İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Mesajınızı gördüm o kadar sevindim ki 40 yaşındayım 5 haftalık hamileyim ama o kadar çok korkuyorum ki. Çevremdeki herkes çok geç bu yaşlarda sorunlu oluyor vs diye beni cok üzüyorlar. Sagolun teşekkürler içim rahatladi
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah. Çevreye takılmadan gebeliğinizin tadını çıkartın. Bugünlerin tekrarı yok. Bende 2. Çocuğumu 40 yaş sonlarımda aldım kucağıma şuan 5 olucak. Darısı size olur umarım.

MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH HERALDE KARDEŞ İSTEYEN ÇOCGU DA SEVİNDİRMEK İSTEDİ. BENİM DE BİR KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ 43 YAŞIM NE YAPSAM ŞAŞIRDIM. 2 YAŞINDA HENÜZ. EMİYOR DA. NORMAL YOLLA OLMUŞTU. BU SEFER STRES OLDUM. FSH 45 GECEN AY. E2 20 ÇIKTI BU AY İSE FSH 16 E2 155 OLDU KÜRLERLE. SİZ NERDE YAPTINIZ TÜP BEBEĞİ ACABA NUMARANIZI ALABİLİR MİYİM
Özelden yazdım size

MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH HERALDE KARDEŞ İSTEYEN ÇOCGU DA SEVİNDİRMEK İSTEDİ. BENİM DE BİR KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ 43 YAŞIM NE YAPSAM ŞAŞIRDIM. 2 YAŞINDA HENÜZ. EMİYOR DA. NORMAL YOLLA OLMUŞTU. BU SEFER STRES OLDUM. FSH 45 GECEN AY. E2 20 ÇIKTI BU AY İSE FSH 16 E2 155 OLDU KÜRLERLE. SİZ NERDE YAPTINIZ TÜP BEBEĞİ ACABA NUMARANIZI ALABİLİR MİYİM
Değerlerinizi düşürebildinizmi

Değerlerinizi düşürebildinizmi
evet düştü şükür fsh :12 , e2: 61 lh :5 yeterli mi bilemiyorum . kendimce devam ediyorum artık 2 ay daha bekleyip hamilelik olmazsa tüp bebek için araştırmalar yapacagız. hayırlısı. biosterone başladım bu ay. geçen 2 aydır triquens kullandım bu ay da cylyla prognova kullanıyorum ayrıca. bir de biosteron. 2 kutu aldırdım arkadaş buldu sağ olsun piyasada zor bulunuyormuş.. geçen aylar da bunların yanında incir kürü de yaptım. testere dişli aslan pencesi kürü hayıt otu gibi şeyler de yaptım. bakalım 2 ay içerisinde gelişmeler ne olacak. Allah isterse ol demesi yeter bekliyoruz.

evet düştü şükür fsh :12 , e2: 61 lh :5 yeterli mi bilemiyorum . kendimce devam ediyorum artık 2 ay daha bekleyip hamilelik olmazsa tüp bebek için araştırmalar yapacagız. hayırlısı. biosterone başladım bu ay. geçen 2 aydır triquens kullandım bu ay da cylyla prognova kullanıyorum ayrıca. bir de biosteron. 2 kutu aldırdım arkadaş buldu sağ olsun piyasada zor bulunuyormuş.. geçen aylar da bunların yanında incir kürü de yaptım. testere dişli aslan pencesi kürü hayıt otu gibi şeyler de yaptım. bakalım 2 ay içerisinde gelişmeler ne olacak. Allah isterse ol demesi yeter bekliyoruz.
İNŞALLAH rabbim isteyen herkese versin, E2 nasıl düştü kıllandığınız kürleri tam olarak yazabilirmisiniz rica etsem birde kullanım sırasını

selamlar ben de 43 yaşındayım. tüp bebek düşünüyoruz ama 2 doktor arasında kararsız kaldım. çağdaş aslan. diğeri aret kamar. bunlarla ilgili yaorumlarınızı alaabilir miyim. denizliden istanbula gidiş geliş yapacagız.

Nasil düştü değerler neler kullandınız?

Merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum.41 yaşında evlendim isteme olayından bir gün önce hormon testleri yaptırdım fsh 26 ya yakın çıktı erken menopoz dendi ve doktor çocuğun olmaz dedi tüp bebekle belki dedi dünyam başıma yıkıldı o anbevlenmekten vazgececektim interneten araştırdım 25 üstüne tüp bebek dahi olmaz filan yazıyordu nisan gibi test yaptırdım temmuz sonu evlendim 2 ay sonra doktora gittim fsh 7 buçuk filanbcikti doktor normal dedi ama bi kere yüksek çıktısı vakit kaybetme di ertesi ay tüp bebek denedik havuz yöntemi yapıldı 0nce 2 embriyo sonra birer tane embriyo oluştu sonra birinci deneme 2 embriyo verildi tutmadı sonra 2.yi denedi o da tutmadı geriye 1 tane dondurulmusumuz kaldı doktorum bu ay yumurtaların güzel dedi tekrar toplayalim dedi 5 yumurta toplandı 3 embriyo oluştu 3.günde dondurduler ertesi ay transfer yapıldı ve müjdeli haberi aldık 12.haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum.çok zor zamanlar geçerim. Genetik de trizomi 21 çıktı .yine de1 tane dondurulmusumuz var diye sukrediyordum.6 ay sonra tekrar tedaviye başladım 1 embriyo oluştu. Donmus embriyo ile iki embriyo oldum.donmus embriyoya da cozdurup ikisine pgd yapıldı. Donmus embriyo sağlıklı diğeri bozuk çıktı Ramazan olduğu için transfer yapmak istemedim.doktora konuşup dinlenir rahmin bi ay dedi çözülmüş embriyo yu tekrar döndürdü ertesi ay transfer oldu ama tutmadı. Forumlarda okuduğum göre çözülmüş embriyoyu tekrar dondurmuyorlarmis.sizin bu konuda bi bilginiz varsa paylaşır sanık sevinirim.bu arada yaşım 43 oldu.Tekrar denemek istiyorum.Ankarada yaşıyorum iyi bir doktor arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı paylaşırsanız sevinirim
Merhaba mesajınız bayagı eski durumunuz ne oldu hangi doktora gittiniz. İki kere tüp bebek denedim olmadı sizin inşallah olmustur merak ettim ne yaptınız

X