Aaa tamam Vitex agnus castus (chasteberry, vitex) :) İngilizce yaptığım araştırmalarda görmüştüm. Hemen etki etmeyen bir bitki bu ve uzun süreli kullanımı gerekiyor. Bırakırken de hızla değil yavaş yavaş bırakmak gerekiyor. Oldukça faydalı olduğunu okumuştum.Canım hayıt hormonları dengede tutmaya yardımcı bir bitki özellikle polikistik over sıkıntısında çok iyi geliyor. Yumurta sayısına da etkisi çok.
Hayit suyu denedin mi? Bir de onu mu almak lazım. Benim clife macun var onu bu ay gene kullanayim diyorum. Bütün otlar varmış içinde. Arî sütü kullanmayayim, pek faydası olmadi sanki. Doktor buldun mu peki.
Sen Şahika Koçarslanlı sendromuna girmişsin.Miden düşecek mideen!
Özellikle erkeklerde çok etkiliyor, doktor eşime sigarayı bırakıp da hamile kalan çok çift gördüm demiş, ben bunu duyunca denemekte fayda var dedim, zaten istiyordum, önemli bir sebebim oldu. Bir de kadınlarda erken menapoza sebep olduğunu söylüyordu doktorlar. Başka çocuğum yok çünkü, o yüzden dört elle sarılmam gerektiğini hissettim.
Hmmmm benim oyle 3 gun kala filan baslamiyor. 10 gun kala filan basliyor. Bakalim c.tesi ogrenicez neymis problemEvet yaş ilerledikçe daha sık goruluyormus. Ben bu adamın bilgisine ve deneyimine guveniyorum. O normal karsiladiysa bu durumu dert edecek birsey yoktur.
Yalniz tabii lekelenme siklusun ortasında başlıyor, daha adete 15 gün varken geliyor, sonra duruyor, sonra yine başlıyorsa o zaman bir acayiplik vardır demektir.
Hmmmm benim oyle 3 gun kala filan baslamiyor. 10 gun kala filan basliyor. Bakalim c.tesi ogrenicez neymis problem
Tikali tuplerin bi kac hsg den sonra acildigini duymustum ve okumustum.bi kez dahami hsg cektirsen.Bişey diycem. Ozellikle tuplerde tikaniklik olanlar icin cok faydaliymis. Cocuk calismasindan hemen once buhara oturuyolarmis. Iste sut buhari,bugday buhari filan... boyle bisey denesek mi?! Bence fayda edebilir. Gerci ben hsg cektirdim. Acilsa hsgde de acilirdi. Orda da basincla bi sivi veriyolar o da aciyirmus tikanikliklari amma bilemedim. Ne dersiniz?
Bişey diycem. Ozellikle tuplerde tikaniklik olanlar icin cok faydaliymis. Cocuk calismasindan hemen once buhara oturuyolarmis. Iste sut buhari,bugday buhari filan... boyle bisey denesek mi?! Bence fayda edebilir. Gerci ben hsg cektirdim. Acilsa hsgde de acilirdi. Orda da basincla bi sivi veriyolar o da aciyirmus tikanikliklari amma bilemedim. Ne dersiniz?
Canim öyle şeyler ise yaramıyor ben hepsini denedim modern tıp neyi uygun görüyorsa öyle yapacam ben.cunku seninle aynı sorunu yasiyorumBişey diycem. Ozellikle tuplerde tikaniklik olanlar icin cok faydaliymis. Cocuk calismasindan hemen once buhara oturuyolarmis. Iste sut buhari,bugday buhari filan... boyle bisey denesek mi?! Bence fayda edebilir. Gerci ben hsg cektirdim. Acilsa hsgde de acilirdi. Orda da basincla bi sivi veriyolar o da aciyirmus tikanikliklari amma bilemedim. Ne dersiniz?
Ben daha once sigara kullandim ancakartik kullanmiyorum. Kilo problemim yoktu aslinda amamalesef ki hizli bir kilo alma surecine girdim. 67 kilo oldum. Boy 1.64. Fena yani. Esim hic kullanmamis. Ne sigara ne icki. Yani forumlarda paylasilmis boylebuhara oturmafilan diye. Modern tıp iyi hos amma cogumuzun derdine care de bulamiyor isteBen modern tip ne oneriyorsa ondan yanayim. Vajina ve etrafindaki deri cok hassas, hassas bir flora dengesi de var. Mantara sebep olur, baska birseye sebep olur, bu sefer onu tedavi etmeye ugrasirken bir iki ay da oyle kaybedersin diye korkuyorum.
