ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikiz anneleri hepinize günaydın. nererlerdesiniz bakıyım bende berat ve nisanın annesiyim biz 16 aylık olduk.

kızlar ikiz annelerinin başka yazışma topiği varmı

kızlar ikiz annelerinin başka yazışma topiği varmı
slm bend egeldim .. bende allah nasip ederse ikizlere hamileyim ve bilmek istedigim bi çok konu oluyo arkadaşlarım var bi kaçtane onlardan bişiler ögreniyorum ama çogunluk olmkta burda hoş bişi ... ikizler canım güsel biyermiş burasıda yazışmalar devam ederse bence süper olur dimi :enbuyukkk:

kızlar günaydın araya araya buldum valla .evet benimde 11 aylık ikiz erkek bebeklerim var Efe ve Ege.hayattan umudumu kestiğim anda beni hayata döndürdüler.Etli zeytinim ve minik kuşum sizi çok seviyorum.Kızlar tabi sizleride....

bu arada şu takvimlerimiz vardı bebeklerimizin bende çıkmıyor artık sizler de de mi öyle yoksa ben ayarlarla mı oynadım yine yaw..

ayyy ne güzel oldu keşke hiç kimse ayrılmadan burda yazışsak

öyle boş boş dolaşıyodum kk da ay insanın belli bir yerinin olması ne kadar güzel

derya hoşgeldin yeni ikiz anaları arıyom kız

araba konusuna şimdi gelelim.bizim arabamız yanyana ben çok memnunum.çünkü ikisini de rahatlıkla görebiliyorum.tabii dar kapılardan sokması zor oluyor onun için de kendi kendime çözümler ürettim.

bu konunun diğer sayfalarında var birkaç tane ikiz annesi onlara msj gönderdim sende gönder

bu konunun diğer sayfalarında var birkaç tane ikiz annesi onlara msj gönderdim sende gönder

senle şu bir site var demiştin nette.Msn falan varsa kaydedelim birbirimizi oradan ver bana.Gerçekten çok pahalı bebek iki olunca masrafta çok oluyor .İnan çok zorlanıyorum bazen .Yetişemediğimiz zamanlar oluyor.

evet deryacım biz elimizden geleni yaptık canım artık
gerisi onlara kalmış gelsinler buyursunlar demi.biz burdayız.derya araba konusunda daha yazacaklarım vardı.ben arkalı önlü arabaları bir arkadaşımdan ödünç aldım bir kaç gün kullandım.öndeki çocuğu hiç göremiyorsun.o yüzden istemedim.

derya benim msn yokya varda bizim bilgisayarda yüklü değil.bir türlü olmuyor neler denedik neler.

canım haklısın artık herkesi bekliyoruz.

deryacım ben biraz çıkıyorum çünkü benim ikizler uyandı.bilgisayar açık olcak ama hadi by canım

slm ikiz anneleri benimde ikizlerim olacak inşallah çift yumurta ikizleriymiş daha cinsiyetlerini öğrenemedim öğrenir öğrenmez sizlerede yazarım.Deneyimlerinize çok ihtiyacım var.benimkiler 16 haftalık oldular.Yeni yeni sırt ağrılarım olmaya başladı.Sizde de olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…