- Konu Sahibi EU1
sehercim bir bakmışsın ki seninkilerde tepende cirit atıyor koşuyor oynuyor merak etme zaman su gibi akıp geçiyor hayırlısıyla doğurda onlar büyür çabucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah.... allah hepimize o güsel günleri gösterir inşallah..
kıslar artık bende burdayım daha fazla yazışcaz inşallah
teyzeleri 2 gün sonra benimkiler 2 yaşlarını bitiriyorlar şaka gibi ama hiç bebekliklerini hatırlamıyorum (yada hatırlamak istemiyorum) sizinkiler kaç yaşlarındalar
allah bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek benimkilerin ikiside erkek (efe-kaan) haaa unutuyordum birde 12 yaşında abileri var (şafak) yanlız baktım sayılır bebişlerime ama 3 günde bir eve yardımcı aldım 18 aylık olana kadar ama onlarla uğraşmakta ayrı bir sanat artık haftada bir alıyorum ama gerçekten çok zor bedenimin yorgunluğu neysede bazen insan 3 üne birden yetmediğini düşününce kahroluyor ama çokda güzel tabi rabbim her isteyene versin
kıslar artık bende burdayım daha fazla yazışcaz inşallah
teyzeleri 2 gün sonra benimkiler 2 yaşlarını bitiriyorlar şaka gibi ama hiç bebekliklerini hatırlamıyorum (yada hatırlamak istemiyorum) sizinkiler kaç yaşlarındalar
sağlıkları iyi olsunda ne yapalım
sana bir soru 2 yaşına dönersen eğer 2 yaşı mı yosa üç yaşı mı tercih edersin ne gibi farklar var biraz yassana kreşe gidiyorlar mı[/QUOTarkadaşlar bende size birşey itiraf edeyim.doğduklarından itibaren onları hep kameraya aldık. şu an onları izlediğim zaman duygulanıyorum ama izlemek istemiyorum.çünkü tekrar başa döndüğümü hissedip paniğe kapılıyorum. canım ikisini de tercih etmek istemiyorum dört gözle onların büyümesini bekliyorum. hatta dün anasınıfına yazdırmaya götürdüm.sonrada yanlış olduğunu anladım.takıntılı ve pirpirikliyimde biraz.
ikizlerin doğumundan sonra tiroit hastalığım oldu.zannedersem bundan dolayıda bazı şeyleride kaldıramıyorum.derya çelikte galiba benim gibi tiroit hastası idi.psikolojik dengesizlerde yaşadığım için bu çocuklarımada yansıyor.yarım günde olsa ikizleri anaokuluna gitsinler diyorum.büyüdükçe sorumluluk azalıyor ama söz dinlememeye başlıyorlar.