• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sehercim bir bakmışsın ki seninkilerde tepende cirit atıyor koşuyor oynuyor merak etme zaman su gibi akıp geçiyor hayırlısıyla doğurda onlar büyür çabucak

inşallah canım inşallah.... allah hepimize o güsel günleri gösterir inşallah..

inşallah canım inşallah.... allah hepimize o güsel günleri gösterir inşallah..

sehrcim bir gün seninde bu topiğe "ay bugün benim yaramazlar böyle yaptılar ,şöyle ısırdılar" diyerek yazdığın günleri görürüz allahın izniyle.

ya gerçektende çok kıskanıyorlar birbirlerini.ikisininde arkası damalı inek gibi oldu.geçen gün doktora götürdüm sırtını aç dedi çok utandım valla. :utangac: adım işkenceci anneye çıkıcak.doktor yüzüme baktı ve güldü.e tahmin etmiştir artık ne dersiniz kızlar.
babalarını kıskanmıyorlar beni kıskandıkları kadar.ama benim çevremde ikizleri kocaman olmuş çok kişi var ilerde birbirlerini çok koruyorlarmış.bu sefer kıskanma sırası bize gelicek herhalde. yerimseniben

öncelikle herkese günaydın. canım nuraycım herhalde değin gibi olacak ilerde biz kıskanacağız onları evet babayı öyle kıskanmıyorlar fazla ben birini alsam kucağıma öbürü çekiştiriyor insin o beni al diye yada ikisi bir oturuyor.Çok komikler ya vallahi bizede şamata oluyor.

kıslar artık bende burdayım daha fazla yazışcaz inşallah
teyzeleri 2 gün sonra benimkiler 2 yaşlarını bitiriyorlar şaka gibi ama hiç bebekliklerini hatırlamıyorum (yada hatırlamak istemiyorum) sizinkiler kaç yaşlarındalar

teyzeleri 2 gün sonra benimkiler 2 yaşlarını bitiriyorlar şaka gibi ama hiç bebekliklerini hatırlamıyorum (yada hatırlamak istemiyorum) sizinkiler kaç yaşlarındalar

hoşgeldin canım benimkiler 17 aylıklar biri erkek biri kız.haklısın valla hiç anlamadık ki bebekliklerini koşuşturmaca,yorgunluk,sinir,stres hepsi var.hele birde yalnız büyütüyorsan.bazen eşime diyorum şakayla şunlar büyüsün sırf zevk için yapalım bir tane diye.öyle manidar bakıyor ki zavallım. jeyyar seninkilerin cinsiyeti nedir canım.

merhaba allah sizlere kolaylik versin bana nur topu gibi ikiz cocuk versin cok istiyorum ikizlerimin olmasini kavga etmeleride normal her kardes kavga eder benim iktane kardesim var benden ayri aralarinda sekiz yas var onlar bile yiyor birbirini opt
hepinizi

allah bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek benimkilerin ikiside erkek (efe-kaan) haaa unutuyordum birde 12 yaşında abileri var (şafak):nazar: yanlız baktım sayılır bebişlerime ama 3 günde bir eve yardımcı aldım 18 aylık olana kadar ama onlarla uğraşmakta ayrı bir sanat artık haftada bir alıyorum ama gerçekten çok zor bedenimin yorgunluğu neysede bazen insan 3 üne birden yetmediğini düşününce kahroluyor ama çokda güzel tabi rabbim her isteyene versin

allah bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek benimkilerin ikiside erkek (efe-kaan) haaa unutuyordum birde 12 yaşında abileri var (şafak):nazar: yanlız baktım sayılır bebişlerime ama 3 günde bir eve yardımcı aldım 18 aylık olana kadar ama onlarla uğraşmakta ayrı bir sanat artık haftada bir alıyorum ama gerçekten çok zor bedenimin yorgunluğu neysede bazen insan 3 üne birden yetmediğini düşününce kahroluyor ama çokda güzel tabi rabbim her isteyene versin

benimde ikizlerim bir kız biri erkek üç yaşındalar.dokuz yaşındada ablaları var.ikiznası bende çok yoruluyorum. hele hepsi biraraya gelince ev curcuna oluyor.

sağlıkları iyi olsunda ne yapalım
sana bir soru 2 yaşına dönersen eğer 2 yaşı mı yosa üç yaşı mı tercih edersin ne gibi farklar var biraz yassana kreşe gidiyorlar mı

canım öncelikle hoşgeldin benim bebeklerimde yeni 1 yaşına girdiler.Ve çok yaramazlar canım.İnan hafta sonu geldi bak perişan oldum.

sağlıkları iyi olsunda ne yapalım
sana bir soru 2 yaşına dönersen eğer 2 yaşı mı yosa üç yaşı mı tercih edersin ne gibi farklar var biraz yassana kreşe gidiyorlar mı[/QUOTarkadaşlar bende size birşey itiraf edeyim.doğduklarından itibaren onları hep kameraya aldık. şu an onları izlediğim zaman duygulanıyorum ama izlemek istemiyorum.çünkü tekrar başa döndüğümü hissedip paniğe kapılıyorum. canım ikisini de tercih etmek istemiyorum dört gözle onların büyümesini bekliyorum. hatta dün anasınıfına yazdırmaya götürdüm.sonrada yanlış olduğunu anladım.takıntılı ve pirpirikliyimde biraz.

ikizlerin doğumundan sonra tiroit hastalığım oldu.zannedersem bundan dolayıda bazı şeyleride kaldıramıyorum.derya çelikte galiba benim gibi tiroit hastası idi.psikolojik dengesizlerde yaşadığım için bu çocuklarımada yansıyor.yarım günde olsa ikizleri anaokuluna gitsinler diyorum.büyüdükçe sorumluluk azalıyor ama söz dinlememeye başlıyorlar.

ikizlerin doğumundan sonra tiroit hastalığım oldu.zannedersem bundan dolayıda bazı şeyleride kaldıramıyorum.derya çelikte galiba benim gibi tiroit hastası idi.psikolojik dengesizlerde yaşadığım için bu çocuklarımada yansıyor.yarım günde olsa ikizleri anaokuluna gitsinler diyorum.büyüdükçe sorumluluk azalıyor ama söz dinlememeye başlıyorlar.

canım troid hastası olan bendim.ah çok haklısın bende çok sinirliyim herşeye hemencecik sinirleniyorum.antidepresan kullanmıyormusun.valla bana doktorum verdi.çokta memnunum.zaten ben ona bu konuda hiçbirşey söylemeden o dedi biz sana bir antidepresan yazalım diye.nerden anladı o kadar anlaşılıyormu dışarıdan bilmem.eee o kadar doktor olmuş anlasın artık demi.
ama şimdi çok çok daha iyiyim ara ara yine oluyor sinir ataklarım.
ay korkutma bizi canım biz büyüsünler diye gözlerine bakıyoruz demek söz dinlemiyorlar. kafamçokkarıştı

kızlarrrr günaydın nasılsınız yeni hafta yeni birgün umarım herkesin gönlünce geçer.

deryacım sanada günaydın canım.umarım dediğin gibi yeni haftamız güzel geçer.hafta sonumuz pek iyi değildi de.kızımın çok fena inatçılığı tuttu.babamız köpürdü.herşeye ağlıyor hep dediği olsun istiyor.bir tane bebeği var ağzı burnu oynuyo konuşuyo.bu o bebeğini çok seviyo ordan oraya taşıyor.babası onu sevmeye çalışıyor sevdirmiyor illada benim kucağıma gelecek birde tutturdumu bebi bebi diye.ah bir görsen çıldırırsın.en sonun da musa bebeği aldı duvara bir patlattı ama benim de ödüm koptu hiç böyle şeyle karşılaşmamıştım.şok oldum.benim kocam çok uysal çok sabırlıdır abartısız söylüyorum.ama adamın sabrını o kadar çok zorluyor ki anlatamam.iki yaş sendromun da benim kızım galiba.bebek param parça oldu zatemn hemen odadan çıktı daha fazla birşey belli etmeyeyim diye bebek kırıldı içerde kıyamet daha çok koptu bebi bebi 1 saat ağladı.ev sahibim sesimizi duymuş hemen indi.yapmayın onlar daha küçücük diyor.sanki öldürüyoz onu öyle bir ağlamak.eşimle kalakaldık dedik bebek istiyor.ben geliyorum şimdi dedi ve yukarı çıktı.elinde kocaman bir bebekle geri geldi torunununmuş artık kocaman kız torunu onun olsun dedi.yavrum öyle bir sarılışı var ki.babası hemen aldı kucağına sarıldı öptü yarın yenisini alalım hemen dedi.
en fazla bir saat sakin durdu bu sefer başka şeyler buldu yine ağladı.ah bir görsen nasıl zor idare etmesi.hafta sonumuz berbat oldu.bunlar büyüdükçe daha zor işimiz galiba derya.yandık ki ne yandık.ama ben bekliyordum 2 yaş sendromunu.geldi çattı işte.sabır diliyorum rabbimden başka ne yapayım.

canım evet bir dönem bu sıkıntılar yaşanacak.Ne kadar konuşsan ne kadar çabalasanda boş o kendi istediğini mutlaka yaptırmaya çalışacak .Eşinde biraz sert tepki vermiş ama bazen gerçekten insanın sabrını zorluyorlar canım ya.Yapacak birşey yok üstüne düşme bakalım belki sakinleşir.
Bizimde biliyorsun efemiz biraz obur hafta sonu ağlamaktan katıldı nefes alamadı yemek isteği yüzünden.Ben efe ye annem egeye yoğurt yediriyorduk.Efe obur şirin kendi yoğurdunu bitirdi egenin kinin başına gitti.Bende verme dedim anneme çok yiyor çünkü.Annemde vermedi .Sen vermedin bana diye bir aşladı ağlamaya ama nasıl ağlamak.küsünce yere kapanıp ağlıyor.Ne bileyim her zamanki gibi yapıyor sandım.Ayy ağlayacam bağıracam diye sen katıl morarmış dönmesem arkamı görmeyecem.Allahım dedim sağ salim bir büyüselerdi yemek uğruna gidiyordu çocuk ya.Vallahi çok korkuyorum ben artık bunlardan.

ah hiç sorma deryacım eşime çok kızmıştım ama canım o kadar üzüldü ki o benden kat kat çok sabırlıdır herşey de ben daha sabırsızımdır.onu bile delirtti sonun da canavar kızım.geldi bana diyor ki ya nuray nasıl olacak nasıl büyütcez biz bunları.utanmasa ağlıyacak.ya sevmeye çalışıyor gitmiyor hiç kucağına gelsin diye ne maskaralıklar yapıyor olmuyor.tuturdu bebi bebi diye umarım bir daha tekrarlanmaz.gerçi sanmıyorum eşim çok üzüldü.

Back