• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güneşimm,sevdaperest,sulem hepiniz hoşgeldiniz topiğimize.ooo maaşallah sizler büyütmüşsünüz ikizleri darısı bizim başımıza inş.
deryam doğum gününüzü tekrar burdanda kutluyorum.nice yaşlara canım.

herkese günaydın.Bugün yorgunsunuz galiba herkes kapalı uyanın artık ikiz anneleri...

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.sizlerinde ikizleri var çünkü .Çocuklarınıza karşı sabırlımısınız.sabırlı davranmak için neler yapıyorsunuz?

kızlar bana cetvel yapmada yardım edecektiniz hani:(

canlarım hepinize günaydın nasılmış bakalım ikiz anneleri ve bebişler.bizimkiler çok huysuzlar çok 17 aylık olduk biz artık iki yaş sendromumuz başladı.ah bir görseniz ısırmalarmı ararsınız saç çekmelermi bir çetin savaşki görmeyin hiç allah sabır versin ama dayanma sınırlarımı çok zorluyorlar bazen.

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.sizlerinde ikizleri var çünkü .Çocuklarınıza karşı sabırlımısınız.sabırlı davranmak için neler yapıyorsunuz?

canım tabiki ikizlere bakmak çok sabır istiyor.sabrını çok zorluyorlar. uyumuyor oynamıyor sadec ağladığı zamanlar oluyor.bazen bunalıyorsun sıkılıyorsun bir adım atıyorum yanlarından ayrılmak için ne mümkün cıyak cıyak ikiside başlıyor ağlamaya.öyle zamanlarda iyice daralıyorum.Bazen bağırıyorum onların yanında değilde başka bir oda da mesela.Çünkü daralıyorum hiçbirşey yapmama izin vermiyorlar.Ama onlara karşı hiç belli etmiyorum sabrımın bittiğini onlar ağlıyor bende ağlama numarasıyla susturuyorum onları.

canım nuraycım iki yaşa girerken mi yapıyorlar sadece benimkiler şimdi de öyle birbirlerini bir kaşık suda boğacaklar biri öbürünün tepesine çıkıyor öbürü onu ısırıyor saç çekmeler sinirlenip çimdiklemeler mi aramazsın.İnan herşey zor bu ufaklıklarla.arkadaşlara soruyorum ben içeri koyuyorum bebeğimi bütün işlerimi yapıyorum diyorlar.Vallahi özzeniyorum onlara .Değil iş yapmak uzaklaştığımı anladıkları anda mızıklamaya başlıyorlar.

canım tabiki ikizlere bakmak çok sabır istiyor.sabrını çok zorluyorlar. uyumuyor oynamıyor sadec ağladığı zamanlar oluyor.bazen bunalıyorsun sıkılıyorsun bir adım atıyorum yanlarından ayrılmak için ne mümkün cıyak cıyak ikiside başlıyor ağlamaya.öyle zamanlarda iyice daralıyorum.Bazen bağırıyorum onların yanında değilde başka bir oda da mesela.Çünkü daralıyorum hiçbirşey yapmama izin vermiyorlar.Ama onlara karşı hiç belli etmiyorum sabrımın bittiğini onlar ağlıyor bende ağlama numarasıyla susturuyorum onları.

bende aynı numarayı onlara yapıyorum. başedemediğim zaman ağlamaya başlıyorum(numaradan) "tamam anneciğim ağlamıcam"diyorlar.tabi sonra tekrar aynı şeyleri yapıyorlar.sizlerinde aynı şeyleri yaşamanız beni rahatlatıyor.

bu kavgalar oluyor ama birde birbirlerini korumaları yokmu beni o kadar duygulandırıyor ki birine kızdığım zaman diğeri bana kızıyor "neden ona kızıyorsun" diye hem güzel hemde zor anlar yaşıyoruz değil mi arkadaşlar.

bende aynı numarayı onlara yapıyorum. başedemediğim zaman ağlamaya başlıyorum(numaradan) "tamam anneciğim ağlamıcam"diyorlar.tabi sonra tekrar aynı şeyleri yapıyorlar.sizlerinde aynı şeyleri yaşamanız beni rahatlatıyor.

evet canım kendi kendime yöntemler üretiyorum.Çok komik biliyorum ama ne yapalım.iki çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.fisfisfis

ya arkadaşlar benim ağlama numarama neden kanmıyor benimkiler hiç umurlarında bile değil bak çok moralim bozuldu şimdi.ya çok akıllılar benimle dalga geçiyorlar anlıyorlar numara olduğunu.

ya arkadaşlar benim ağlama numarama neden kanmıyor benimkiler hiç umurlarında bile değil bak çok moralim bozuldu şimdi.ya çok akıllılar benimle dalga geçiyorlar anlıyorlar numara olduğunu.

Bu tür çözümler geçici oluyor.Bende nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.Sadece allah bize sabır ihsan eylesin diyorum.Benimkiler üç yaşında birde on yaşında kızım var.Bir araya geldiklerinde düşünün artık neler oluyor bizim evde.allah onlara sağlık versin.

ilahi nuray çok güldüm ya bunlar bizden akıllı kız vallahi benimkilerde her zaman kanmıyor tabi bazen gerçekten ağlıyorum hiç umurlarında bile değil vallahi lülülülülülü

ilahi nuray çok güldüm ya bunlar bizden akıllı kız vallahi benimkilerde her zaman kanmıyor tabi bazen gerçekten ağlıyorum hiç umurlarında bile değil vallahi lülülülülülü

valla bende bazen gerçekten ağlıyorum napıyım :sm_confused: bu canavarlarla başa çıkmak kolaymı.insan bazen çok sıkışıyor çok bunalıyor.ağlayınca rahatlıyorum ama.:utangac:

valla bende bazen gerçekten ağlıyorum napıyım :sm_confused: bu canavarlarla başa çıkmak kolaymı.insan bazen çok sıkışıyor çok bunalıyor.ağlayınca rahatlıyorum ama.:utangac:

daha dün halimizi görsen şaşarsın ben altta onlar tepemde biri birini cırlıyor öbürü ısırıyor.Allahım tam şamata.En sonunda bende başladım bağırmaya ağlamaya bunların ikisi bana nasıl gülüyor.Dedim beni maymun ettiniz valla şimdi de gülersiniz dimi?nasıl haşlarına gitti görsen .

daha dün halimizi görsen şaşarsın ben altta onlar tepemde biri birini cırlıyor öbürü ısırıyor.Allahım tam şamata.En sonunda bende başladım bağırmaya ağlamaya bunların ikisi bana nasıl gülüyor.Dedim beni maymun ettiniz valla şimdi de gülersiniz dimi?nasıl haşlarına gitti görsen .

bak sen bıcırıklara ya bunlar zamane çocukları güzelim.parmaklarında oynatıyorlar bizi.sen anlatınca hayal ettim gülüşleri geldi gözümün önüne.seninkiler çok güzel gülüyorlar allah nazarlarda saklasın deryacım.benimde oğlum öyle güler katılar artık.

nuraycım inan ki harpten çıkmış gibiyim her yerim ağrıyor şmdi.Resmem tepemde gezdiler birde kıskanıyorlar birbirlerini birini alsam öbürü yıkıyor ortalığı dedim vay haline kızım derya çekeceğin var senin bunlardan

ayhh gözüm korktu valla niye bböle çok kavga ederki bu kardeşler.. gerçi küçükken bend e kıs kardeşlerimi çok dövermişim :))))))))))))))

deryacıgım kolay gelsin canım allah yardımcın olsun yine şükür öle böle büyüdüler kıı ben napıcam :))))

Back