Sonucunuz ne oldu acaba .Dilerim olumlu sonuç alırsınızİnşallah canım şu an bir yumurta var toplanan☺altın yumurta ama henüz durumu belli değil ama denemek lazım inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ama üzülme olur bizimde çocuğumuz
Kaç yumurta çıkıyordu.Hayirli olsun bu arada.Saglikla.buyutunArkadaşlar bende 2. çocuğumu 41 yaşımda kucağıma aldım. En önemli faktör pskolojide bitiyor. evet 3 sene deli gibi doğal yolla olsun diye uğraştıktan sonra. son çare tüp bebeğe başvurduk. diyeceksinizki zaten bi tane varmış ne diye uğraştın ama öylede olmuyor işte. kızım 9 yaşındaydı ve her gün hiç abartısız nerdeyse kardeşim olsun diye ağlayarak Allah a dua ediyordu. gördükce içim eriyodu yavrucağıma. neyse dedim ilk ve son şans deniyecem. hamd olsun tek denemede tuttu ama kafa olarak çok rahattım hiç bir şey ve doktor araştırmadan ilk reklamını gördüüm doktora teslim oldum ve o dönem herseyden mümkün olduğunca uzak durdum . pozitif oldum. ve Rabbim ol dedi oldu. şimdi kızım 3 yasında Hamd olsun. demem o ki vakit saat geldiyse önüne hiç bir engel mani olmuyor he bu arada hormon testimde fsh 25 ve amh 002 ydi okadar vahimdi durum. pes etmeyin ve bu süreçte olduğunuzu gerek doğal yol gerek tüp bebek süreci bence aileniz dahil çevrenizden kimseyle paylaşmayın inanın o sorularda yoruyor insanı. Rabbim gönlünüze göre versin. Hayırlı Evlatlar nasip etsin inş. isteyen hèrkeslere...
Doktorlara saygım sonsuz ama çok umutsuz tablo çiziyorlar yumurta rezervi vs muhabbetine. İlk bebeğim 12aylikken doğal yoldan ikinciye bile hamile kaldım ki aylar öncesinde bir doktor yumurta rezervimin çok kötü olduğunu, hiç yumurtam olmadığını filan söyledi. İkinci bebek anne karnında öldü o ayrı hikaye ama doktorlara kalsa hamilelik ne mümkün! Menopoz kapidaydiDemek ki amh ger şey değil.
Estradiol önemli deniyor.
Aynen, nerdeyse menopoz diyorlar di mi?Doktorlara saygım sonsuz ama çok umutsuz tablo çiziyorlar yumurta rezervi vs muhabbetine. İlk bebeğim 12aylikken doğal yoldan ikinciye bile hamile kaldım ki aylar öncesinde bir doktor yumurta rezervimin çok kötü olduğunu, hiç yumurtam olmadığını filan söyledi. İkinci bebek anne karnında öldü o ayrı hikaye ama doktorlara kalsa hamilelik ne mümkün! Menopoz kapidaydi
Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayırKızlar uzun zamandır 2.cocuk için uğraşıyorum.yasim 41 buçuk artık allh isteyen herkese versin amin.kardeş istedik ama ustuste kayıplar yaşadım.ilk çocuğun sıkıntısız olmuştu.ama şu yaş olayını çok kafama takıyorum, çekiniyorum çocuk istiyorum demeye... siz bana bakmayın utangaç bir yapım var birazda ondan kaynaklı ama ustuste kayıp yaşayınca da biraz korktum açıkçası o ayrı mesele.neyse diyeceğim şu bı yandan çok istiyorum bebek bı yandan korkuyorum tabi haliyle önceki yaşadıklarımdan dolayı çekinmesi de cabası belki kızan olucaktir aranızda kızmayın benim yapım bu.takma kafana biseyi uğraş daha zamanın varken diye kamcilanmaya itilmeye ihtiyacım var sanki isteklerin için çaba sarfet denilmesine güce ihtiyacım var diye hissediyorum.karsima ne yaşı ya takma kafana hallederiz uğraşırım diyecek bir doktora ihtiyacım var gittiğim bı doktor yaşı çok konuşmuştu gıcık adam komplekse sokmuştu beni .dertleseyim dedim.allh başka dert vermesin.kalin sağlıcakla..
Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayırlı evlatlar versin tek. ömrü veren de Allah. Kimse çocuğunun büyüdüğünü görmeye garantisi de yok. yani yaş geçme diye bir şey yok sevgi istek varsa Allah da ömrümüzü ne kadar verirse destek oluruz evlatlarımız Allaha emanet. çok erken evlenip genç yaşta ölen anne babalar da var. Gönül ister ki çocuklar yetim öksüz kalmasın lakin takdir neyse o. Allah vermek istemeseydi istemek vermezdi derler. siz isteyin gerekeni de yapın gerisi Allahın işi. bu arada 2. çocuk olursa haber veririm. doğal yolla oldu ilki ve bunu da öyle düşünüyoruz.Kızlar uzun zamandır 2.cocuk için uğraşıyorum.yasim 41 buçuk artık allh isteyen herkese versin amin.kardeş istedik ama ustuste kayıplar yaşadım.ilk çocuğun sıkıntısız olmuştu.ama şu yaş olayını çok kafama takıyorum, çekiniyorum çocuk istiyorum demeye... siz bana bakmayın utangaç bir yapım var birazda ondan kaynaklı ama ustuste kayıp yaşayınca da biraz korktum açıkçası o ayrı mesele.neyse diyeceğim şu bı yandan çok istiyorum bebek bı yandan korkuyorum tabi haliyle önceki yaşadıklarımdan dolayı çekinmesi de cabası belki kızan olucaktir aranızda kızmayın benim yapım bu.takma kafana biseyi uğraş daha zamanın varken diye kamcilanmaya itilmeye ihtiyacım var sanki isteklerin için çaba sarfet denilmesine güce ihtiyacım var diye hissediyorum.karsima ne yaşı ya takma kafana hallederiz uğraşırım diyecek bir doktora ihtiyacım var gittiğim bı doktor yaşı çok konuşmuştu gıcık adam komplekse sokmuştu beni .dertleseyim dedim.allh başka dert vermesin.kalin sağlıcakla..
Ek birşeyler kullandınız mı ne yiyip ne içtiniz 2 tüp Bebek tedavim de olumsuz sonuçlandı yasım da 43Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayır
Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayırlı evlatlar versin tek. ömrü veren de Allah. Kimse çocuğunun büyüdüğünü görmeye garantisi de yok. yani yaş geçme diye bir şey yok sevgi istek varsa Allah da ömrümüzü ne kadar verirse destek oluruz evlatlarımız Allaha emanet. çok erken evlenip genç yaşta ölen anne babalar da var. Gönül ister ki çocuklar yetim öksüz kalmasın lakin takdir neyse o. Allah vermek istemeseydi istemek vermezdi derler. siz isteyin gerekeni de yapın gerisi Allahın işi. bu arada 2. çocuk olursa haber veririm. doğal yolla oldu ilki ve bunu da öyle düşünüyoruz.
Ek birşeyler kullandınız mı ne yiyip ne içtiniz 2 tüp Bebek tedavim de olumsuz sonuçlandı.öncelik kan tahlili yaptırdım adetin 3. gü. fsh 27 çıkmıştı hayıt testere dişli ve agnutasyon bu da bitkisel hayıt ilacı kullanıp düşürdüm. sonrası d vitamini yürüyüş omepa 3 günde 2 defa. kelle paça kuru fasulye. bal polen arı sütü incir kürü. hepsini yaptım. hatta biosteron diye bir hormon ilacını da 1 ay kullandım günde 3 defa. Rahim filmi de çektirmiştim. toplamda 3 ay uğraştım ve oldu kızım. şimdi bu ay gene başladım. fsh 45 çıktı. yine agnutasyon ve aslan pençesiyle bu ay 16 ya düştü. daha devam edeceğim. emzirdiğim için hormon ilacı kullanamam. coraspirinde kullanmıştım ilkinde yine kullanıyorum. şu an farklı olarak prowomen başladım. omepa yine devam. bakalım adet oldugumda fsh kaç olacak. kısmet artık. yürüyüş çok yapamıyorum ama onu da artıracağım.
MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH HERALDE KARDEŞ İSTEYEN ÇOCGU DA SEVİNDİRMEK İSTEDİ. BENİM DE BİR KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ 43 YAŞIM NE YAPSAM ŞAŞIRDIM. 2 YAŞINDA HENÜZ. EMİYOR DA. NORMAL YOLLA OLMUŞTU. BU SEFER STRES OLDUM. FSH 45 GECEN AY. E2 20 ÇIKTI BU AY İSE FSH 16 E2 155 OLDU KÜRLERLE. SİZ NERDE YAPTINIZ TÜP BEBEĞİ ACABA NUMARANIZI ALABİLİR MİYİMArkadaşlar bende 2. çocuğumu 41 yaşımda kucağıma aldım. En önemli faktör pskolojide bitiyor. evet 3 sene deli gibi doğal yolla olsun diye uğraştıktan sonra. son çare tüp bebeğe başvurduk. diyeceksinizki zaten bi tane varmış ne diye uğraştın ama öylede olmuyor işte. kızım 9 yaşındaydı ve her gün hiç abartısız nerdeyse kardeşim olsun diye ağlayarak Allah a dua ediyordu. gördükce içim eriyodu yavrucağıma. neyse dedim ilk ve son şans deniyecem. hamd olsun tek denemede tuttu ama kafa olarak çok rahattım hiç bir şey ve doktor araştırmadan ilk reklamını gördüüm doktora teslim oldum ve o dönem herseyden mümkün olduğunca uzak durdum . pozitif oldum. ve Rabbim ol dedi oldu. şimdi kızım 3 yasında Hamd olsun. demem o ki vakit saat geldiyse önüne hiç bir engel mani olmuyor he bu arada hormon testimde fsh 25 ve amh 002 ydi okadar vahimdi durum. pes etmeyin ve bu süreçte olduğunuzu gerek doğal yol gerek tüp bebek süreci bence aileniz dahil çevrenizden kimseyle paylaşmayın inanın o sorularda yoruyor insanı. Rabbim gönlünüze göre versin. Hayırlı Evlatlar nasip etsin inş. isteyen hèrkeslere...
