İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İnşallah canım şu an bir yumurta var toplanan☺altın yumurta ama henüz durumu belli değil ama denemek lazım inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ama üzülme olur bizimde çocuğumuz
Sonucunuz ne oldu acaba .Dilerim olumlu sonuç alırsınız

Kaç yumurta çıkıyordu.Hayirli olsun bu arada.Saglikla.buyutun

Demek ki amh ger şey değil.
Estradiol önemli deniyor.
Doktorlara saygım sonsuz ama çok umutsuz tablo çiziyorlar yumurta rezervi vs muhabbetine. İlk bebeğim 12aylikken doğal yoldan ikinciye bile hamile kaldım ki aylar öncesinde bir doktor yumurta rezervimin çok kötü olduğunu, hiç yumurtam olmadığını filan söyledi. İkinci bebek anne karnında öldü o ayrı hikaye ama doktorlara kalsa hamilelik ne mümkün! Menopoz kapidaydi

Aynen, nerdeyse menopoz diyorlar di mi?
Amh, Fsh kaçtı?
Estradiolu hatırlıyor musun?

Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayır
Size moral olacaksa ben geç evlendim 41 yaşımda ilk hamilekl,lğim oldu şimdi 2 yaşında kızım. 43 yaşındayım ve 2 . çocuk istiyoruz kardeşi olmasını istiyorum. Kimin ne düşündüğü önemli değil sizin ne istediğiniz önemli. Allah verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. sağlıklı hayırlı evlatlar versin tek. ömrü veren de Allah. Kimse çocuğunun büyüdüğünü görmeye garantisi de yok. yani yaş geçme diye bir şey yok sevgi istek varsa Allah da ömrümüzü ne kadar verirse destek oluruz evlatlarımız Allaha emanet. çok erken evlenip genç yaşta ölen anne babalar da var. Gönül ister ki çocuklar yetim öksüz kalmasın lakin takdir neyse o. Allah vermek istemeseydi istemek vermezdi derler. siz isteyin gerekeni de yapın gerisi Allahın işi. bu arada 2. çocuk olursa haber veririm. doğal yolla oldu ilki ve bunu da öyle düşünüyoruz.

Ek birşeyler kullandınız mı ne yiyip ne içtiniz 2 tüp Bebek tedavim de olumsuz sonuçlandı yasım da 43

MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH HERALDE KARDEŞ İSTEYEN ÇOCGU DA SEVİNDİRMEK İSTEDİ. BENİM DE BİR KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ 43 YAŞIM NE YAPSAM ŞAŞIRDIM. 2 YAŞINDA HENÜZ. EMİYOR DA. NORMAL YOLLA OLMUŞTU. BU SEFER STRES OLDUM. FSH 45 GECEN AY. E2 20 ÇIKTI BU AY İSE FSH 16 E2 155 OLDU KÜRLERLE. SİZ NERDE YAPTINIZ TÜP BEBEĞİ ACABA NUMARANIZI ALABİLİR MİYİM

Çok iyi düzelmiş değerler, bir ayda mı düzeldi?
Tam olarak hangi Kürlerle, neler yaptınız açar mısınız?

Merhaba imzanizda hamile olarak görüyorum çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın. Ben de 36 yaşındayım fsh 17 lh 20 küsür ,acaba tüp bebek mi oldu normal mi birde menepoz oldu mu ? Bana da baslangici olabilir dedi doktor ama çok kolay söylüyorlar bunu emin olmadan ,stres yaşadım bu ay o etkiledi belki diyorum

Teşekkür ederim.
Tüp bebek değil, doğal yolla hamile kaldım çok şükür. Ama malesef ondan önce bir düşük yaşadım. Adet azalmalarim için Amh değerime baktırdım. Düşüktü yani yumurta rezervim de azalmış. İnşallah siz de en yakın zamanda gebe kalırsınız.

İnşallah çok teşekkür ederim

Mesajınızı gördüm o kadar sevindim ki 40 yaşındayım 5 haftalık hamileyim ama o kadar çok korkuyorum ki. Çevremdeki herkes çok geç bu yaşlarda sorunlu oluyor vs diye beni cok üzüyorlar. Sagolun teşekkürler içim rahatladi

Kaç yumurta çıkıyordu.Hayirli olsun bu arada.Saglikla.buyutun
Uzun zamandır sayfaya bakamadım şimdi gördüm mesajınızı özür. Umarım bu zaman zarfında bebiliniz olmuştur. Benim 3 yumurta toplanmıştı. 2. Gün 2 si transfer edilmişti. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…