- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
Ne dedi olmaz mi dediBi usb ye aktarıp kızına vermesini söyledim. Küçük değil 8 yaşında ve sorumluluk bilinci olan bi çocuk. Annesine verip kızı için o saklayabilirdi. Onu da geçtim, daha ulaşılmaz bir yerd3 olabilirdi.. Bi yanlış kaÇ doğruyu silmeli ?
Size akıl vermek ya da kışkırtmak istemem, burdaki cevaplara göre değil, hislerinize göre hareket edin. Ben kabul etmezdim ama ne yapardım onu bilemiyorum. Çirkin bir bir olayBi usb ye aktarıp kızına vermesini söyledim. Küçük değil 8 yaşında ve sorumluluk bilinci olan bi çocuk. Annesine verip kızı için o saklayabilirdi. Onu da geçtim, daha ulaşılmaz bir yerd3 olabilirdi.. Bi yanlış kaÇ doğruyu silmeli ?
Aslında o fotoğrafların kolay ulaşılabilir olması silinme riskini de artırıyor bence (yanlışlıkla) ..Ben olsam D sürücüsüne atardım,hem ayak altı da olmazdı,neyse..Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden.. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Kötü bir bitiş olmuş, çok seviyormuş eşini vaktinde , bunları biliyor olmak beni düşündürüyor. Evet belki takıntı olarak görünüyor olabilir ancak kızına saklıyor madem bir yerde şifreli olarak saklaması daha doğru olmaz mıydı, iki tıkla bütün fotoğraflar önümüzde, bilmiyorum , çok mu abartıyorum, teşekkürler ilginiz için..
Eşinize hak verdim. Bugün boşansam hiç bir fotoğrafı atmam. Geçmişimizi, hikayemizi görmek hakkı çocuğun. İleride ona verilecektir zaten. Ki ablam boşandı tüm albümler evde çekmecede durur. Neden atsın yok etsin. Artık çocuğun anıları onlar. Ben de boşansam çocuğumdan önceki ve sonrali fotoğrafları atmam. Onlar bir insanın ailesinin fotoğrafları.Bilgisayar onun evet ama bazen benim de işlerim oluyor , bunda sakınca yok . Dosyasını açtım sadece. Kurcalamak sayılmaz sahiden çok ulaşılabilir bir yerde idi.. sizin böyle bi durumda tepkiniz ne olurdu ?
Buna hakkınız yok. Yarın boşanıp gidebilirsiniz. Bir insanın ailesinin fotoğraflarını silemezsiniz. Eşim bunu yapsa büyük bir saygısızlık olarak alırım, ilişkimiz asla düzelmez. Hadsizlik bu. Siz anne ve babanızın sizden önceki fotoğraflarına bakmayı sevmiyor musunuz? O çocuktan bunu alamazsınızBu arada Ben olsam kendim temizlerim o resimlerikizi ile olanlar haric
Sizinde ikinci evliliğiniz sizde eminim o zamanlar eski eşinizi çok seviyordunuz eee ne var bunda ? Sanki daha önceden evlendiğini bilmiyormuşta o fotoğraflarla öğrenmişsiniz gibi davranıyorsunuz şuan.Kötü bir bitiş olmuş, çok seviyormuş eşini vaktinde , bunları biliyor olmak beni düşündürüyor. Evet belki takıntı olarak görünüyor olabilir ancak kızına saklıyor madem bir yerde şifreli olarak saklaması daha doğru olmaz mıydı, iki tıkla bütün fotoğraflar önümüzde, bilmiyorum , çok mu abartıyorum, teşekkürler ilginiz için..
Açıkçası flash belleğe atmasını ya da albüm yapmasını tercih ederdim. Kıskanmanızı da normal buldum.Kız annesiyle, iletişimi amca sağlıyor, benimle ilgili bi durum değil , 7 yıldır böyle devam ediyormuş. Sorunlu bi bitiş olmuş. Fotografları silmesini istemenin doğru olmadığını biliyorum. En azından daha saklı bi yerde korunabilir , ilerde kızına vermek için. En azından hayatında ki insana saygı için bu gerekmez mi sizce ?