I
ikizler11
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.sizlerinde ikizleri var çünkü .Çocuklarınıza karşı sabırlımısınız.sabırlı davranmak için neler yapıyorsunuz?
canım tabiki ikizlere bakmak çok sabır istiyor.sabrını çok zorluyorlar. uyumuyor oynamıyor sadec ağladığı zamanlar oluyor.bazen bunalıyorsun sıkılıyorsun bir adım atıyorum yanlarından ayrılmak için ne mümkün cıyak cıyak ikiside başlıyor ağlamaya.öyle zamanlarda iyice daralıyorum.Bazen bağırıyorum onların yanında değilde başka bir oda da mesela.Çünkü daralıyorum hiçbirşey yapmama izin vermiyorlar.Ama onlara karşı hiç belli etmiyorum sabrımın bittiğini onlar ağlıyor bende ağlama numarasıyla susturuyorum onları.
bende aynı numarayı onlara yapıyorum. başedemediğim zaman ağlamaya başlıyorum(numaradan) "tamam anneciğim ağlamıcam"diyorlar.tabi sonra tekrar aynı şeyleri yapıyorlar.sizlerinde aynı şeyleri yaşamanız beni rahatlatıyor.
ya arkadaşlar benim ağlama numarama neden kanmıyor benimkiler hiç umurlarında bile değil bak çok moralim bozuldu şimdi.ya çok akıllılar benimle dalga geçiyorlar anlıyorlar numara olduğunu.
ya arkadaşlar benim ağlama numarama neden kanmıyor benimkiler hiç umurlarında bile değil bak çok moralim bozuldu şimdi.ya çok akıllılar benimle dalga geçiyorlar anlıyorlar numara olduğunu.
ilahi nuray çok güldüm ya bunlar bizden akıllı kız vallahi benimkilerde her zaman kanmıyor tabi bazen gerçekten ağlıyorum hiç umurlarında bile değil vallahi lülülülülülü
valla bende bazen gerçekten ağlıyorum napıyım :sm_confused: bu canavarlarla başa çıkmak kolaymı.insan bazen çok sıkışıyor çok bunalıyor.ağlayınca rahatlıyorum ama.
daha dün halimizi görsen şaşarsın ben altta onlar tepemde biri birini cırlıyor öbürü ısırıyor.Allahım tam şamata.En sonunda bende başladım bağırmaya ağlamaya bunların ikisi bana nasıl gülüyor.Dedim beni maymun ettiniz valla şimdi de gülersiniz dimi?nasıl haşlarına gitti görsen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?