Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta rezervi az olanlarda Amh değeri düşük olanlarda diye biliyorum.Hayıt ne işe yarar? Kimlerde kullanılıyor?
İyiyim çok teşekkürler ayrıca rica ederim canım ne demek. Benim rezervim 0,03 yani testlere bakılırsa hiç yumurta yok demek ancak bu sonuçla bile nadir de olsa 3/4 yumurta görünebiliyor gerçi bir tanesi büyüyor diğerleri kayboluyor bende ancak söylemek istediğim testlerin ne söylediği değil doktorun gördüğü folikül önemli olan tabi bir de yumurtanın kalitesi.MERHABA GÜNAYDIN NASILSIN MESAJIMA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜREDERİM BENİM AMH:0,42 ÇIKTI YANİ YUMURTA REZERVİM AZ
İnşallah, çok teşekkür ederim hepiniz için duacıyım Ben bir senede kendimden ümidi kesmiştim ama kesmemek lazımmış. Kist vb sorunu olmayan arkadaşlar rahim filmini denesin, ben çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım.
evet evet o 1. gün oluyor saçma değil bence kafa karıştıran bir durum... ben de aynı şeyi kapanış için düşünüyorum... tam olarak temizlendi demek için hiç leke gelmemesi mi gerek.. misal benim 7 gün sürer bugün de lekelenmeler var 8 gün mü diyecem. bunun yumurtlamaya etkisi var mıdır vs. :)Günaydın kızlar
Dün regl oldum ama azıcık geldi Bel ağrısıyla sökmedi tam bugün biraz artar yarın hormonlarıma baktıracağım yani yarın adetin 3.günü oluyor dimi ???negatif tüpten Sonra 2.adet hormonlarım Ne durumda bi baktırayım diyorum
Saçma bi soru gibi ama az da kan gelse 1.gün sayılıyor mu
Bazı doktorlar lekelenmeyi ilk gün sayıyor bazı doktorlarda asıl kanamanın başladığı günü. Bence lekelenmenin başladığı gün ilk gün yani yarın adetin 3. günü.Günaydın kızlar
Dün regl oldum ama azıcık geldi Bel ağrısıyla sökmedi tam bugün biraz artar yarın hormonlarıma baktıracağım yani yarın adetin 3.günü oluyor dimi ???negatif tüpten Sonra 2.adet hormonlarım Ne durumda bi baktırayım diyorum
Saçma bi soru gibi ama az da kan gelse 1.gün sayılıyor mu
Canım hayıt hormonları dengede tutmaya yardımcı bir bitki özellikle polikistik over sıkıntısında çok iyi geliyor. Yumurta sayısına da etkisi çok.Hayıt ne işe yarar? Kimlerde kullanılıyor?
Teşekkür ederim bence lekelenme bitince bitmiş oluyor ama yumurtlama bi etkisi olmaz kiminin 10-12 güne kadar lekesi oluyorevet evet o 1. gün oluyor saçma değil bence kafa karıştıran bir durum... ben de aynı şeyi kapanış için düşünüyorum... tam olarak temizlendi demek için hiç leke gelmemesi mi gerek.. misal benim 7 gün sürer bugün de lekelenmeler var 8 gün mü diyecem. bunun yumurtlamaya etkisi var mıdır vs. :)
Teşekkür ederim :)Bazı doktorlar lekelenmeyi ilk gün sayıyor bazı doktorlarda asıl kanamanın başladığı günü. Bence lekelenmenin başladığı gün ilk gün yani yarın adetin 3. günü.
rica ederim hepimiz bi şeyler arıyoruz çareler sorular.. :)Teşekkür ederim bence lekelenme bitince bitmiş oluyor ama yumurtlama bi etkisi olmaz kiminin 10-12 güne kadar lekesi oluyor
Çok teşekkür ediyorum. Dualarım her zaman sizlerle. Buradan güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım. Allahım hayırlısıyla kollarınızı boş koymasın.Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ömrü uzun bahtı açık olsun bizlere de dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş
Her şey bir yana da canının çektiğini yememek çok zor çok. Benim de kilom var. 64 kiloydum 67 olmuşum bulantılardan ne yiyeceğimi seçemedim krakerler filan derken bir de kış çok çetin geçiyor düşerim diye yürüyüşü de aksattım. Ne olacak bilmiyorum. İşte bu konuyu çok dert edinir oldum bu sıralar. Neyse sağlıklı olalım inşallah hepimiz. Mühim olan o.Bilmiyorum, benim gercekten de acil 5-6 kilo vermem lazim. Basliyorum, yarida kaliyor. Hele bir de adet donemi yaklasti mi gozum cikolatadan baska birsey gormuyor.
