- Konu Sahibi EU1
kızlar nasılsınız ikizleriniz nasıllar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar hepiniz ikizlerinizle uğraşıyorsunuz galiba hiç birinizden çıt yok.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Zor iş onları büyütmek.Allah sağlık versin.
mrhb arkadaslar bende ıkız annesıyım ıkız buyutmek gercekten çok zor allah hepımıze kolaylık versına.s.
selam ikiz anneleri nasılsınız inşallah iisinizdir ben forumları okuyarak takip ediyorm nasıl gidiyor çocuklarda ilgilenmeler yaramazlıklar çoğaldımı
slm arkadaşlar..ikizleri büyütmek zor olsada harika bi şey ..bende ikiz annesiyim..16 yaşları bitti..biri kız biri erkek..liseye gidiyolar..iyiki olmuşlar şimdi her çocuk gibi büyüdükçe sorumlulukları artsada diğer annelere göre biraz daha rahatım..aynı okula gidip aynı arkadaş gurubundalar ....artık büyüdükleri için daha iyi anlaşıyolar..kızım nerde kaldı oğlum nereye takıldı diye düşünme zamanı bu yaşlar genelde ama ikiz oldukları ve aynı arkadaş gurubunu paylaştıkları için biraz daha rahatım..
selam ikiz anneleri hepinize kolay elsin deryaçelik allah kuzularına uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsünler