ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıııııııın güzel ikiz anneleri ve ane adaylarıııııııı.hepinize hayırlı cumalar canlarım.

canım evet hepimiz normal tekli gebeliklerden daha fazla ağrılar çektik.uyuşmalarımız bel ağrılarımız bunlar normal gebeliklerden biraz daha yoğun yaşanıyor telaşlanma yani

yinemi kimsecikler yok yaaaa lütfen ikiz anneleri sizi bekliyoruz buraya

bende ne zaman sayfaya girsem hiç bir ikiz annesine rastlayamıyorum offf herkesin mi çok işi var:roflol:

kızlar günaydın nasılsınız bugün .Yeni hafta yeni bir gün .Vallahi ben çok yorgunum.Hafta sonu temizlik yaptım.Her yerim ağrıyoo.Birde bebiş of of..Bi görseniz sanki temizlik yaptım evin içi yine çarşamba pazarı gibiydi.

günaydııın canlarım, kader arkadaşlarım ,özel annelerim benim.

bugün hafta başı hepiniz güzel bir hafta geçirirsiniz inş.

anlaşıldı bu foruma benden başka giren olmıycak.

ahhh deryam canım arkadaşım benim sen beni yalnız bırakmıycan sağol.olsun bizde başbaşa muhabbet ederiz.ama bu aralar yoğunum biliyon ya.

evet canım biliyorum ne kadr yoğun olduğunu.vallahi canım o işler zor.Allah kardeşinede sanada kolaylık versin.ama fazlada yorma kendini.

kızlar bebişlerimin birisi kesin erkek ama diğeri göstermedi doktorum muhtemelen kız dedi sizden ricam isim konusunda hiç bir fikrim yok bana yardımcı olun lütfen isim önerilerinizi bekliyorumkafamçokkarıştı

bende ikizlerime hamileyim iki oğlan yolu yarıladık allahtan hayırlısı bakalım nasıl olacak..........

tüm ikiz annelerinin ve bütün annelerin anneier günü kutlu olsun.

merhabalar.bende ikiz annesiyim. şu an 3 yaşındalar.bir kız bir erkek.tabii birde 9 yaşında kızım var.allah hepimize kolaylık göstersin.allahım onları korusun cümlemizinkini.

ikiz büyütmek çok zor.insanların tepkilerine çok kızıyorum.benim işime karışmalarını istemiyorum. çünkü ben kendimle çok hesaplaşıyorum zaten.iyi bir annemiyim diye.çalışmıyorumda bütün günüm evlatlarımla geçiyor.

kızlar bebişlerimin birisi kesin erkek ama diğeri göstermedi doktorum muhtemelen kız dedi sizden ricam isim konusunda hiç bir fikrim yok bana yardımcı olun lütfen isim önerilerinizi bekliyorumkafamçokkarıştı

canım bence düşündüğün alternatifler varsa bize söyle bizde seni yönlendirmeye çalışalım yada hiçbir fikrin yoksa düşündüklerimizi söyleriz tabi

bende ikizlerime hamileyim iki oğlan yolu yarıladık allahtan hayırlısı bakalım nasıl olacak..........

canım çok şanslısın ikiz annesi olmakta inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeklerini kucağına soruların olursa arkadaşlarımla yardımcı olmaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…