İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

merhaba
bende aynı :) taksim niantaşı yollarında helak oluyorum valla
evımde uzak gidip gelmek yoruyor benide ,siz denedınmızmı tup bebegı daha önce yoksa ılk deneme mı olucak

N nehir78 hoşgeldin aramıza nedir sıkıntın rezerv azlığı mı yumurta kalitesizliği mi yoksa başka bir şey mi?
merhaba
hoşş buldum :)
yumurtlama ve tüpler rahim iyi, eşimın sperm sayısı azdı ve benim yaşımda oldugu için tup deneyın hemen dedıler
ama malesef olmadı
şimdı tane dondulmuş embıryo daha var onaları deniycez

merhaba
bende aynı :) taksim niantaşı yollarında helak oluyorum valla
evımde uzak gidip gelmek yoruyor benide ,siz denedınmızmı tup bebegı daha önce yoksa ılk deneme mı olucak
N nehir78 canım bu benim ikinci denemem ilki 2016 da Bahçeci de transfere kadar gidemeyen bir deneme idi. Şimdi Aret Kamar'a gidiyorum. O da canım ne zaman isterse çünki her gittiğimde ellerim boş dönmek canımı çok sıkıyor

Canım hali hazır da embriyolarının olması çok çok iyi en azından bu tedavinde hormon almayacaksın işallah bu kez pozitifi görürsün

Amonyak, paraben, peroksit içermiyorsa sorun yok dediydi benim doktor. Vegan bi ürün. Su bazlı. 4-5 saat saçta bekletilip bakım da yapabiliyo ama gebelik olunca dipleri doğal tonlara boyatırım heralde gene. Sağım solum belli olmaz benim.

Canım hali hazır da embriyolarının olması çok çok iyi en azından bu tedavinde hormon almayacaksın işallah bu kez pozitifi görürsün
aa aynı yerdeyız :))bende aret kamarda tedavı göruyorum

Cok teskkur ederim Allah razı olsun civan percemi kaynattım çok acı oldu demlemeyi denerim. Söktürücü fayda etmedi bana. Bu pazartesi günü gidecektik kardesim de film çekilmesi gerekiyormus kontrolü var bir hafta daha erteledim Dr işini 28 de gideceğim o zamana kadar Bi su bardağı kaynar suya Bi tatlı kaşığı koyup bekletip süzüp içeyim bari Dr gidene kadar.

Hgs cekilirken cok acıdımı

Kuzum en son 16 ekimde yine düşük oldu simdi yeniden hamileyim
Inşallah bu defa sağlıcakla gelir bebiş
Onun üzerine kaç test geçti kaç eczane zengin oldu aaahhh

bende seninle ayni dusuncedeyim cnm. birini duzletmeye calisirken birinden olmayalim. ben yakalandim mantara dunyanin en zor isi
Yani haklisiniz da civanpercemi,incir kürü,hayit otu vb karisimlar da zarar verebilir o zaman kiii mesela incir kuru yapip da kist olusan da var. Ne biliym bu topikte zaten dogal yollardan hamile kalma konusu acilmis. tup bebek vb. Yollar disindaki.yontemler disinda hamile klamaya yonelik.bir topik... tıp bilimi tikali tuplerimi acamiyor malesef. Yokmus oyle bi yontemleri.

ben doktorumdan duydum. 38 yssinda bayn vrdi
24 yasinda kizi vefat etmis. fakat tuplerini baglatmis. tekrar bebek sahibi olmk istedi. tupler kapali olmasi muhim defil. tup bebekle bebek sahibi olunabilir dedi. tbi ben kadar inaniorum sizde bilinclisiniz. tup bebekte maliyetli. durumunuz ne kdr elverir bilemiorm. ims bebek sahibi oluruz.

Tup bebek hem maliyetli hem de garantisi yok malesef ki yine de bir secenek tabi. Olumlu sonuc alanlar da oluyor ne de olsa

Dusukten kac ay sonra hamile kaldin acaba? Ben de Ekim sonunda dusuk yasadim maalesef. Bu ucuncu dongu dusukten sonra. Bu ay da tutturamadik gibi geliyor.

Dusukten kac ay sonra hamile kaldin acaba? Ben de Ekim sonunda dusuk yasadim maalesef. Bu ucuncu dongu dusukten sonra. Bu ay da tutturamadik gibi geliyor.
Canim ben 16 ekimde dusuk yaptim ve kanamam kasim sonuna dek surdu aralik aynda da ara ara geldi bir hafta durdu iki gun geldi mesela
Biz kanamasiz gunlerde iliski yasadik
Adet oldummu bilmiyorum ama aralik ayi icinde yeniden hamile kaldim canim
Darisi basina olsun rahat ol olur

Merhaba. Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 27 Ekim de düşük yaşadım. Kanamam bir hafta sürdü. O ay denedik ama hem moral bozukluğundan hem de başka şeylerden pek üstüne düşmedik. İlk reglim 42 gün sonra geldi ve çok ağır oldu. Bir hafta sürdü. O ay denedik olmadı. 28 gün sonra regl oldum. Bu ay denedik yine, bakalım şimdi bekliyoruz. Tutmuştur diye ümit ediyorum ama sanki adet görecekmisim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…