İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah. Çevreye takılmadan gebeliğinizin tadını çıkartın. Bugünlerin tekrarı yok. Bende 2. Çocuğumu 40 yaş sonlarımda aldım kucağıma şuan 5 olucak. Darısı size olur umarım.

Özelden yazdım size

Değerlerinizi düşürebildinizmi

Değerlerinizi düşürebildinizmi
evet düştü şükür fsh :12 , e2: 61 lh :5 yeterli mi bilemiyorum . kendimce devam ediyorum artık 2 ay daha bekleyip hamilelik olmazsa tüp bebek için araştırmalar yapacagız. hayırlısı. biosterone başladım bu ay. geçen 2 aydır triquens kullandım bu ay da cylyla prognova kullanıyorum ayrıca. bir de biosteron. 2 kutu aldırdım arkadaş buldu sağ olsun piyasada zor bulunuyormuş.. geçen aylar da bunların yanında incir kürü de yaptım. testere dişli aslan pencesi kürü hayıt otu gibi şeyler de yaptım. bakalım 2 ay içerisinde gelişmeler ne olacak. Allah isterse ol demesi yeter bekliyoruz.

İNŞALLAH rabbim isteyen herkese versin, E2 nasıl düştü kıllandığınız kürleri tam olarak yazabilirmisiniz rica etsem birde kullanım sırasını

selamlar ben de 43 yaşındayım. tüp bebek düşünüyoruz ama 2 doktor arasında kararsız kaldım. çağdaş aslan. diğeri aret kamar. bunlarla ilgili yaorumlarınızı alaabilir miyim. denizliden istanbula gidiş geliş yapacagız.

Nasil düştü değerler neler kullandınız?

Merhaba mesajınız bayagı eski durumunuz ne oldu hangi doktora gittiniz. İki kere tüp bebek denedim olmadı sizin inşallah olmustur merak ettim ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…