İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben de 41 yaşındayım. İkinci bebeğe hamile kalmak istiyorum. 1 sene önce hamile kaldım. Fakat 3 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşa

Canım kısaca anlatır mısın şu ilaçsız aret hocanın tedavisini yani maliyeti ne kaç kere gidip geliniyor şehir dışından geleceğim cunki sana zahmet yazarmisin

Canım merak ettim gebe kalabildin mi bende prowomen kullanmaya basladim.ayrica venatura in metilfolat metilkobalamin ve B6 vitamin kombinasyonunu kullanıyorum 3 u birarada ayrıca krilom balık yağı kullanıyorum.birde D3 k2 damla kullaniyirim oda venatura . birde sabahları sirkeli su içiyorum belki içimde enfeksiyon vvarsa temizlesin diye sonuçta zararı yok.2 kurtajim var var yakın zamanlarda bakalım Allah verecekse hayırlısını versin doğal yolla istiyorum Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gebe kalıp kucağımıza alıp buyuturuz amin

Amin canım inşallah. Maalesef gebe kalamadım. Doktora gittiğimde istmosel(sezeryan dikişinin açıklığı, rahimde kesecek oluşumu) olduğunu öğrendim. Operasyon geçirebilirim bununla ilgili. Şu an ilaç içiyorum adetlerimin düzene girmesi için. Doktor birde Q-Folin verdi. Allahım hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese. Çok öpüyorum canım.

Amh, Fsh neydi? Kaç yumurta vardı? Benimde değerlerim kötü.

Başınız sağ olsun.
Benimde aynı sizin gibi, ilk bebeğim hemen olmuştu, şimdi bir seneye yakındır olmadı.

Selam bende 47 yaşındayım ve şu an tek bir yumurta toplandı ve Tüp bebek deniyorum 46 yaşında ayrıca da doğal yolla hamile kaldım . Devam etmedi ama en azından denemeye devam ediyorum sizde ümidinizi kesmeyin.
Bu ne güzel umut vaad eden bi durum, amh, fsh değeriniz kaçtı doğal hamile kaldığınızda?
Kaç folikül vardı alttan muayenede?

Benim amh 0, 073, fsh 19. Kötü değerler maalesef.

Merhabalar, ya bu kadar ticari mi görüyorlar? 0.01 ile hamile kalanın 27.denemesi derken, bunu hangi merkez yaptı?
Benimde yaşım ileri folikül az, fsh 19, amh 0,073 bu değerlerle tuo de zor dedi Dr, senin değerlerin neydi? Arı sütü fayda etti mi? Hang
Özelden yazdım bakar mısınız?

Bu ne güzel umut vaad eden bi durum, amh, fsh değeriniz kaçtı doğal hamile kaldığınızda?
Kaç folikül vardı alttan muayenede?

Benim amh 0, 073, fsh 19. Kötü değerler maalesef.
Benim fsh bir ara 68 di sonra 22 ye düştü 9 hamilelikte kaçtı dersen bilmiyorum ölçen olmadı amh hiç bıkmadılar bilmiyorum ama hep 3 yumurta görünüyor kısmet olmadı fsh senin yüksek değil Allahim inşallah evlat nasip etsin isteyene

Kızlar uzun zamandır 2.cocuk için uğraşıyorum.yasim 41 buçuk artık allh isteyen herkese versin amin.kardeş istedik ama ustuste kayıplar yaşadım.ilk çocuğun sıkıntısız olmuştu.ama şu yaş olayını çok kafama takıyorum, çekiniyorum çocuk istiyorum demeye... siz bana bakmayın utangaç bir yapım var birazda ondan kaynaklı ama ustuste kayıp yaşayınca da biraz korktum açıkçası o ayrı mesele.neyse diyeceğim şu bı yandan çok istiyorum bebek bı yandan korkuyorum tabi haliyle önceki yaşadıklarımdan dolayı çekinmesi de cabası belki kızan olucaktir aranızda kızmayın benim yapım bu.takma kafana biseyi uğraş daha zamanın varken diye kamcilanmaya itilmeye ihtiyacım var sanki isteklerin için çaba sarfet denilmesine güce ihtiyacım var diye hissediyorum.karsima ne yaşı ya takma kafana hallederiz uğraşırım diyecek bir doktora ihtiyacım var gittiğim bı doktor yaşı çok konuşmuştu gıcık adam komplekse sokmuştu beni .dertleseyim dedim.allh başka dert vermesin.kalin sağlıcakla..

46 yaşında doğal gebelik ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüp bebek bende sonuç vermemişti defalarca denemiştim.
Ben bebek isteme sürecinde hep böyle ümit veren haberler bekledim aradım durdum o nedenle de buraya ben şimdi yazmak istedim. Yumurtlama varsa bebek olur Allah izin verirse tabii
Yumurtlama takibi önemli bunun için de ovulasyon kitleri var onları kullanmak çok faydalı
Asla umudunuzu yitirmeyin Allah'tan hep isteyin..
50 yaşında bir tanıdıgımız da doğal gebelik ile doğurdu bu ay

Amh yüksekmiş düşükmüş bunlara takılmayın... Her ay düzenli adet görüyor musunuz? bu soru önemli..
Ben yıllarca umut aradım bu sayfalarda internette heryerde çünkü doktorlar çok negatif konuşuyorlar.. ama inanın çok örnek var.. tüp bebek bazı durumlarda evet çok elzem ama bazı durumlarda doğanın seçimi kadar başarılı olamaz..
Sizlere umut vermek istiyorum çünkü çok iyi anlıyorum.. bebek sahibi olamasanız da evinizin huzuru eşinizle birbirinizi değerini bilmeye yaşamaya bakın çünkü sadece bebeğe odaklanmak da bebek olsa bile sonrasında mutlu olacağınızın garatisi olmaz.. önce eşinizle birbiriniz önemlisiniz.. inanın bebek mutlu evi daha mutlu yapıyor.. sorunları çözmüyor.. o nedenle her koşulda bunu aklınızda tutmak çok önemli.. bir bebek bir evliliği kurtarmaz hatta tersi etki yapabilir bile.. o nedenle önce Allah'ın izni sonra sizin inanmanız ve ep O'ndan istemeniz şart.. ve de evdeki neşe ve huzuru hep diri tutmak.. paranız olsa da olmasa da en büyük mutluluk iki kişi arasındaki iletişim..
fırsat bulursam yine yazarım.. sağlıcakla kalın..

Ne kadar güzel maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah.onceden kayıplarımız oldumu acaba

Ne kadar güzel maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah.onceden kayıplarımız oldumu acaba
Öncelikle bebeğinize ve size sağlıklı bir yaşam diliyorum, ne mutlu size!
Herhangi bir kür uyguladınız mı yazar mısınız? Ben de 46 yaşındayım ve 3 yüp bebek denemem var başarısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…