İkinCi Şans.. Ve yine Hüsran..

Oglun büyüyecek, ergenlige girecek, rol model olarakta en yakinindakini yani babasini örnek alacak. Ve bir gün oglun büyüyüp evlendiginde (istisna kaide bozmaz) aynilarini kendi karisina uygulayacak

Gayri sen karar ver, evladin icin hangisi daha iyi...

Haklısınız dışardan bakıldığında çok korkunç. Bir de benim açımdan daha korkunç. Neden döndün diyosunuz.
Babasız çocuk büyütmenin ne kadar zor olacağını dile getirip durdu herkes. Kararımdan emindim ama annem babam şu saatten sonra birbirinizden daha iyisini mi bulacaksınız dediler. Kendime olan cesaretimi kaybettim. Kim işitse ya çocuk diyor ? Pskolojim bozuldu iyice. Ve bazen çocuğuma bile bağırıyorum. Sonra da oturup saçımı başımı yoluyorum neden günahsız çocuğa kızıyorsun diye. Şu sıralar daha iyiyim eskiye göre. Ruh sağlığım daha da kötüye gitmeden ve en önemlisi çocuğumun geleceği için bu işe bir nokta koymam gerektiğini daha iyi anladım. Kulaklarımı daima tıkayıp cahil insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum artık. Destekleriniz için teşekkür ederim

Haklısınız dışardan bakıldığında çok korkunç. Bir de benim açımdan daha korkunç. Neden döndün diyosunuz.
Babasız çocuk büyütmenin ne kadar zor olacağını dile getirip durdu herkes. Kararımdan emindim ama annem babam şu saatten sonra birbirinizden daha iyisini mi bulacaksınız dediler. Kendime olan cesaretimi kaybettim. Kim işitse ya çocuk diyor ? Pskolojim bozuldu iyice. Ve bazen çocuğuma bile bağırıyorum. Sonra da oturup saçımı başımı yoluyorum neden günahsız çocuğa kızıyorsun diye. Şu sıralar daha iyiyim eskiye göre. Ruh sağlığım daha da kötüye gitmeden ve en önemlisi çocuğumun geleceği için bu işe bir nokta koymam gerektiğini daha iyi anladım. Kulaklarımı daima tıkayıp cahil insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum artık. Destekleriniz için teşekkür ederim
Sen dayak yerken, hakarete ugrarken, mutsuzluktan kivranip zamanin heba olurken nerdeler? Bi destekleri veya faydalari var mi? Veya sunduklari bi cozum??

Daha ben sana ne diyeyim? Bir kaç önemli cümleyi ayrı ayrı alıntılayım dedim neredeyse her cümleyi alıntılamışım vazgeçtim. Söylenecek cok sey var da sen kendine cocuguna bu pisliğin yaptıklarını reva görüyorsan biz ne söylesek boş. Bir annenin şiddet görmesinden daha kötüsü nedşr bir çocuk için? Babaymış.. Hiç olmasın daha iyi. Hem acınası cahillik diyorsun hem çocuğu bu tipin yanında büyütmek istiyorsun. Artık şu çocuğum için laflarına hiç inanan yok zaten burda. Bas tekmeyi de çocuğunu huzurlu mutlu bir evde büyüt. Çocuğum için deyip 2. evlilikten bahsetmek de ayrı bir olay.

Aldığımız yanlış kararlar da kaderdendir.

Hayır yanlış kararın sonucu kaderdir. Yani başka karar alsan kaderin o yolda ilerler. Cüz'i irade denen bir şey var. Allah seçim hakkı da sunmuştur. Hepimiz seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz biraz da olsa.

Back