• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Passiflora emzirirken kullanan var mı acilll

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
336
54
13
Arkadaşlar lohusalık terapi falan derken kafam yoruldu . Genelde iyiyim ama bazen öyle bi bunaltı geliyor ki . Terapistim 3-4 aya daha iyi hissedeceğimi söylüyor fakat kafam çok yoruldu hayat , tek başına çocuk büyütmek , manevi sorunlar felan derken yıprandım benim sorunum olayları kafamda büyütmek , hastalık hastası olmak , stres yaşayınca korkmak gibi. Terapistim psikiyatri arkadaşına danıştı passiflora kullansın ilaç kadar ağır bi durum değil demiş , terapide aldığım için destekleyici olur demiş . Ama internetten bakıyorum emzirenlere önerilmiyor bilemedim kullanan var mı ?

Arkadaşlar lohusalık terapi falan derken kafam yoruldu . Genelde iyiyim ama bazen öyle bi bunaltı geliyor ki . Terapistim 3-4 aya daha iyi hissedeceğimi söylüyor fakat kafam çok yoruldu hayat , tek başına çocuk büyütmek , manevi sorunlar felan derken yıprandım benim sorunum olayları kafamda büyütmek , hastalık hastası olmak , stres yaşayınca korkmak gibi. Terapistim psikiyatri arkadaşına danıştı passiflora kullansın ilaç kadar ağır bi durum değil demiş , terapide aldığım için destekleyici olur demiş . Ama internetten bakıyorum emzirenlere önerilmiyor bilemedim kullanan var mı ?
Bebegim 6 aylikken kullandim doktorum bir tek bunu kullanabilecegimi soylemisti (bende fayda etmedi) zaten bitkisel bir ilac

Benim bildiğim kadarıyla kullanılmıyor ama yine de siz doktora danışın

Nasıl çare buldun peki öyle yaşanması zor çünkü
Henuz care bulamadim cunku hala emziriyorum doktorda emzirdigim icin ilac vermedi her gun her dk sikintilar dusuncelerle yasiyorum emzirmeyi kestigimde tekrar gidecegim panik geldigi zaman kendimi telkin etmeye calisiyorum bak gecen seferde geldi bir sey olmadi yine gececek diyorum hobilerim var onlari yapmaya calisiyorum cocuklarimla oyun oynuyorum o an unutmaya calisiyorum gercekten cok zor bir sey yasamayan anlamaz

Back
X