Çok iyi düzelmiş değerler, bir ayda mı düzeldi?MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH HERALDE KARDEŞ İSTEYEN ÇOCGU DA SEVİNDİRMEK İSTEDİ. BENİM DE BİR KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ 43 YAŞIM NE YAPSAM ŞAŞIRDIM. 2 YAŞINDA HENÜZ. EMİYOR DA. NORMAL YOLLA OLMUŞTU. BU SEFER STRES OLDUM. FSH 45 GECEN AY. E2 20 ÇIKTI BU AY İSE FSH 16 E2 155 OLDU KÜRLERLE. SİZ NERDE YAPTINIZ TÜP BEBEĞİ ACABA NUMARANIZI ALABİLİR MİYİM
Fsh, amh, e2 kaç?Ek birşeyler kullandınız mı ne yiyip ne içtiniz 2 tüp Bebek tedavim de olumsuz sonuçlandı yasım da 43
E2 986 FSH amh testlerini istemedi sonucu bilmiyorumFsh, amh, e2 kaç?
Pek anlamam ama burda okuduğum kadarıyla E2 yüksek mi? Ne dedi Dr?E2 986 FSH amh testlerini istemedi sonucu bilmiyorum
Transfer için yüksek düşmesini bekleyelim dedi bnm progesteron da yüksekPek anlamam ama burda okuduğum kadarıyla E2 yüksek mi? Ne dedi Dr?
Progesteron diğerinide yükseltebilir miymiş etki olarak?Transfer için yüksek düşmesini bekleyelim dedi bnm progesteron da yüksek
Bnm doktor pek iyi degerlendirmiyor iki ay önce iki yumurtam vardı ama toplamadi değerlerim yüksek diye içi boştur diyeProgesteron diğerinide yükseltebilir miymiş etki olarak?
E2 yüksekliğini Fr lar nasıl değerlendiriyorlar?
Merhaba imzanizda hamile olarak görüyorum çok mutlu oldumMerhaba. Yaşım 38. Önceki aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Üç dört aydır da adetim çok azaldı. Fsh ve lh degerlerim biraz yüksek ama özellikle adet azalmasının menopozla alakası olabileceğinden korkarak bir an önce hamile kalmak istiyorum. Pandemi dolayısıyla ertelemek istedik ama geç kalmak istemiyorum doğrusu.
Teşekkür ederim.Merhaba imzanizda hamile olarak görüyorum çok mutlu oldumsağlıkla kucağınıza alın. Ben de 36 yaşındayım fsh 17 lh 20 küsür ,acaba tüp bebek mi oldu normal mi birde menepoz oldu mu ? Bana da baslangici olabilir dedi doktor ama çok kolay söylüyorlar bunu emin olmadan ,stres yaşadım bu ay o etkiledi belki diyorum
İnşallah çok teşekkür ederimTeşekkür ederim.
Tüp bebek değil, doğal yolla hamile kaldım çok şükür. Ama malesef ondan önce bir düşük yaşadım. Adet azalmalarim için Amh değerime baktırdım. Düşüktü yani yumurta rezervim de azalmış. İnşallah siz de en yakın zamanda gebe kalırsınız.
Mesajınızı gördüm o kadar sevindim ki 40 yaşındayım 5 haftalık hamileyim ama o kadar çok korkuyorum ki. Çevremdeki herkes çok geç bu yaşlarda sorunlu oluyor vs diye beni cok üzüyorlar. Sagolun teşekkürler içim rahatladiSize moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayır
Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayırlı evlatlar versin tek. ömrü veren de Allah. Kimse çocuğunun büyüdüğünü görmeye garantisi de yok. yani yaş geçme diye bir şey yok sevgi istek varsa Allah da ömrümüzü ne kadar verirse destek oluruz evlatlarımız Allaha emanet. çok erken evlenip genç yaşta ölen anne babalar da var. Gönül ister ki çocuklar yetim öksüz kalmasın lakin takdir neyse o. Allah vermek istemeseydi istemek vermezdi derler. siz isteyin gerekeni de yapın gerisi Allahın işi. bu arada 2. çocuk olursa haber veririm. doğal yolla oldu ilki ve bunu da öyle düşünüyoruz.
Uzun zamandır sayfaya bakamadım şimdi gördüm mesajınızı özür. Umarım bu zaman zarfında bebiliniz olmuştur. Benim 3 yumurta toplanmıştı. 2. Gün 2 si transfer edilmişti. SevgilerKaç yumurta çıkıyordu.Hayirli olsun bu arada.Saglikla.buyutun