merhaba@Senella canım ben hayıtın extratını içtim bir süre hazır şişelenmiş aktardan satın almıştım 3 ay kadar kullandım sonra sıkıldım devam etmedim. Ardından eczanelerde satılan bitkisel hap olanından aldım 3 kutu da ondan kullandım. Tohumunu aldım demleyeyip içeyim diye onun da tadı zehir ötesi geldi içemedim. Ben regl olabilmek için kullanmıştım ancak faydasını görememiştim. Faydasını görebilmek için en az 6 ay kullanın diyorlar ama ben sabredemedim o kadar. Bende clife kullanıyorum canım bir küçük kavanoz bitti akşam bugün yenisini açtım. 12 günde bitti benimki iki öğün kullandığım halde sanırım biraz fazla alıyorum kaşıkla..
Buarada arı sütü bende de işe yaramadı. Clife içinde hayıt var bakalım işallah işe yarar bu defa. Artık ilaçsız regl olmak istiyorum. Yaa canım doktor meselesini hiç sorma Anadolu yakasında iki doktorla iletişime geçtim. İkisi de tüm tahlillerimi tekrar yaptırıp gelmemi istiyor. Daha ağustos da yaptırdım testlerimi yani en fazla 5 ay oldu. Söylemesi ayıp 4/1 tüp bebek tedavi maaliyeti de testlerime vermiştim. Bir tek Ataşehir Memorial Cem Demirel ile iletişime geçemedim o da testleri tekrar isterse vazgeçeceğim doktor aramaktan sanırım. Bana yine Taksim/Nişantaşı yolları
bende aynı :) taksim niantaşı yollarında helak oluyorum valla
evımde uzak gidip gelmek yoruyor benide ,siz denedınmızmı tup bebegı daha önce yoksa ılk deneme mı olucak