Hepimiz en kisa yolda istiyoruz bu is ama iste herseyin bir zamani var galiba. Sigara iciyor musun? Kilon var mi (sorana bak)? Saglikli yaglara rejiminde yeterince yer veriyor musun? Coenzim Q10'i karsilayabilecek durumun varsa bir uc ay boyunca kullanabilir misin? Esin sigara, alkol kullaniyor mu? Vs vs.
Hmmm. Valla faydasi olacaksa cektiririm tabi. Doktora da bi sorayim mademTikali tuplerin bi kac hsg den sonra acildigini duymustum ve okumustum.bi kez dahami hsg cektirsen.
Hmmm denedin olmadi yani oyle mi. Ben de forumlarda gezinirken okudum da belki bi faydasi olur diye paylasiym dedim. Anladim cnm. Zaten benim tikali olmayan taraftan gelisen yumurta da sonuc vermedi 2 aydir. O zaman en guzeli ya sabır cekmek. Bana hep iyigelmistir ya sabırCanim öyle şeyler ise yaramıyor ben hepsini denedim modern tıp neyi uygun görüyorsa öyle yapacam ben.cunku seninle aynı sorunu yasiyorum
Ben yine kuaförde saç boyatıyorum.
Kırmızıyla moru karıştırıp acayip bir renk elde etme peşindeyim.
Hedefim patlıcan moruyla gebe kalmak.
Benim sadece 1 gün leke oluyor ya o günün akşamı veya sabahı, en geç ertesi gün tam olarak regl başlıyor.Hmmmm benim oyle 3 gun kala filan baslamiyor. 10 gun kala filan basliyor. Bakalim c.tesi ogrenicez neymis problem
Benim reglden 1 hafta 10 gun kadar once bi lekelenme degil de kahverengi bi akintioluyoracikcasi. Doktoruma da bahsetmistim bi ara bi tahlil,test bisey yapariz demisti. Bu ay yine var. Bat 25 ocak vebu sefer baya yogun geldi akintiBenim sadece 1 gün leke oluyor ya o günün akşamı veya sabahı, en geç ertesi gün tam olarak regl başlıyor.
Benim reglden 1 hafta 10 gun kadar once bi lekelenme degil de kahverengi bi akintioluyoracikcasi. Doktoruma da bahsetmistim bi ara bi tahlil,test bisey yapariz demisti. Bu ay yine var. Bat 25 ocak vebu sefer baya yogun geldi akinti
Aynen oyle. Eskiden boyle birsey olmuyorken birde degismesi insani huzursuz ediyor.Kahverengi akinti genelde kanla servikal mukusun karisimi oluyor. Benim de oyle, sadece kan degil yani. Kucuk gunluk pedlerle gecistiriyorum. Benim gecen ay 7-8 gun once baslamis. Dedigim gibi normalde 2-3 gun oncesinden baslardi. Ne bileyim. Insan hersey yolunda olsun istiyor, degil mi? Ama iste herseyi kontrol edemiyoruz. Su anda bile senin kontrolun disinda binlerce sey oluyor vucudunda.
bende seninle ayni dusuncedeyim cnm. birini duzletmeye calisirken birinden olmayalim. ben yakalandim mantara dunyanin en zor isiBen modern tip ne oneriyorsa ondan yanayim. Vajina ve etrafindaki deri cok hassas, hassas bir flora dengesi de var. Mantara sebep olur, baska birseye sebep olur, bu sefer onu tedavi etmeye ugrasirken bir iki ay da oyle kaybedersin diye korkuyorum.
Hepimiz en kisa yolda istiyoruz bu is ama iste herseyin bir zamani var galiba. Sigara iciyor musun? Kilon var mi (sorana bak)? Saglikli yaglara rejiminde yeterince yer veriyor musun? Coenzim Q10'i karsilayabilecek durumun varsa bir uc ay boyunca kullanabilir misin? Esin sigara, alkol kullaniyor mu? Vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?