I
ikizler11
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ikiz anneleri hepinize günaydın. nererlerdesiniz bakıyım bende berat ve nisanın annesiyim biz 16 aylık olduk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bend egeldim .. bende allah nasip ederse ikizlere hamileyim ve bilmek istedigim bi çok konu oluyo arkadaşlarım var bi kaçtane onlardan bişiler ögreniyorum ama çogunluk olmkta burda hoş bişi ... ikizler canım güsel biyermiş burasıda yazışmalar devam ederse bence süper olur dimi :enbuyukkk:kızlar ikiz annelerinin başka yazışma topiği varmı
öyle boş boş dolaşıyodum kk da ay insanın belli bir yerinin olması ne kadar güzel
bu konunun diğer sayfalarında var birkaç tane ikiz annesi onlara msj gönderdim sende gönder
evet deryacım biz elimizden geleni yaptık canım artık
gerisi onlara kalmış gelsinler buyursunlar demi.biz burdayız.derya araba konusunda daha yazacaklarım vardı.ben arkalı önlü arabaları bir arkadaşımdan ödünç aldım bir kaç gün kullandım.öndeki çocuğu hiç göremiyorsun.o yüzden istemedim.
deryacım ben biraz çıkıyorum çünkü benim ikizler uyandı.bilgisayar açık olcak ama hadi by canım