Ne güzel bı haberArkadaşıma doktorlar doğal yoldan hamile kalamayacağını aşılama dahi olmayacağını söylediler yıllarca defalarca tüp bebek denedi hamile kalamadı çok üzüldü yıprandı tamamen bıraktı olmayacak diye kabullendi ve 41 yaşında kendiliğinden hamile kaldı, nur topu gibi bir bebeği oldu. Allah isteyen herkese tez günde nasip etsin inşallah.
İnşallah sizinde olur bebeğiniz aminÖncelikle bebeğinize ve size sağlıklı bir yaşam diliyorum, ne mutlu size!
Herhangi bir kür uyguladınız mı yazar mısınız? Ben de 46 yaşındayım ve 3 yüp bebek denemem var başarısız
ne olsun kuzum bıraktığın yerdeyim. 2 tüp bebek olumsuz sonuçlandı. Öyle beklemedeyimC Capanin Gururu Teyom merhaba, nasılsın? Toige ugrayayim dedim. Merak ettim sizleri. Bizim ekip dağılmış baya
Bozma sakın moralini. Olucaktir. Olmamasi için bir sebep yok bildiğim kadarı ile.. bana da neler dediler. Tüp bebekten baska çaren yok vs. Sonra kendiliğinden oldu. Sene başında ağrılarım için gittiğim bir kadın doğum doktoru üzerine vazifeymis gibi bana ne dese begnirsin. Sizin nasıl cocuunuz oldu. Doğru dürüst yumurtanın yok vs. Derken temmuz ayında hamile kaldım kendiliğinden yine ve 8 haftalıkken kalbi durdu. Doktor saçma sapan konuşunca korunmaya vs gerek duymadım ama 2.hamileligimde hazır olmadığını farkettim ancak kaybedince yıkıldım. Acım hafiflemiyor. Belki oyle boş konusmasa korunurdum. Ne olduğunu anlamadan bir kayıp yaşadım. O nedenle doktorlara inanmayın demeyeyim ama her sözlerini de sorgulamadan kabul etmeyinne olsun kuzum bıraktığın yerdeyim. 2 tüp bebek olumsuz sonuçlandı. Öyle beklemedeyim
Rabbim ferahlık versin canım. Bir tane kucağına aldın değil miBozma sakın moralini. Olucaktir. Olmamasi için bir sebep yok bildiğim kadarı ile.. bana da neler dediler. Tüp bebekten baska çaren yok vs. Sonra kendiliğinden oldu. Sene başında ağrılarım için gittiğim bir kadın doğum doktoru üzerine vazifeymis gibi bana ne dese begnirsin. Sizin nasıl cocuunuz oldu. Doğru dürüst yumurtanın yok vs. Derken temmuz ayında hamile kaldım kendiliğinden yine ve 8 haftalıkken kalbi durdu. Doktor saçma sapan konuşunca korunmaya vs gerek duymadım ama 2.hamileligimde hazır olmadığını farkettim ancak kaybedince yıkıldım. Acım hafiflemiyor. Belki oyle boş konusmasa korunurdum. Ne olduğunu anlamadan bir kayıp yaşadım. O nedenle doktorlara inanmayın demeyeyim ama her sözlerini de sorgulamadan kabul etmeyin
Evet cnm. Çok sukurRabbim ferahlık versin canım. Bir tane kucağına aldın değil mi
Msjın gelmedi canımÖzelden yazdım canım.
Amh, Fsh kaçtı?Bozma sakın moralini. Olucaktir. Olmamasi için bir sebep yok bildiğim kadarı ile.. bana da neler dediler. Tüp bebekten baska çaren yok vs. Sonra kendiliğinden oldu. Sene başında ağrılarım için gittiğim bir kadın doğum doktoru üzerine vazifeymis gibi bana ne dese begnirsin. Sizin nasıl cocuunuz oldu. Doğru dürüst yumurtanın yok vs. Derken temmuz ayında hamile kaldım kendiliğinden yine ve 8 haftalıkken kalbi durdu. Doktor saçma sapan konuşunca korunmaya vs gerek duymadım ama 2.hamileligimde hazır olmadığını farkettim ancak kaybedince yıkıldım. Acım hafiflemiyor. Belki oyle boş konusmasa korunurdum. Ne olduğunu anlamadan bir kayıp yaşadım. O nedenle doktorlara inanmayın demeyeyim ama her sözlerini de sorgulamadan kabul etmeyin
Sanırım gönderme tuşuna basılmamış,Msjın gelmedi canım
Yok canım.aynen bebeksiz devamSanırım gönderme tuşuna basılmamış,
Nasılsın var mı bi gelişme?
Hangi tedavi uygulandı?Yok canım.aynen bebeksiz devam
Bizde bi sorun sıkıntı yoktu canım rutin tüp bebek süreciydi.Hangi tedavi uygulandı?
Benimde 1 yıl oldu uğraşalı.
Hatırlamıyorum ama amh sanırım 0.05 idiAmh, Fsh kaçtı?
Demek ki amh ger şey değil.Hatırlamıyorum ama amh sanırım 0.05 idi
Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyütün46 yaşında doğal gebelik ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüp bebek bende sonuç vermemişti defalarca denemiştim.
Ben bebek isteme sürecinde hep böyle ümit veren haberler bekledim aradım durdum o nedenle de buraya ben şimdi yazmak istedim. Yumurtlama varsa bebek olur Allah izin verirse tabii
Yumurtlama takibi önemli bunun için de ovulasyon kitleri var onları kullanmak çok faydalı
Asla umudunuzu yitirmeyin Allah'tan hep isteyin..
50 yaşında bir tanıdıgımız da doğal gebelik ile doğurdu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?