• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikiz büyütmek çok zor.insanların tepkilerine çok kızıyorum.benim işime karışmalarını istemiyorum. çünkü ben kendimle çok hesaplaşıyorum zaten.iyi bir annemiyim diye.çalışmıyorumda bütün günüm evlatlarımla geçiyor.

canımbebek büyütmek kolay bir iş değilken ikiz büyütmek tabiki çok çok daha zor iki bebek sonuçta .nasıl bir anne olduğunu onlara karşı sen bilirsin tabi.Nihayetinde senin canının parçaları.Benimde ikizlerim var seni anlayabilirim ancak seni:1no2:n sinirini bozan şey nedir tam olarak anlayamadım o yüzden de yorum yapamadım daha açık anlatırsan konuşabiliriz.:1no2:

dışarı çıktığımda yaşıyorum.alışveriş merkezine gidebiliyoruz.benimkilerin bağırmalarından rahatsız olan bir bayan "sustur şunları burası oyun parkı değil" dedi.Ben ve eşim çok sinirlendik tabi.bana ilgilenmedimi,kendisinin eğitimci olduğunu ve migreni olğunu söyledi.bende ona hastanede olması gerektiğini burda işinin olmadını söyledim.zaten orayı koşarak terketti.ben tabi sinirimi alamadım arkasından bağırıyorum.işte böyle oluyo böyle vakalar sen ne kadar saygılı bir şekilde olsanda insanlar hadleri olmayan işe karışıp saygısız olabiliyor.

dışarı çıktığımda yaşıyorum.alışveriş merkezine gidebiliyoruz.benimkilerin bağırmalarından rahatsız olan bir bayan "sustur şunları burası oyun parkı değil" dedi.Ben ve eşim çok sinirlendik tabi.bana ilgilenmedimi,kendisinin eğitimci olduğunu ve migreni olğunu söyledi.bende ona hastanede olması gerektiğini burda işinin olmadını söyledim.zaten orayı koşarak terketti.ben tabi sinirimi alamadım arkasından bağırıyorum.işte böyle oluyo böyle vakalar sen ne kadar saygılı bir şekilde olsanda insanlar hadleri olmayan işe karışıp saygısız olabiliyor.

evet canım doğru bazı insanlar böyle sırf konuşmuş olmak için konuşuyor kimsenin keyfi için kendi keyfimi bozamam.Ha eğer ki çok rahatsız edici birşeyler oluyorsa da hani nezaketen belki çaba gösteririm.Ama nihayetinde onlar çocuk karşıdan kolay görünüyor iki çocukla başetmek herkese.zaten aklı erse nasıl davranacağaını bilir.Boşver canım ya arada bir çıkıyor böyle dengesiz insanlar.:mymeka:

ay ben hergün cevap yazmadan kimseye selam bile vermiyorum.Arkadaşlar kusura bakmayın .Güzel bir gün geçirin inş.Hepinize günaydın

kızlarrr ohh negüzell dogurdunuz çocukları .. bisde bi dogursaydıkta rahatlasaydık :))

deryaa bende inş. dogurrusam sag saglim bebeklerimi bu cetvelin ayn ın dan yapıcam :)))) ikitane erkek yan yana:))) maşallah canım inş. sag sgalim büyür kuşların :)

deryaa bende inş. dogurrusam sag saglim bebeklerimi bu cetvelin ayn ın dan yapıcam :)))) ikitane erkek yan yana:))) maşallah canım inş. sag sgalim büyür kuşların :)

sen sağ salim bir doğurda sana ne cetveller yaparız meraklanma şekerim.

kızlar bende istiyorum bu ikiz cetvellerinden:(

gtünaydın tüm güzel ikiz anaları.benim cefakar,vefakar,sabırlı,özel annelerim.

ay hayırlı cumalar demeyi unutmuşum.herkeze hayırlı cumalar.

ben varım canım hipotiroidi ve haşimato hastasıyım ve tefor kullanıyorum.ne sorucaktın canım.[/QUOTE
Bende tefor kullanıyorum.şu an bire çıktı dozu.Sendada çok sinir oluyormu?Benim son zamanlarda artış oldu.Nasıl başedeceğim anlayamadım.doktorlardan pek sonuç alamıyorum.lütfen benimle paylaaşırmısın.Sen neler hissediyorsun?

Bende tefor kullanıyorum.şu an bire çıktı dozu.Sende de çok sinirlilik oluyormu?Benim son zamanlarda artış oldu.Nasıl başedeceğim anlayamadım.doktorlardan pek sonuç alamıyorum.lütfen benimle paylaaşırmısın.Sen neler hissediyorsun?

Bende tefor kullanıyorum.şu an bire çıktı dozu.Sende de çok sinirlilik oluyormu?Benim son zamanlarda artış oldu.Nasıl başedeceğim anlayamadım.doktorlardan pek sonuç alamıyorum.lütfen benimle paylaaşırmısın.Sen neler hissediyorsun?

benim k, bayağı düzene girdi canım.ben yarım alıyorum hala.çeyrekle başladım.valla sinirlilik olayı had safhada neredeyse çocukları parçalıycam.engellemek içinde hep dişlerimi sıkıyorum artık dişlerim acıyo.bende birde adet düzensizliği başladı.neredeyse 3 ayda bir ilaçla zorla oluyorum.

nerelerdesiniz güzel anneler.tabii havalar güzel dışarıda aldınız soluğu değilmi.gezin gezin bakalım bende öyle yapıyom fırsat buldukça.

benim k, bayağı düzene girdi canım.ben yarım alıyorum hala.çeyrekle başladım.valla sinirlilik olayı had safhada neredeyse çocukları parçalıycam.engellemek içinde hep dişlerimi sıkıyorum artık dişlerim acıyo.bende birde adet düzensizliği başladı.neredeyse 3 ayda bir ilaçla zorla oluyorum.

Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz.Benim en çok üzüldüğüm nokta,eşime ve çocuklarıma karşı depresif davranışım.sonrada oturup ağlıyorum.Hiç bir sorunum yok Allaha şükür ama napim elimde değil kesin bu hastalık böyle davrandırıyor.

Back