• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nuraycığım iyiyim canım sağol.Bu ikiz anaları bizi terk etti baksana.Senden benden başka kimse uğramıyor.Birde yardım istiyorlar bir daha ne gelen var ne giden vallahi üzülüyorum böyle olunca.Neyse cnm zuzular iyi çok şükür neler yaptıklarını az çok tahmin edersin sanırım.Senin minikleri ve seni öpüyorum cnm.

nuraycığım iyiyim canım sağol.Bu ikiz anaları bizi terk etti baksana.Senden benden başka kimse uğramıyor.Birde yardım istiyorlar bir daha ne gelen var ne giden vallahi üzülüyorum böyle olunca.Neyse cnm zuzular iyi çok şükür neler yaptıklarını az çok tahmin edersin sanırım.Senin minikleri ve seni öpüyorum cnm.

deryacım çok haklısın canım gerçekten de bir uğruyorlar öğrenceklerini öğreniyorlar bir daha uğramıyorlar bende çok üzülüyorum bu duruma.
olsun canımcım biz birbirimize yeteriz.a.s.

canım ikiz annelerim bayramınız mübarek olsun nice bayramlara erişitirisin rabiim hepimizi kuzularımızla sevdiklerimizle inş.
bayram10107.jpg

canım nuraycığım çok teşekkürler benim yaramazlardan fırsat bulup giremedim nete.Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım.Kuzularımda iyidir umarım lütfen öp benim için.

ikiz annelerim güzel annelerim özel annelerim nerelerdesiniz yahu.çok özledim sizleri.

yahu şu kocaman kk da hiçmi ikiz annesi yok niye kimseler gelmiyor buraya.

inşallah benim olur..sağlıkla çok istiyorum...çok sevimliler

inşallah benim olur..sağlıkla çok istiyorum...çok sevimliler

benim de 2 yaşında 1 kız 1 erkek ikizlerim var .başta küçükler iken zor gibiydi ama,her geçen gün kavgaları artıyor.kızım oğlumu hep dövmeye çalışıyor.onu korumaya çalışınca daha agresif oluyor.bu konuda sen ne yapıyorsun

merhabalar benimde 8 yasında ikiz oğullarım var aynı hatayı bende yaptım ve simdi korumaya çalıştığım oğlum devamlı onu dışladığımı sölüyor :( artık kesinlikle kavgalarına karışmıyorum ama onları ayrı odalara göndererek birbirini görmeme cezası veriyorum bu birbirlerine sıkıca bağlanmanın en iyi yolu sanırım :S

evet gerçekten öyle gün geçtikçe kavgalar artıyor.saç çekmeler kaydirigubbakcemile, ısırmalar,elindekini fırlatmalar, vurmalar vs...Bir ay biri,bir ay diğeri baskın.Hangisini korumaya alsam daha da asabileşip benide dövmeye başlıyorlar :mymeka:.O yüzden hiç koruma yapmıyorum artık bırakıyorum kendi hallerine.Sonra baktıki ağlıyor kardeşi gidiyor yanına öpüyor ,elinden tutuyor barışıyorlar:teselli: ikinci kavgaya kadar.İkinci kavgada en fazla 10 dak.sonra gerçekleşiyor zaten.:roflol:

mr ikiz anneleri.3 şubatta ikizlerimin doğum günü.4 yaşını bitiriyorlar hayırlısı ile darısı küçük bebiş ikizleri olanlara

Back