İlk gebeliğim canım. Rahim filminde tüpler açık göründü, bir sıkıntı yoktu. Amh değerime bakmadı hiç bir doktor, ultrason görüntüsüne bakınca gayet iyi dediler yumurta rezervin, nasıl anladılar bilmiyorum. Bende pko vardı ama her ay adet olurdum, yalnız 35 günde fln. 3 aylık klomen tedavisinde doktor ayrıca tarlusal da verdi ki adetim 28 günde olmaya başladı, vücutta bir rutin oluştu sanırım. En son pko sadece tek yumurtalığımda göründü ama dr hiç önemsemedi. Eşim üroloji doktorunun tavsiyesiyle proxeed kullandı, benim doktor gerek yok dese de kullandı, ikinci kutu benim zorumla oldu biraz. İşe yaramıyor deyip 3. kutuyu almadık, doktor 3 ay kullan demişti ama biz iki ay kullandık tesadüf müdür bilinmez peşinden hamileyim. O ilaç gayet etkiliymiş ancak üroloji doktoruna danışmak lazım, tahlil üzerine tavsiye ediyor bunu ve tek tahlille kalmayın, diğer ay bir daha yaptırın. Eşim devlet hastanesinde de ürolojiye gitmişti ama memnun kalmadık, özel hastanedeki doktor tavsiye etti bu takviyeyi.Sende hiç gebelik olmamıştı değil mi? Acaba tüplerinde mi tıkanıklık vardı açıldı. Tüpleri açık olanda pek etkili değil diyorlar. Yumurta rezervin nasildi canım, Amh değerin? Esin bir ilaç kullanmıştı galiba ondan bizde mi alsak. Biz hep kendimize baktık.
Gerçekten o kadar çok faktör var ki. 50 faktör bir araya gelecek çocuk olacak.
benim eşim gitmiyor bende bişey yok diyorİlk gebeliğim canım. Rahim filminde tüpler açık göründü, bir sıkıntı yoktu. Amh değerime bakmadı hiç bir doktor, ultrason görüntüsüne bakınca gayet iyi dediler yumurta rezervin, nasıl anladılar bilmiyorum. Bende pko vardı ama her ay adet olurdum, yalnız 35 günde fln. 3 aylık klomen tedavisinde doktor ayrıca tarlusal da verdi ki adetim 28 günde olmaya başladı, vücutta bir rutin oluştu sanırım. En son pko sadece tek yumurtalığımda göründü ama dr hiç önemsemedi. Eşim üroloji doktorunun tavsiyesiyle proxeed kullandı, benim doktor gerek yok dese de kullandı, ikinci kutu benim zorumla oldu biraz. İşe yaramıyor deyip 3. kutuyu almadık, doktor 3 ay kullan demişti ama biz iki ay kullandık tesadüf müdür bilinmez peşinden hamileyim. O ilaç gayet etkiliymiş ancak üroloji doktoruna danışmak lazım, tahlil üzerine tavsiye ediyor bunu ve tek tahlille kalmayın, diğer ay bir daha yaptırın. Eşim devlet hastanesinde de ürolojiye gitmişti ama memnun kalmadık, özel hastanedeki doktor tavsiye etti bu takviyeyi.
Gitmesi lazım ya erkekler böyle işte, benim eşim de benim doktorum deyince gitti. Dışardan belli olmuyor ki spermlerin hareketliliği ya da sayısı. İlk çocuk için olsa giderdi canım senin eşinde onun rahatlığı var bencebenim eşim gitmiyor bende bişey yok diyor
doğru ondandır :)Gitmesi lazım ya erkekler böyle işte, benim eşim de benim doktorum deyince gitti. Dışardan belli olmuyor ki spermlerin hareketliliği ya da sayısı. İlk çocuk için olsa giderdi canım senin eşinde onun rahatlığı var bence
esimin degerleri iyi degil cnm. hakkimizda hyirlisi bu ara pek dusunmemeye clisiyrmÜzülme arkadaşım biraz bebek fikrinden uzaklaş kafanı başka şeylerle meşgul et bir süreliğine. En azından yaşından dolayı bizler gibi zamanla yarışma telaşın yok. Evliliğinin yaşadığın hayatın tadını çıkar stresten arındığında da gelecektir bebişin
dogru diyosun canim dilin kemigi yok iste , Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahCanım insanların ne düşündüğüyle seninle ilgili ne konuştuğuyla hiç ilgilenme inan bana kusursuz bir hayatında olsa insanlar başkalarıyla ilgili konuşacak bir şey hep bulur. 30 yaşındasın ve hiç de geç kalmış değilsin en güzel yaşdasın ayrıca
http://www.milliyet.com.tr/hayit-otu-nedir-faydalari-neler-pembenar-detay-alternatiftip-2624406/Canım hayıt hormonları dengede tutmaya yardımcı bir bitki özellikle polikistik over sıkıntısında çok iyi geliyor. Yumurta sayısına da etkisi çok.