Doğal yolla gebelik ve tüp bebek

pelincel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
82
12
3
37
3 kere doğal yol gebeliğim oldu 1 düşük 2 kalbi durdu dün kürtaj oldum doktor 2 ay sonra tüp bebek önerdi genetikli doğal yolla gebe kalmamın büyük şans olduğunu söyledi benim gibi bir süreç geçiren var mı

3 kere doğal yol gebeliğim oldu 1 düşük 2 kalbi durdu dün kürtaj oldum doktor 2 ay sonra tüp bebek önerdi genetikli doğal yolla gebe kalmamın büyük şans olduğunu söyledi benim gibi bir süreç geçiren var mı
Çok geçmiş olsun canım benim de tüp bebek ilk denememde tuttu 15 martta 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum smdi adeti bekliyorum doktorum 2 ay bekle dedi rahim hazırlansın dedi. Bakalım hayırlısı hepimiz için allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım benim de tüp bebek ilk denememde tuttu 15 martta 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum smdi adeti bekliyorum doktorum 2 ay bekle dedi rahim hazırlansın dedi. Bakalım hayırlısı hepimiz için allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Sanada geçmiş olsun tatlım sizin tüp bebek sebebi neydi yani neden tüp bebek? Hiç doğal gebeliğin olmadı mı bizde erkek faktörü var sanırım o yüzden kayıplarım

Evlendiğimizden beri korunmadık 2 sene oldu hiç bir sorun yok oyuzden tüp bebek yaptık.
Hiç olmadı doğal yolla gebeliğim

Benım ılkı doğal ikincisi tüplerim tıkandığı için tüp bebek .

Doğal gebe kalabildiğin için şansın fazla demıstı doktorum

Benım ılkı doğal ikincisi tüplerim tıkandığı için tüp bebek .

Doğal gebe kalabildiğin için şansın fazla demıstı doktorum
Tüp bebekte ilk seferde hamile kalabildin mi peki bizde eşimde sperm sorunu var dna hasarı vermek istemiyor internetten araştırdığımda düşüklerimin sebebi olabileceği yazıyor

Tüp bebekte ilk seferde hamile kalabildin mi peki bizde eşimde sperm sorunu var dna hasarı vermek istemiyor internetten araştırdığımda düşüklerimin sebebi olabileceği yazıyor
Evet ilk denemede ikizlerimi bekliyorum bende eşte problem yoktu tüplerim tıkalı Pcos var

Back
X