ikiz çocuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar hepiniz ikizlerinizle uğraşıyorsunuz galiba hiç birinizden çıt yok.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Zor iş onları büyütmek.Allah sağlık versin.

Arkadaşlar hepiniz ikizlerinizle uğraşıyorsunuz galiba hiç birinizden çıt yok.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Zor iş onları büyütmek.Allah sağlık versin.

canım benim evet bu saatte genelde bebekleri uyutmuş fırsat bulmuşken işlerimizi halledelim diyoruz vallahi.Onlar uyuyunca acaba hangi işimi yapsam diye dört dönüyorum ortalarda.

neler olmuş biizm topiğe böyle nerelerdesiniz ikizannelerim.güzel ikizleriniz nasıllar biz çok hasta olduk ya.umarım sizinkilerin sağlıkları iyidir.

mrhb arkadaslar bende ıkız annesıyım ıkız buyutmek gercekten çok zor allah hepımıze kolaylık versına.s.

mrhb arkadaslar bende ıkız annesıyım ıkız buyutmek gercekten çok zor allah hepımıze kolaylık versına.s.

CANIM EVET SENDE BİLİYORSUN Kİ ÇOK ZOR AMA BİR O KADAR DA KEYİFLİ DEĞİL Mİ CANIM.İKİ BEBEK BİRİ GÜLÜNCE DİĞERİDE GÜLÜYOR AĞLASA DİĞERİ DE AĞLIYOR.CANLARIM BENİM YA ALLAH HEPSİNE UZUN ÖMÜR VERSİN.

benımkıler aynı yumurta ıkızı degıl ayrı yumurta ıkızıler bı oglan bı kız yanı bırı guldugunde dıgerı guler ..........durumu yok bızde canım amın canım butun yavrularımıza allah uzun omurler versın

selam ikiz anneleri nasılsınız inşallah iisinizdir ben forumları okuyarak takip ediyorm nasıl gidiyor çocuklarda ilgilenmeler yaramazlıklar çoğaldımı

aslında devamlı konuşup dertleşmek isterim sizlerle ama birtürlü hepimiz birarda denk gelmiyorki arkadaşlar inşallah denk getirebilirz.

selam ikiz anneleri nasılsınız inşallah iisinizdir ben forumları okuyarak takip ediyorm nasıl gidiyor çocuklarda ilgilenmeler yaramazlıklar çoğaldımı

tsk ederız ıyıyız sızler nasılsınız hemde nasıl cogaldı yaramazlıklar benımkıler 5 yasında sızındemı ıkızlerınız var?

:)) Kızlar bende ikizim ,ikizim erkek çift yumarta ikizleriyiz birbirimize hiççç benzemeyiz.
ama annem anlatır;Beni ayağına alırmış ,erkek kardeşimi kucağına,sallar sallar dururmuş,erkek kardeşim çok yaramaz olduğu için ağlarmış,onun ağlamasından korkup,bende ağlarmışım,bu seferde annemde başlarmış ağlamaya,
babam işten geldiğinde kucağında kardeşim,ayağında ben , birde annemle birlikte hepberaber koro halinde bizi ağlarken susturmaya çalışırmış...:)Allahım herkese özellikle ikiz bebek annelerine yardım etsin.

evet güneşim benimde ikiz kızlarım var ama benimkiler artık 10 yaşındalar yavaş yavaş ergenliğe dönüyoruz birde o sorunlarımız başladı allah hepimize yardım etsin

sevgili piyano,Şimdi komik geliyor okurken belki ama işte bende aynen senin anlattığın gibiyim.Bebeklerim çok huysuz ve akşam olunca onlar uyuduğunda savaştan çıkmış gibi oluyorum.

slm arkadaşlar..ikizleri büyütmek zor olsada harika bi şey ..bende ikiz annesiyim..16 yaşları bitti..biri kız biri erkek..liseye gidiyolar..iyiki olmuşlar şimdi her çocuk gibi büyüdükçe sorumlulukları artsada diğer annelere göre biraz daha rahatım..aynı okula gidip aynı arkadaş gurubundalar ....artık büyüdükleri için daha iyi anlaşıyolar..kızım nerde kaldı oğlum nereye takıldı diye düşünme zamanı bu yaşlar genelde ama ikiz oldukları ve aynı arkadaş gurubunu paylaştıkları için biraz daha rahatım..

ay ne güzel kocaman olmuşlar.Darısı başımıza.Bizimkiler daha bir yaşına yeni girdi ve herşey yeni başlıyor.Çok yoruluyoruz onlarla ilgilenirken ama dediğiniz gibi harika bir duygu.

selam ikiz anneleri hepinize kolay elsin deryaçelik allah kuzularına uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…