I
ikizler11
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
kızlar sevgili güzel ikiz anaları nereledesiniz canlar ya.deryacım tatilinin bitmesini dört gözle bekliyorum canım.seher sen nerelerdesin kız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrh.ben de burdayım.sıcaklarda yanıyoruz kuzularımla ama olsun pek kimse yok heralde.herkese sağlıklar diliyorum.
mrh.ben de burdayım.sıcaklarda yanıyoruz kuzularımla ama olsun pek kimse yok heralde.herkese sağlıklar diliyorum.
kızlar bende bir ikiz annesiyim 3 yaşına dün girdiler bi kız bi oğlan bizim evdede 3.dünya savaşı çıkıyo hergün kavga ediyorlar ama birbirlerinin arkadaşları aynı zamanda bence ikiz annesi olmak çok zevkli tabi bazen zor yanlarıda var dışarda hakim olmak biraz zor oluyo mesela ama onlar birbirlerinin en iyi arkadaşları bence ilerde ne olur bilemem ama şimdilik durum bundan ibaret
öncelikle allah bağışlasın evlatlarınızı.bende 6.5aylık ikizlerime hamileyim.1kız 1erkek benimkilerde.genelde herkes hem zor hemde güzel yanlarından bahsetmiş.eminim ki herşeye rağmen çok tatlıdır onlar...
merhabalar,bu sayfayı öneren annelere teşekkür ediyorum,bende ikiz gebeyim 25 haftalık,sıkıntılı dönemler geçirdim.kanamalarım oldu aşırı miktarda,rahim ağzı dikildi.ama çok şükür atlattık o günleri.şimdi karnımın büyüklüğü beni ürkütüyo.kimbilir doğuma kadar nasıl olcak.çok zorlanıyorum,çalışıyorum ayrıca.4 hafta sonra izne ayrılcam.iki kızımız olcak bizimde inşallah,tüyolarınızı,yardımlarınızı bekliyorum