• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sevgili güzel ikiz anaları nereledesiniz canlar ya.deryacım tatilinin bitmesini dört gözle bekliyorum canım.seher sen nerelerdesin kız.

geldim nuraycım geldim canım şimdi şöyle bir uğradım ama yarın rahat rahat görüşürüz.İşe başlıyorum yarın öptüm hepinizi..

mrh.ben de burdayım.sıcaklarda yanıyoruz kuzularımla ama olsun pek kimse yok heralde.herkese sağlıklar diliyorum.

mrh.ben de burdayım.sıcaklarda yanıyoruz kuzularımla ama olsun pek kimse yok heralde.herkese sağlıklar diliyorum.

canım aslında hepimiz genelde burdayz ama pek karşılaşamıyoruz sanırım.Gerçekten çok sıcak.Durulmuyor evlerde.benimkiler biraz küçük eşim olmadıkça dışarıda çıkamıyoruz.

günaydın kızlar hepimiz sıcak havanın azizliğine uğramışız herhalde bizde öyleyiz çok sıcak ama benim yaramazlar gezmek diye tutturunca sıcak filan dinletemiyorum ki. olan bana oluyor onlarda öyle bir enerji var ki.etkilemiyo sıcak filan.eee daha daha nasılsınız bakalım.yerimseniben

nuraycım inan ki şimdi odaya birigelse halimi görse yandım yani.Tişörtü kaldırdım yarıya kadar resmen su içinde gövdem.O kadar sıcakki.Dediğin gibi çocuklara sıcak işlemiyo.öyle çok seviyorlar ki dışarıda gezmeyi.evde olsam kök söktürürler.Sokakta hiç benle ilgilenmiyorlar bile.

benimkilerde dışarıya çok çıkmak istiyor.ama babasız bizde çıkmıyoruz. çünkü tek başıma baş edemiyorum onlarla.

kızlar bende bir ikiz annesiyim 3 yaşına dün girdiler bi kız bi oğlan bizim evdede 3.dünya savaşı çıkıyo hergün kavga ediyorlar ama birbirlerinin arkadaşları aynı zamanda bence ikiz annesi olmak çok zevkli tabi bazen zor yanlarıda var dışarda hakim olmak biraz zor oluyo mesela ama onlar birbirlerinin en iyi arkadaşları bence ilerde ne olur bilemem ama şimdilik durum bundan ibaret

kızlar bende bir ikiz annesiyim 3 yaşına dün girdiler bi kız bi oğlan bizim evdede 3.dünya savaşı çıkıyo hergün kavga ediyorlar ama birbirlerinin arkadaşları aynı zamanda bence ikiz annesi olmak çok zevkli tabi bazen zor yanlarıda var dışarda hakim olmak biraz zor oluyo mesela ama onlar birbirlerinin en iyi arkadaşları bence ilerde ne olur bilemem ama şimdilik durum bundan ibaret

ne güzel bir kız bir erkek.Allah bağışlasın.Bu arada doğum günleride kutlu olsun.Evet ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu olduğu gibi çok da zor.Biri diğerine göre daha uslu benimkilrin ama yaramaz olan diğerini de çıldırtıyoo.iki çocuk bir olup ordu kuruyorlar ve resmen savaş çıkarıyorlar.Gündüz en fazla 45 dak uyuyup hiçbir iş yaptırmıyorlar.Ama ne yaparlarsa yapsınlar herhalleriyle çok güzeller.Allah herkese nasip etsin.

ha kızlar söylemeyi unuttum Benim zuzular artık yürüyoo.Efe önce yürüdü.Ege yürümüyoo diye üzülürken kalkı verdi ayağa mercimeğim.Canlarım çok komikler.Yürürken o kadar heyecanlanıyorlar ki resmen koşuyorlar ve en sonunda küt diye düşüyorlar.:roflol:

öncelikle allah bağışlasın evlatlarınızı.bende 6.5aylık ikizlerime hamileyim.1kız 1erkek benimkilerde.genelde herkes hem zor hemde güzel yanlarından bahsetmiş.eminim ki herşeye rağmen çok tatlıdır onlar...

