• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolizm (biraz uzun )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aştık, bitti dediğiniz süreç 1,5 ay. Siz ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz? Madde bağımlılığından bahsediyorsunuz farkında mısınız?
Millet sigarayı bırakamıyor 2 ayda. Siz alkolü bırakamamışsınız. Adamın madde kullanmayı bıraktığından nasıl bu kadar eminsiniz?
Bugün kullanmaz, yarın kullanmaz, 3. gün gider kullanır.

Yazık ediyorsunuz o çocuğa.
Böyle bir babayla aynı evde büyüse ne olur? Babası babalık yapmak isterse boşanınca da ilgilenir zaten.
Siz kocanızın derdindesiniz. Çocuğum babasız mı büyüsün diyerek kendinizi kandırmayın.

Peki bu adamın bi çabası var mı?boşanmayalım gibisinden..kaç yaşında eşiniz..aylık size düzenli para gönderiyor mu

Aştık, bitti dediğiniz süreç 1,5 ay. Siz ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz? Madde bağımlılığından bahsediyorsunuz farkında mısınız?
Millet sigarayı bırakamıyor 2 ayda. Siz alkolü bırakamamışsınız. Adamın madde kullanmayı bıraktığından nasıl bu kadar eminsiniz?

Böyle bir babayla aynı evde büyüse ne olur? Babası babalık yapmak isterse boşanınca da ilgilenir zaten.
Siz kocanızın derdindesiniz. Çocuğum babasız mı büyüsün diyerek kendinizi kandırmayın.

Ceza evinden sonra kullanmayı bıraktı dedim ki eminim çünkü içtiği zaman apaçık belli oluyor . Şuan da kullanmıyor ayrılmayı denedim kocam kocam diye tutturmuyorum koca çok bulunur evlat bulunmaz , 1 yıllık süreçte çok yıprandım ayrı olduğumuz zaman çocuğun psikolojisi kendi psikolojim herşeyi tartıp biçerek geri döndüm fakat hesaplayamadığım bazı şeyler oldu alkol alması gibi insan oğlu şaşar beşer hata yapar önemli olan bunu üstelememesi sürekli bu bitti diğeri başladı yani benim tedavimi baltalama kıvamına geldi farkında değil gibi belkide farkında şu sağlık sorunumu atlatıp daha iyi adım atıcağımdan eminim çünkü yarın ameliyat olucam iyileşip toparlanayım ondan sonra da aynı şekilde olursa aile büyüklerine danışıcam 1 kere geri döndüm defalarca gidip dönmedim varken yokluğunu da gördüm ayrı iken olanı da gördüm şuan olanı da görüyorum çocuğun psikolojisi aile evinde daha iyi ve şuan gerçekten çabalayan birini görüyorum karşımda alkol hariç. çözüm bulmaya çalışıyorum alkol konusunda dediğim gibi ailesi çok muhafazakar baktım gerçekten olmuyor bu sefer pişmanlığım olmayacak çünkü çabaladım ben uğraştım diyeceğim yorumlarınızdan kendimce bir karara vardım her iyi yorumunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim .

Peki bu adamın bi çabası var mı?boşanmayalım gibisinden..kaç yaşında eşiniz..aylık size düzenli para gönderiyor mu
Evet çabasını gördüğüm için konu açtım yoksa umrumda olmazdı eşim 35 yaşında birlikte kalıyoruz aramızda para hesabı olmuyor ve giren çıkan ortada oluyor eksikler gideriliyor senin paran benim param diye bir düzenimiz yok yani her istediğim oluyor çocuğun her ihtiyacı maddi manevi karşılanıyor ailelerimiz çok destek çıkıyor kendi de usta olduğu için iş olduğu zaman yapıyor . eski çalıştığı dönemde madde yüzünden aksaklıkları oldu o konuları açmak istemiyorum bambaşka konuya dayanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back