İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yani gebelik şansı ve kadın hormonları açısından sıkıntı başlamış demek mi oluyor bu

Bende de oluyor son 1 yildir. Demek yas ilerledikce filan mi oluyor boyle. C.tesi doktora gidicem ben de

Evet yaş ilerledikçe daha sık goruluyormus. Ben bu adamın bilgisine ve deneyimine guveniyorum. O normal karsiladiysa bu durumu dert edecek birsey yoktur.

Yalniz tabii lekelenme siklusun ortasında başlıyor, daha adete 15 gün varken geliyor, sonra duruyor, sonra yine başlıyorsa o zaman bir acayiplik vardır demektir.

Yani gebelik şansı ve kadın hormonları açısından sıkıntı başlamış demek mi oluyor bu
Bilmiyorum ama ben 3 kez gebe kaldım öyle olsaydı kalamazdım sanırım. Bende onun için sordum birkac tane farklı Dr a hepside hayır alakası yok yumurta gec catlar dediler

Sen Şahika Koçarslanlı sendromuna girmişsin. Miden düşecek mideen!

MERHABA NASILSINIZ BENDE 38 YAŞINDAYIM DOKTORLAR TÜP BEBEK ÖNERDİ TEDAVİYE DEVAM EDİYORMUSUNUZ DERTLEŞSEK
Merhaba M mandibula700
Benim malum yaşımdan dolayı rezervlerim sıkıntılı ve ilaçsız regl olamıyorum arada kafasına göre takılan bir yumurtam oluyor o da bugüne kadar bir sonuca ulaştırmadı beni haftada bir gün yumurta takibine gidiyorum. Bu doktorların tüp den başka bildiği bir şey yok zaten senin durumun nedir canım?

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ömrü uzun bahtı açık olsun bizlere de dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş

Çok tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur işallah bizler için de dua edin olur mu

Kızlar ben aktaran ,civan percemi, aslanpencesi, hayıtotu tohumu aldım şimdi soruyorum size bana akıl verin hangisi adet söktürücü ve hangisini nekadar içeyim.hala kırmızılar yokkkkk
Canım en iyi adet söktürücü civan perçemi hergün iki bardak içersen çok daha hızlı sonuca götürüyor tecrübeyle sabit yalnız kaynatma demleme usulü yap çayı. Aslan pençesi de yumurtlamaya çok faydalı 30+30 gün yapılıyor ilk 30 günden sonra arada bir haftalık mola sonra bir 30 gün daha. Yalnız aslanpençesini 7"dakika kaynatıp ılıktan biraz sıcakken süzüp içiyorsun. Birara otlarla bozmuştum oradan biliyorum. Kullandığım dönemler gayet güzel netice alanlardanım. Şifa olsun işallah

Üzülme arkadaşım biraz bebek fikrinden uzaklaş kafanı başka şeylerle meşgul et bir süreliğine. En azından yaşından dolayı bizler gibi zamanla yarışma telaşın yok. Evliliğinin yaşadığın hayatın tadını çıkar stresten arındığında da gelecektir bebişin

MERHABA GÜNAYDIN NASILSIN MESAJIMA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜREDERİM BENİM AMH:0,42 ÇIKTI YANİ YUMURTA REZERVİM AZ

GEÇEN KIŞ İLK HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜK YAPTIM CANIM ÇOK STRESLİYİM ARTIK DOKTORA GİDİCEM AMH TEKRAR BAKTİRMADIM TÜP BEBEĞEDE ÇOK PARA GİDİYOR

Çok tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur işallah bizler için de dua edin olur mu
İnşallah, çok teşekkür ederim hepiniz için duacıyım Ben bir senede kendimden ümidi kesmiştim ama kesmemek lazımmış. Kist vb sorunu olmayan arkadaşlar rahim filmini denesin, ben çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım.

Benim 4 ay oldu zorunlu kürtaj olalı. son iki aydır döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisi yok malesef bugün olmam gereken gün normal de ama agrı var gelen giden yok
Canım ben otlarla ilgili tavsiyede bulundum ama başından bir kürtaj geçmiş bilmiyordum. Bu otlara hiç başlama hemen bir doktora görün sorun farklıdır belki.

N nehir78 hoşgeldin aramıza nedir sıkıntın rezerv azlığı mı yumurta kalitesizliği mi yoksa başka bir şey mi?

Canım insanların ne düşündüğüyle seninle ilgili ne konuştuğuyla hiç ilgilenme inan bana kusursuz bir hayatında olsa insanlar başkalarıyla ilgili konuşacak bir şey hep bulur. 30 yaşındasın ve hiç de geç kalmış değilsin en güzel yaşdasın ayrıca

Günaydın kızlar
Dün regl oldum ama azıcık geldi Bel ağrısıyla sökmedi tam bugün biraz artar yarın hormonlarıma baktıracağım yani yarın adetin 3.günü oluyor dimi ???negatif tüpten Sonra 2.adet hormonlarım Ne durumda bi baktırayım diyorum
Saçma bi soru gibi ama az da kan gelse 1.gün sayılıyor mu

Hayit suyu denedin mi? Bir de onu mu almak lazım. Benim clife macun var onu bu ay gene kullanayim diyorum. Bütün otlar varmış içinde. Arî sütü kullanmayayim, pek faydası olmadi sanki. Doktor buldun mu peki.

Sanirim fazlasiyla sorumluluk sahibi olmak,bir de birseylere erismenin kolay olmadigi donemlerde ve ortamda yetismek bizi gelecek kaygili bireyler haline getirdi. Bizim zamanimizda carpe diem mi vardi

Aynen dönem farkı. Etrafimizda kocası ona bakmayan ayrılan kadınlar çok sıkıntı çekiyordu o dönemler. Temizliğe gidiyorlardı. Çocuk kafasıyla ilerde başıma öyle bişey gelirse benim bir mesleğim olsun diye düşünmüştüm. Kimseye muhtaç olmayayım. O yüzden sınavlara herşeye sıkı sıkı sarildik. Annelerimizde bize carpe diem yap demedi. Kendini kurtar dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…