- Konu Sahibi EU1
-
ikiz büyütmek çok zor.insanların tepkilerine çok kızıyorum.benim işime karışmalarını istemiyorum. çünkü ben kendimle çok hesaplaşıyorum zaten.iyi bir annemiyim diye.çalışmıyorumda bütün günüm evlatlarımla geçiyor.
dışarı çıktığımda yaşıyorum.alışveriş merkezine gidebiliyoruz.benimkilerin bağırmalarından rahatsız olan bir bayan "sustur şunları burası oyun parkı değil" dedi.Ben ve eşim çok sinirlendik tabi.bana ilgilenmedimi,kendisinin eğitimci olduğunu ve migreni olğunu söyledi.bende ona hastanede olması gerektiğini burda işinin olmadını söyledim.zaten orayı koşarak terketti.ben tabi sinirimi alamadım arkasından bağırıyorum.işte böyle oluyo böyle vakalar sen ne kadar saygılı bir şekilde olsanda insanlar hadleri olmayan işe karışıp saygısız olabiliyor.
deryaa bende inş. dogurrusam sag saglim bebeklerimi bu cetvelin ayn ın dan yapıcam :)))) ikitane erkek yan yana:))) maşallah canım inş. sag sgalim büyür kuşların :)
kızlar bende istiyorum bu ikiz cetvellerinden
Arkadaşlar. ikizlerin doğumundan sonra tiroit hastalığı olan varmı aranızda..
ben varım canım hipotiroidi ve haşimato hastasıyım ve tefor kullanıyorum.ne sorucaktın canım.[/QUOTE
Bende tefor kullanıyorum.şu an bire çıktı dozu.Sendada çok sinir oluyormu?Benim son zamanlarda artış oldu.Nasıl başedeceğim anlayamadım.doktorlardan pek sonuç alamıyorum.lütfen benimle paylaaşırmısın.Sen neler hissediyorsun?
Bende tefor kullanıyorum.şu an bire çıktı dozu.Sende de çok sinirlilik oluyormu?Benim son zamanlarda artış oldu.Nasıl başedeceğim anlayamadım.doktorlardan pek sonuç alamıyorum.lütfen benimle paylaaşırmısın.Sen neler hissediyorsun?
benim k, bayağı düzene girdi canım.ben yarım alıyorum hala.çeyrekle başladım.valla sinirlilik olayı had safhada neredeyse çocukları parçalıycam.engellemek içinde hep dişlerimi sıkıyorum artık dişlerim acıyo.bende birde adet düzensizliği başladı.neredeyse 3 ayda bir ilaçla zorla oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?