İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tüp mü yaptırdınız

Bende aynı yastayım 2. Ye hamıle kalmaya calısıyorum 2 yılı geckındır ılk cocugum hemen olmuştu bunda uıse kımyasal yasadım 3 kere bu ıkı yıl ıcınde baskada olmadı
Ben de 41 yaşındayım. İkinci bebeğe hamile kalmak istiyorum. 1 sene önce hamile kaldım. Fakat 3 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah çocuğunuz olur, kucağınız boş kalmaz inşallah

Artık bende en doğalından denemelere başlamayı düşünuyorum hakkımızda hayırlısı hanımlar

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız hepimize umut oldu. Rabbim ol dediğinde oluyor. Ben de 41 yaşındayım. 1 oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım. Ne yazıkki 3 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Tüp bebek çok maliyetli olduğu için düşünemiyorum. Arı sütü bal polen propolis kullanıyorum. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de yavrumun kalbi durduğu için kaybettim. O kadar iyi anlıyorum ki sizi
Çok zor inanın..evlat kaybından sonra herşey çok zor oluyor. İlk gebelikteki gibi sevinç vb olmuyor maalesef, hep bir eksiklik, burukluk..beni anlıyorsunuz..kimse böyle birşey yaşamasın, inanılmaz zor..

Çok zor inanın..evlat kaybından sonra herşey çok zor oluyor. İlk gebelikteki gibi sevinç vb olmuyor maalesef, hep bir eksiklik, burukluk..beni anlıyorsunuz..kimse böyle birşey yaşamasın, inanılmaz zor..
Çok iyi anlıyorum. Ben de aylarca bekledikten sonra (8 ay) hamile kalmıştım. Sonrasında devam etmedi. Yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum. Oğlumda hemen hamile kalmıştım. Sizin var mı çocuğunuz?

doktorum Bülent Kars , kendi kliniği var. Tüp bebeği Ataşehir memorial da yapıyor . Siz nerde yaptırıyorsunuz ? Sizin yaşınız kaç ?
Bülent Kars tan fayda gördünüz mü acaba nasıl bir doktor ilgioi mi başarılarını hiç denk gelmedim diğer Dr alar gibi pek reklam yapmıyor sanırım siz pozitif sonuç aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…