ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba tatlım. ben de seni göremedim kaç gündür merak ettim. bugün gördüm mesajlarını. dün akşam giremedim. ikizlerden kız olanı acile götürdük allerjisi var onun, her yeri kabardı bizde iğne yaptırdık. umarım hamilelik rahat geçiyordur.ben 16 kg almıştım ama ilk hamileliğimde 22 kg aldığım için çok dikkat ettim. ayrıca çok yürüyordum ilk aylar ve son ay hariç. en çok kasık ağrılarımdan şikayetçiydim. kontrollerini ihmal etme. inşallah herşey yolunda gider.sen doğuma kadar bol bol uyu sonra hasret kalacaksın uykuyayerimsenibenkendine iyi bak. mesjlarını bekliyorum:teselli:sevgiyle kal

merhaba canım. ya merak ettim seninkilerin cinsiyetleri belli mi? benimkiler uyudu nihayet :dance: ben de rahat bir nefes aldım. onlar uyurken ev işlerini yapıyorum. hafta içi yarım gün kreşe gidiyorlar 1.5 aydır. benim için iyi oldu çünkü kendime hiç vakit ayıramıyordum. büyük kızımla da biraz daha fazla ilgilenme şansım oluyor.öpüyorum seni

hayırlısı olsun.herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabii ki. :1yes2: bu arada doğum ne zaman?

selam asyanur ben sadece hafta içi ve cumartesi günleri iş yerinden yazabiliyom evde yazamıyorum ben bursa osmangazidenim arada görüşelim seninle ortak noktamız çocuklarımız

nede olsa ikimizde ikiz annesiyiz birbirimizi anlarız

selam fritolay sanada kolay gelsin allah senide hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun

evt bende ikiz annesiyim.artık benim ikizlerim kocaman oldular darısı sizinkilere olsun inşallah,27 yaşındalar biri kız,diğeri erkek,ama kızlar çok zor büyüyolar allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıklı bebek olsunlar inşallah

can heralde eylül diye tahmin ediyorum ama erken doğum riskim var çok korkuyorum kilosuz doğucaklar diye inşallah sağlıklı olurlar

canım hayırlısı olsun.sen içini ferah tut. ben de çok yaşadım o korkuları ama inan hepsi unutuluyor:teselli:

tatlım can ordamısın bende sana bi şey sorucaktım seninde karnının yanlaı çok gergin oluyomuydu beni çok rahatsız ediyo bu gerginlik

evet canım bende oluyordu:) özellikle son aylarda karnım çatlayacak sanıyordum. allahtan fazla kilo almamıştım yoksa ne olurdum kimbilir. sana tavsiyem yediklerine çok dikkat et ,fazla kilo almamaya çalış.allah kolaylık versin canım.seni çok öpüyorum

merhaba,firitolay.inşaallah hayırlı bir doğum yaparsın.ikiz hamileliği gerçekten de çok zordur.ben çok problem yaşadığım için ,aşağı yukarı her konuda bilgim var.merak ettiklerini sorabilirsin.benim ikizler 34 haftalık doğdu ve 1 ay küvezde kaldılar.ama merak etme hepsi gelip geçiyor.kızım 1.700 gr oğlum 2.200 gr doğdu.neyseki o zor zamanları atlattık.inşaallah erken doğum yapmazsın.

ikiz evlat sahbi olan anneleri sabırlarından ve iki aynı yaş çocuğu bir arada büyütme durmlarından dolayı tebrik ediyorum Allah yardımcınız olsunkafamçokkarıştı

slmlrrrrrrrrrrr,uzun zamandır kimse yazmamış.bende 4 yaşında ikiz oğulları olan çalışan bir anneyim.neyseki bu sene kreşe gönderiyorumda rahatladım.dünyanın en ayrıcalıklı şei bence ikiz annesi olmak.allah hepimizin çocuklarını bağışlasın...

Bende genç kızlığımdan beri ikiz çocuk sahibi olmak isterim..
hemde biri kız biri oğlan..
bu sayede bi daha hamile kalmam.Bi seferde 2 çocukla hamileliği tatmış olurum diye düşünürüm..
Allah kısmet eder inş..
Allah Herkesin çocuklarına da uzun sağlıklı ömür versin inş..

işte bunlarda benim ikizlerim berat ve nisa 16 aylıklar ve gün geçtikçe yaramazlaşıyorlar...

kızlar ben bişiy sorcam bu ikizlik sülaleden gelen bişiymi?
yani şöyle duymuştum akrabalarda varsa muhakkak iki kuşak sonrasındada olurmuş...
benim ananemin ikizleri olmuş ama ölmüş annem diyoki siz torunların birinde muhakkak olur?
böyle bi gerçeklik payı varmı?

efet özellikle kız tarafından 2 kuşak atlayarak geliyo ikizlik, ben öyle biliyorum. bizim sülalede de öle olmuş.

arkadaşlar benimde 22 aylık efe _kaan adında ikizlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…