İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Arkadaşıma doktorlar doğal yoldan hamile kalamayacağını aşılama dahi olmayacağını söylediler yıllarca defalarca tüp bebek denedi hamile kalamadı çok üzüldü yıprandı tamamen bıraktı olmayacak diye kabullendi ve 41 yaşında kendiliğinden hamile kaldı, nur topu gibi bir bebeği oldu. Allah isteyen herkese tez günde nasip etsin inşallah.

Arkadaşıma doktorlar doğal yoldan hamile kalamayacağını aşılama dahi olmayacağını söylediler yıllarca defalarca tüp bebek denedi hamile kalamadı çok üzüldü yıprandı tamamen bıraktı olmayacak diye kabullendi ve 41 yaşında kendiliğinden hamile kaldı, nur topu gibi bir bebeği oldu. Allah isteyen herkese tez günde nasip etsin inşallah.
Ne güzel bı haber🥰. Öyle mucizeler gelip bizi de bulsa🍀

ne olsun kuzum bıraktığın yerdeyim. 2 tüp bebek olumsuz sonuçlandı. Öyle beklemedeyim
Bozma sakın moralini. Olucaktir. Olmamasi için bir sebep yok bildiğim kadarı ile.. bana da neler dediler. Tüp bebekten baska çaren yok vs. Sonra kendiliğinden oldu. Sene başında ağrılarım için gittiğim bir kadın doğum doktoru üzerine vazifeymis gibi bana ne dese begnirsin. Sizin nasıl cocuunuz oldu. Doğru dürüst yumurtanın yok vs. Derken temmuz ayında hamile kaldım kendiliğinden yine ve 8 haftalıkken kalbi durdu. Doktor saçma sapan konuşunca korunmaya vs gerek duymadım ama 2.hamileligimde hazır olmadığını farkettim ancak kaybedince yıkıldım. Acım hafiflemiyor. Belki oyle boş konusmasa korunurdum. Ne olduğunu anlamadan bir kayıp yaşadım. O nedenle doktorlara inanmayın demeyeyim ama her sözlerini de sorgulamadan kabul etmeyin

Bozma sakın moralini. Olucaktir. Olmamasi için bir sebep yok bildiğim kadarı ile.. bana da neler dediler. Tüp bebekten baska çaren yok vs. Sonra kendiliğinden oldu. Sene başında ağrılarım için gittiğim bir kadın doğum doktoru üzerine vazifeymis gibi bana ne dese begnirsin. Sizin nasıl cocuunuz oldu. Doğru dürüst yumurtanın yok vs. Derken temmuz ayında hamile kaldım kendiliğinden yine ve 8 haftalıkken kalbi durdu. Doktor saçma sapan konuşunca korunmaya vs gerek duymadım ama 2.hamileligimde hazır olmadığını farkettim ancak kaybedince yıkıldım. Acım hafiflemiyor. Belki oyle boş konusmasa korunurdum. Ne olduğunu anlamadan bir kayıp yaşadım. O nedenle doktorlara inanmayın demeyeyim ama her sözlerini de sorgulamadan kabul etmeyin
Rabbim ferahlık versin canım. Bir tane kucağına aldın değil mi

bearnguin bearnguin Konuyu acan arkadaşimiz ne yaptı acaba belki burda okur.. Takip ederdim uzun zamandır bakamamisim bazilari hamile kaldı bebekleri oldu bizler hala ayniyiz haftaya transferim var ınsallah bu sefer olumlu gecer. Herseyin hayirlisi.

Amh, Fsh kaçtı?

46 yaşında doğal gebelik ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüp bebek bende sonuç vermemişti defalarca denemiştim.
Ben bebek isteme sürecinde hep böyle ümit veren haberler bekledim aradım durdum o nedenle de buraya ben şimdi yazmak istedim. Yumurtlama varsa bebek olur Allah izin verirse tabii
Yumurtlama takibi önemli bunun için de ovulasyon kitleri var onları kullanmak çok faydalı
Asla umudunuzu yitirmeyin Allah'tan hep isteyin..
50 yaşında bir tanıdıgımız da doğal gebelik ile doğurdu bu ay
Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyütün🤲 Amh FSH kaçtı sizin kaç yumurta cikiyordu

X