ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar aranızda ikiz çocukları olan varmı.benimkiler 9 yaşında ama büyüdükce kavgalar ve sorunlar büyüyor onları anlayamıyom bazen fikirlerinize ihtiyacım var

allah sana kolaylik versin bbende ikiz esiyim.bir kiz bir oglan.bizde o yaslardayken ikizimle cok kavga ederdik.annem bizden illalaah demis.bazen anlatirda .biz simdi tek cocukla bas edemezken sen iki cocukla kolay gelsin canim.

benimde ikiz eşim var. ama zaten normaldede 2-3 hatta 5 yaş arası olan çocuklardada aynı kavgalar görülüyor. en azından ikisi birden büyüyor.

benim de 2 yaşında 1 kız 1 erkek ikizlerim var .başta küçükler iken zor gibiydi ama,her geçen gün kavgaları artıyor.kızım oğlumu hep dövmeye çalışıyor.onu korumaya çalışınca daha agresif oluyor.bu konuda sen ne yapıyorsun

Selam Wemaski Allah Bağişlasin
Inan çok Zor Benimde Kizlarimin Birisi Daha Yaramaz Ve Agresif Davraniyor Bazen çileden çikiyorum Ama Idare Etmeye çalişiyorum Ben Artik Bazi şeyleri Babamiza Havale Ettim Seninkiler Daha Küçük Anlamamalari Gayet Normal Ne Diyelim Allah Herkese Kolaylik Versin Bizede

benimde ikiz oğullarım var 3.5 yaşındalar ve her geçen gün zor oluyor bazen bir kavgaya tutuşuyorlar ayıramıyorum ama birbirlerine o kadar düşkünler ki anne ve babadan çok birbirlerini seviyorlar

merhabalar. benim ikizler de 3.5 yaşında bir kız bir erkek. bir de 7 yaşında bir kızım var. her gün bir kaç posta savaş çıkıyor evde ve ben artık ne yapacağımı hiç bilemiyorum:bbo: ama yine de çok tatlılar yerimseniben

firitolay merhaba canım. öncelikle allah tamamına erdirsin. inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeklerini hamilelik en güzel zamanları ikizlerinyerimseniben .şaka bir tarafa çok şanslısın .ikiz sahibi olmak harika bir duygu ama zor:) eğer benimle paylaşmak istediğin birşeyler olursa seve seve:içelim:

Benim arkadaşımın şeker mi şeker 2,5 yaşında ikiz kızları var. Ama şimdiden kıskançlıklar başlamış valla hayret ettim :)) Gördüğüm kadarı ile İkiz çocuk bakımı gerçekten çok zormuş tabi birde görmediğim tarafını düşünürsek Allah sizlere kolaylık versin diyorum :))

merhaba. canım kolay değil tabii ikiz hamileliği biraz sıkıntılar olacak:) ben sezaryenle doğum yaptım . ilk doğumum da sezaryenle olmuştu. benim ikizleri 20 gün erken aldılar ama kuvöze gerek kalmadı. biri 2kg biri 2.9 kg doğdu. son iki ay erken doğum tehlikesi vardı. biri diğerinden fazla besleniyordu ondan her hafta ultrasona girdim. ama bütün sıkıntılara rağmen sağ salim aldım onları kucağıma. allah sana da kolaylık versin sen de sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeklerini benim büyük kızım 3.5 yaşındaydı ikizler doğduğunda ama şükür o kadar sıkıntı çekmedim. seninki daha da büyük onun için gözünde büyütme.kendine iyi bak:)

arkadaşlar hepinize kolay gelsin.ben bir taneyle baş edemiyom valla.allah sizlere sabır versin...

bende çok ikiz istiyorum ama sorunlar hepsinde oluyor ikiz olsalarda olmasalarda büyüyünce dertler iki katına çıkıyor

evet benimde ikiz oğullarım var 15 yaşında yani oh ne güzel büyümüşler demeyin.İnanın arkadaşlar iki yıldır daha zorlanıyorum,ergenlik sorunları,okul problemlemleri küçükken daha kolaymış, tadını çıkarın.bu arada birbirinden ayrıda yapamazlar hemde birarada kavga ederler.Geçen yıl ayrı okulları kazandılar ilk kez ayrıldılar,birisi buna daha yeni alışmaya başladı

Bu arada kavga ettiklerinde taraf tutmayın,bırakın kendileri halletsin,siz birini kayırmayın.:sm_cool:inanın en iyi yol bul

benimde ikiz kızlarım var.2 yaşındalar kavgaları sormayın.siz bize gelin saç yolmak,ısırmak,çimdiklemek ne ararsanız var.ayrıca benimkilerin ikiside cadı.uzmanlar ayrı giydirin,ayrı oyuncaklar alın diyor.nasıl yapacaksınız bunları bizimkiler bezlerin üstündeki resimlerin bile aynısını seçiyorlar, bağlatmıyorlar.aynı şeyler için bile benim diye kavga ediyorlar.ikiz annesi olmak çok güzel ama çokta zor.allah hepimizin yardımcısı olsun.

firitolay tebrikler.demek hamilesin allah kurtarsın.çok ağır oluyor ikiz hamileliği biliyorum.ben normal doğum yaptım.3 hafta erken doğdular.küvez gerekmedi.kızlardan biri 2,600kg biri 2,700kg doğdu. benim oğlumda ikizler doğduğunda 4,5 yaşındaydı.hiç kıskanmadı diyebilirim.inşallah senin çocuğunda kıskanmaz.hala başka kardeşler istiyor.

selam fritolay allah kolaylık versin ve allah kurtarsın.ikiz hamileliği zor olur bulantılarını anlıyom benim bulantılarım tam 8 ay sürdü ve 8 aylık doğum yaptım.ikizlerimi küveze koymadılar birisi 2,600 diğeri 2,350 idi bu yüzden gerek duymadılar ama güzel bi duygu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

bu arada fritolay ikizlerde kaç kilo aldın ben tam 35 kg almıştım

selam asyanur seninkileride allah bağışlasın bende bursalayım bursanın neresindensin

sevdaperest ben mustafakemalpaşa da oturuyorum.sen neresindensin?senin ikizlerinide allah bağışlasın.anne olmak çok güzel değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…