Kültürel olarak aynı eşimin ailesi ve benim ailem aynı memleketteniz. Ve bilindik bir laf vardır zaman zaman da benim ailemin savunduğu. Bayan biraz alttan alır erkeğe sürekli karşılık vermez... Ben de haksızlığa gelemeyip kendimi savununca geçimsiz oluyorum.. Çok ağladım denedim belki pişman olur da kendine gelir diye ama dayaktan sonra özür de dilemedi. Ben kendimi ayaklar altına attım ama sırf oğlum için işte. En azından denemezsem içimde kalır dedim. Belki çok pişman olur dedim. Çok terbiyesiz fikirleri olan bir adam başından beri farkındayım. Sanırım elalem ne der ya da dul bir kadına nasıl bakarlar diyerek korkutuyorum kendimi. Yurtdışındayım bayramda tr ye gidiyorum. O zamana kadar iyice düşünüp taşınmak istiyorum bundan sonra ne yaparım nasıl olur diye. Ki değişmeyecegine eminim .Arkadaşım sen acılardan zevk mi alıyorsun?
Bu ne pislik bir adam böyle!
Birde çocuğunu bile tek kalemde silen adam için çocuğum babasız mı büyüsün diyorsun. PES DOĞRUSU!
Arkana bile bakmadan kaç. Çocuğunu seviyorsan hemen bu adamdan uzaklaş.
Çocuğuna bakar mı bu adam? Sever mi? Mutsuz evde çocuk yetiştirilir mi?
Ne pis, ne ahlaksız bir insan bu böyle. Nasıl dayanıyorsun nasıl katlanıyorsun?
Bu adamla evlilik sürdürebilmeyi nasıl düşünebilirsin???
Başka evlilik de olur, aşk da olur. Eğer insansa evleneceğin kişi çocuğunu el üstünde tutar koynunda yatırır. Öyle erkekler yok mu? Var tabi ki!
Gerçekten kızıyorum. hemen evladın için çık o evden!
Değişmedi değişmiycek!Kültürel olarak aynı eşimin ailesi ve benim ailem aynı memleketteniz. Ve bilindik bir laf vardır zaman zaman da benim ailemin savunduğu. Bayan biraz alttan alır erkeğe sürekli karşılık vermez... Ben de haksızlığa gelemeyip kendimi savununca geçimsiz oluyorum.. Çok ağladım denedim belki pişman olur da kendine gelir diye ama dayaktan sonra özür de dilemedi. Ben kendimi ayaklar altına attım ama sırf oğlum için işte. En azından denemezsem içimde kalır dedim. Belki çok pişman olur dedim. Çok terbiyesiz fikirleri olan bir adam başından beri farkındayım. Sanırım elalem ne der ya da dul bir kadına nasıl bakarlar diyerek korkutuyorum kendimi. Yurtdışındayım bayramda tr ye gidiyorum. O zamana kadar iyice düşünüp taşınmak istiyorum bundan sonra ne yaparım nasıl olur diye. Ki değişmeyecegine eminim .
Kültürel olarak aynı eşimin ailesi ve benim ailem aynı memleketteniz. Ve bilindik bir laf vardır zaman zaman da benim ailemin savunduğu. Bayan biraz alttan alır erkeğe sürekli karşılık vermez... Ben de haksızlığa gelemeyip kendimi savununca geçimsiz oluyorum.. Çok ağladım denedim belki pişman olur da kendine gelir diye ama dayaktan sonra özür de dilemedi. Ben kendimi ayaklar altına attım ama sırf oğlum için işte. En azından denemezsem içimde kalır dedim. Belki çok pişman olur dedim. Çok terbiyesiz fikirleri olan bir adam başından beri farkındayım. Sanırım elalem ne der ya da dul bir kadına nasıl bakarlar diyerek korkutuyorum kendimi. Yurtdışındayım bayramda tr ye gidiyorum. O zamana kadar iyice düşünüp taşınmak istiyorum bundan sonra ne yaparım nasıl olur diye. Ki değişmeyecegine eminim .
Kızım değil oğlum var ama neticede haklısınız dediklerinizde.. Ve Çocuk görüyor olanı biteni... Görmeye de devam edecekBende pko'luyum. Çocuğuma böyle bir baba seçeceğime kısır olayım daha iyi. Yüzünü görmeye hakkı yok.
Bu adam senin çocuğuna ne verebilir? Bi söylesene. Ezik, silik bir kız çocuğu yetiştirirsiniz beraber. Kusura bakma ama lütfen kızını kendin gibi yetiştirme. Kendi ayakları üstünde duran , bağımsız , cesur , güçlü bir kız yetiştir.
Ayrıca tekrar evlenmek zorunda mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?