Arkadaşlar merhaba benim erkek arkadaşım ve ben 1.5 senedir sevgiliyiz 4 senedir tanışıyoruz. Fakat Cinsel ilişki deneyimimiz olmuştu. Ben de ayrı eve çıkmıştım ailemden şuan tek kalıyorum ve artık tek konumuz cinsellik. Bana olan ilgisi sevgisi azalmadığını hâlâ biliyorum emek harcıyor uğraşıyor farkındayım. Ama her gün neredeyse cinsel ilişkiye giriyoruz. Benim de libidom var evet, evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı da değilim. Ama bu kadar cinsel istekli olmasını anlamıyorum çok rahatsız edici oluyor. Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor. Ben sürekli evden işe olan biriyim bu aralar hiç dışarı çıkamıyorum, gel dışarı çıkalım dediğinde evde olmayı tercih ediyorum evde buluşuyoruz. Ama bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. erkek arkadaşıma da tam açık açık söylersem yanlış anlayacağını düşünüyorum ama artık son nokta söylecek gibiyim. Sevgisi ve ilgisi hiç değişmediğini biliyorum. benle zaman geçirmeyi de seviyor, ama sanki artık rutin haline geldi gibi bundan nasıl kurtulurum? (ve şunu da dile getireyim kendisinde fazlasıyla kaygılı bağlanma var biz beraber büyüdük de neredeyse ama keşke ilişkiye hiç girmeseydim düşüncesi oluyor ben de sizce çok mu kafada kuruyorum?)