öncelikle allah bağışlasın evlatlarınızı.bende 6.5aylık ikizlerime hamileyim.1kız 1erkek benimkilerde.genelde herkes hem zor hemde güzel yanlarından bahsetmiş.eminim ki herşeye rağmen çok tatlıdır onlar...

canım inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına.evet sende doğduktan sonra daha iyi anlayacaksın bizleri ne kadar özel olduğunu.Hem zor hem çok güzel bir duygu.

kız ben yerim bunları.Yaramazlar sizi.Kuzularım benim.Kikirikler sizi.Nuraycım Allah nazarlardan saklasın ikisi de birbirinden güzel.canlarım benim.

merhabalar,bu sayfayı öneren annelere teşekkür ediyorum,bende ikiz gebeyim 25 haftalık,sıkıntılı dönemler geçirdim.kanamalarım oldu aşırı miktarda,rahim ağzı dikildi.ama çok şükür atlattık o günleri.şimdi karnımın büyüklüğü beni ürkütüyo.kimbilir doğuma kadar nasıl olcak.çok zorlanıyorum,çalışıyorum ayrıca.4 hafta sonra izne ayrılcam.iki kızımız olcak bizimde inşallah,tüyolarınızı,yardımlarınızı bekliyorum

merhabalar,bu sayfayı öneren annelere teşekkür ediyorum,bende ikiz gebeyim 25 haftalık,sıkıntılı dönemler geçirdim.kanamalarım oldu aşırı miktarda,rahim ağzı dikildi.ama çok şükür atlattık o günleri.şimdi karnımın büyüklüğü beni ürkütüyo.kimbilir doğuma kadar nasıl olcak.çok zorlanıyorum,çalışıyorum ayrıca.4 hafta sonra izne ayrılcam.iki kızımız olcak bizimde inşallah,tüyolarınızı,yardımlarınızı bekliyorum

canım öncelikle hoşgeldin.Evet çoğul gebeliklerde malesef karnı burnunda deyimi bile hafif kalıyor.Hele ki birde zayıfsan çokda komik bir görüntü oluyor.Yani benim öyle idi.Hamileliğim sırasında 80 kilo olmuştum ve 42 kiloyla hamile kalmıştım.Vücudumda kilo görünmüyordu ama karnım dillere destandı.Yolda görenler dalga geçiyordu.Yürürken karnım bir sağa bir sola dönüyor çok komik oluyordu. :)Ama herşeye değer ya.Çok zorluk çektim bende hamileliğim sırasında.Taşıyamadım bebekleri devamlı düşük tehlikem vardı.Rahim altıncı ayda epey açılmıştı.Ağrılarım kanamam uyuşmalar hareket etmemi zorlaştırıyordu birde aşırı kilo alınca düşün yani.Yemekten kendimi alamıyordum.Ve nihayet 28. haftada erkenden doğdu bebeklerim.Kanamamın artması yüzünden.Gerçi benden de kaynaklı o sıralar epey problemlerim vardı kendimi çok fazla üzüp günlerce ağlamıştım.Sanırım bebeklere zarar verdim bu yüzden.Hastaneye yetişmeseydik bebeklerimi az kalsın kaybediyorduk.Ama çok şükür vaktinde gitmişiz.Erken doğduğu için biri gelişimini tamamlayamamıştı.Bir ay kadar kaldı kuvezde egecim yani benim mercimeğim.Ciğerleri ve neredeyse hiç bir organı gelişmemişti.1600gr doğdu mercimek.Malum ciğer problemide epey zorladı bizi.Doktorların ümidini kes dediği anda tutundu hayata küçüğüm.Ve ölecek dedikleri ege şimdi 15 aylık teyzesi.tabi sağlık problemlerimiz oldu ve oluyor ama geçicek biliyorum.Hepsi erken doğuma bağlı.Öyle kalıcı sorunlarımız yok çok şükür Allaha.Ve efe etli zeytinim.Teyzesi bunu görmelisin.2100gr doğdu.Şimdi aslan parçası vallahi.Çok yaramaz.Ve mercimeğime bir türlü huzur vermiyor.Çok kıskanç ve çeneside hiç durmuyor.Bir de anlaşabilsek yani ne dediğini anlasam.Canım sende ikiz annesi olacaksın ve özel annelerin arasına katılacaksın.Herşey onlarla o kadar farklı ki.Benimkiler ayrı yumurta ikizleri birbirlerinden farklı iki insan.Diğer bebeklere göre fiziksel gelişimleri çok iyi ama nörolojik olarak erken doğuma bağlı gerilikler var tabi.Yani iki ay geriden geliyorlar herşeyde.Ama buda en fazla iki ikibuçuk yaşına kadar düzelecek.Sağlıklı olsunlarda bunların hiç birisi sorun değil.İnşallah sende sağ salim ve vaktinde alırsın bebeklerini kucağına.Allah yardımcın olsun canım bu sıcaklarda hamilelik çok zor.Sormak istediğin şeylerde tabiki yardımcı olmaya çaılışırız sana seve seve.Şimdilik benden bu kadar canım .Görüşmek üzere.Sağlıcakla kal.Öpüyorum seni.

förgısın bu arada bende ankarada keçiörende yaşıyorum.Senda Ankaradasın sanırım.Hangi ilçedesin canım?

nasılsınız cancağızlarım güzel ikiz anaları deryam napıyo zuzularım.

Back