyorum?)
Bırak dediğinde durmuyorsa bu sorun.
Ama diğer türlü istekli olması ne kadar sorun bilmiyorum. Burada bir çok kadın isteksiz adamdan şikayetçi.
Ama duygularını net konuşamadığın,iletişim kuramadığın,seni anlamayan bir insanla sadece ilgisi var diye ilişki devam etmez. Bunu bir düşün

Arkadaşlar merhaba benim erkek arkadaşım ve ben 1.5 senedir sevgiliyiz 4 senedir tanışıyoruz. Fakat Cinsel ilişki deneyimimiz olmuştu. Ben de ayrı eve çıkmıştım ailemden şuan tek kalıyorum ve artık tek konumuz cinsellik. Bana olan ilgisi sevgisi azalmadığını hâlâ biliyorum emek harcıyor uğraşıyor farkındayım. Ama her gün neredeyse cinsel ilişkiye giriyoruz. Benim de libidom var evet, evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı da değilim. Ama bu kadar cinsel istekli olmasını anlamıyorum çok rahatsız edici oluyor. Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor. Ben sürekli evden işe olan biriyim bu aralar hiç dışarı çıkamıyorum, gel dışarı çıkalım dediğinde evde olmayı tercih ediyorum evde buluşuyoruz. Ama bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. erkek arkadaşıma da tam açık açık söylersem yanlış anlayacağını düşünüyorum ama artık son nokta söylecek gibiyim. Sevgisi ve ilgisi hiç değişmediğini biliyorum. benle zaman geçirmeyi de seviyor, ama sanki artık rutin haline geldi gibi bundan nasıl kurtulurum? (ve şunu da dile getireyim kendisinde fazlasıyla kaygılı bağlanma var biz beraber büyüdük de neredeyse ama keşke ilişkiye hiç girmeseydim düşüncesi oluyor ben de sizce çok mu kafada kuruyorum?)
Tepkimi göster aç k gibi saldırmasın
Sen bırak dediğinde dinlemiyor ve senin yanlış anlamandan korkmuyor mu ?
1 senelik tanıyorsun bu dönemde keşke hemen cinsel ilişkiye girmeseydin
En azından bir tepkin var derdi
İnan bana sevse idi zorla yapmaz dı
Adam diyor dışarı çıkalım sen diyorsun evde kalalım
Ev olunca konu nereye gider ?
Tek yakalamış sadece kendisini düşünüyor doyumsuz açıkçası
Tepkimi göster

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X