Aaaa doktordaşızz mutlu oldum canım ne zamandır gidiyorsun Aret Hocaya ben ağustos ayından beri kendisinin ellerine teslimim ama daha önce de dediğim gibi canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum kızsa da kendileriaa aynı yerdeyız :))bende aret kamarda tedavı göruyorum
Simdi adetine ne kadar var canım?Merhaba. Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 27 Ekim de düşük yaşadım. Kanamam bir hafta sürdü. O ay denedik ama hem moral bozukluğundan hem de başka şeylerden pek üstüne düşmedik. İlk reglim 42 gün sonra geldi ve çok ağır oldu. Bir hafta sürdü. O ay denedik olmadı. 28 gün sonra regl oldum. Bu ay denedik yine, bakalım şimdi bekliyoruz. Tutmuştur diye ümit ediyorum ama sanki adet görecekmisim gibi hissediyorum.
Peki regl olana kadar devam ediyor mu?Benim reglden 1 hafta 10 gun kadar once bi lekelenme degil de kahverengi bi akintioluyoracikcasi. Doktoruma da bahsetmistim bi ara bi tahlil,test bisey yapariz demisti. Bu ay yine var. Bat 25 ocak vebu sefer baya yogun geldi akinti
Tup bebek hem maliyetli hem de garantisi yok malesef kiyine de bir secenek tabi. Olumlu sonuc alanlar da oluyor ne de olsa
Simdi adetine ne kadar var canım?
Genelde adet olacakmış hissiyatı olur ama gebelik ve adet belirtileri çok benzer
Kuzum en son 16 ekimde yine düşük oldu simdi yeniden hamileyim
Inşallah bu defa sağlıcakla gelir bebiş
Onun üzerine kaç test geçti kaç eczane zengin oldu aaahhh
Canim ben 16 ekimde dusuk yaptim ve kanamam kasim sonuna dek surdu aralik aynda da ara ara geldi bir hafta durdu iki gun geldi mesela
Biz kanamasiz gunlerde iliski yasadik
Adet oldummu bilmiyorum ama aralik ayi icinde yeniden hamile kaldim canim
Darisi basina olsun rahat ol olur
Valla bende çok zengin ettim. Gittigidiyor da daimi müsterihim aynı satıcıya. Heralde hamile kalmasa da sipariş verse diye dua ediyordur :)
Bat belli olmayınca anlıyorlar mi kaç haftalık peki. Inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğin gelir. Benim bildiğim en az 3 vardı sanki kimyasallı düsuklu. Kaçıncı oldu? Kan sulandırıcı kullanıyor musun.
Su anda 9-10 gün var ama bilmiyorum. Daha erken de gelebilir. Çok erken yumurtlama oldu bu ay. 9. Günde pozitife döndü yumurtlama testi.
Benim iki çocuğum var. Dusukle beraber 3 hamileliğim oldu. Adet belirtileri ile gebelik belirtileri hakikatten benziyor. Ama her hamileligimde o hamileligime has belirtiler yaşadım. Asermekten rüyalara, rüyalardan koku hassasiyetine kadar.
Ama bu ay nedense olmamış, adet gorecekmisim gibi geliyor nedense. Ya da artık kendimi en kötüsüne mi hazırlıyorum ne? Hani adet görürsem üzülmeyeyim, zaten belliydi diyebileyim diye...
Senin bu hamileliğin süper geçsin. Sapa sağlam, yusyuvarlak kafalı, mis kokulu bir bebeğin olsun
Evet tatlım 3 düşük bir kimyasalın ardından yeniden gebeyim
Kan sulandirici iğne hergun ve 200 mg progestan
Hamilelikten önce mi verdiler kan sulandırıcı iğneyi ve progestani yoksa öğrendikten sonra mi?
Benimde göğüs uçlarım hassas ağrı var dokununca, bazen fazla dokununca içerisini de sizlatiyor. Gebelik testi de yaptım negatif. Bata 2 kaldı
Canım testte çıkması kesinlikle dollenme zamanına bağlı
Bekle bakalim biraz
Sulandirici ve progestani gebelik testim kanda pozitif çıkınca verdi canim doğurana dek iğne yapacaksın dedi
Ben bekliyorum da koca beklemiyor :)
Once de kullanan varmış bunları.
Düzenli almak önemliymiş aynı saatinde almaya özen göster.
Bende eylul gibiydi basladim.kasimda trasfer yapildi olmadi .ara verdim simdi adet olursam gitmeyi dusunuyorum.siz nerde oturuyorsunuz anadolu yakasimi sizinde .Aaaa doktordaşızz mutlu oldum canım ne zamandır gidiyorsun Aret Hocaya ben ağustos ayından beri kendisinin ellerine teslimim ama daha önce de dediğim gibi canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum kızsa da kendileri
Merhaba hoşgeldinizMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Çok sevindimmm, hadi gözümüzaydın. İyiyim canım. Şubat ayında aşılama deneyeceğiz, bakalım. Hayırlısı.İyiyim canım çıktı cuma günü şükürler olsun sen nasılsın canım
HosbuldukMerhaba hoşgeldiniz
Kısaca hikayenizi alabilir miyiz, mesela yaş kaç,çocuk var mı, kaç gebelik yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?